imola33 Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca @marcinm76 tak, do szkła. Lepsze ścinki niż nic. SCS klasa, jak Mariusz ma na stanie wszystko czego potrzebuję, to zakupy robię u niego. Wolę nawet dopłacić jeśli trzeba i dać zarobić forumowiczowi 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drufi Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 7 godzin temu, imola33 napisał(a): Pad od Car Pro nie powinien być zapakowany w inny sposób? Kupiony w MrCleaner W tym ładnym opakowaniu to chyba jest 5szt, nic dziwnego, że wszyscy sprzedają na sztuki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Wolf Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca W SCS lubię to, że jak na nasze sklepowe realia mają sporo egzotycznego szpeju. Większość sklepów buduje ofertę na kilku rozpoznawalnych zagranicznych markach i producentach lokalnych. U Mariusza można często znaleźć fajne wynalazki. Mr Cleaner też lubię, choć te kartonowe ścinki w paczce rzeczywiście takie sobie. Na samo zabezpieczenie jednak złego słowa nie mogę powiedzieć. Widzieliście gorącą premierę Ceramikkera? Jakieś płynne szkło i podobno wg nich rewolucja. Niby testowane przed wdrożeniem w studiach. Nie twierdzę z automatu, że to będzie zły produkt, ale po ceramicznym płynnym wosku jest niesmak i małe zaufanie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca @Mr.Wolf na bank będzie taka innowacja że przepakują mister fixa To tylko przeczucie że ta firma to jest 90% marketingu 9% pakowania 1% back office. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Wolf Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Patrząc ze zdjęć to bardziej coś w kierunku spray sealantu/polimeru. Butelka 500 ml z triggerem, możliwość pracy na sucho i mokro, trwałość 3-6 miesięcy. Cena? 140 zł. Nie widzę tu nic innowacyjnego czym chwalili się na fejsie. Ciekawe czy ktoś niezależny i obiektywny wrzuci to na bęben i pokaże co to warte. Ten ich marketing na stronie mnie niszczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Zastanawiam się po co w ogóle ta dyskusja na temat Ceramikkera. Każdy wie co to za dziadostwo, i każdy powinien ten temat omijać szerokim łukiem. Bez odbioru 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Zastanawiam się po co w ogóle ta dyskusja na temat Ceramikkera. Każdy wie co to za dziadostwo, i każdy powinien ten temat omijać szerokim łukiem. Bez odbioruDokładnie ja swoje zdanie wyraziłem w temacie o nowościach i je podtrzymuje firma krzak z marketingiem do porzygu, cenami z d%*y i towarem o jakości poniżej poziomu noname’ów z ołszona. Do ceramikera mam podejście jak Ricky do Randy’ego w „chłopakach z baraków” - iykyk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca @Adrian89 dlatego mówię, że szkoda na to klawiatury/ekranu i miejsca na forumowym dysku. Fajki, już. I świńskim truchtem mi stąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Czerwca Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca W dniu 5.06.2024 o 16:34, Mr.Wolf napisał(a): @Domel jesteś w stanie porównać Tire Cleanera od Fresso z odpowiednikiem od ADBL? Generalnie z ADBL jestem zadowolony i uważam, że jest całkiem mocnym zawodnikiem, natomiast po skończeniu bańki być może bym się zainteresował czymś nowym. Aktualnie to jest moje Trio do mocnego odszczurzania, oczyszczania opon: (1) ADBL niezmiennie od lat, (2) ShinyGarage bo rewelacyjnie działa nawet przy rozcieńczaniu i (3) Fresso, bo jeszcze nie aż tak mocno (kilku sezonowo) sprawdzony - bo od 1 użycia robił mi robotę - ale zaiskrzyło między nami od 1 użycia na śmietnikowych oponach. Dam mu kilka sezonów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca @Domel a co z Carlabem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Czerwca Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2 godziny temu, imola33 napisał(a): @Domel a co z Carlabem? Nigdy mnie nie urzekł razem z Cleantech'em i Exceede. FxProtect, ProElite lepsze efekty miałem. Mówimy o śmietnikowych oponach i odszczurzaniu. Do regularne mycia, spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuman1987r Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca W dniu 6.06.2024 o 10:07, marcelus napisał(a): Zmieniles benobowa na cos innego? Muszę właśnie kupic tornadora... kurcze ja mam BenBow Blow Gun Black juz ze 4lata i działa , co jakis czas wypłuklam w apc i jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał98 Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Głupie pytanie zwarzyła się pasta koch P6.01 czy nadaje się ona jeszcze do czegoś? Reszta past jest dobra, problem tylko z tą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 42 minuty temu, Michał98 napisał(a): zwarzyła się pasta koch P6.01 Zwarzyła się, tzn..? Rozdzieliła się i solidne wstrząsanie butelką przez kilkanaście sekund nie pomaga ? Butelka z pastą była poddana przez dłuższy czas temperaturom poniżej zera (przemrożona) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał98 Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Godzinę temu, Eidos71 napisał(a): Zwarzyła się, tzn..? Rozdzieliła się i solidne wstrząsanie butelką przez kilkanaście sekund nie pomaga ? Butelka z pastą była poddana przez dłuższy czas temperaturom poniżej zera (przemrożona) ? Właśnie nie, stąd moje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 5 godzin temu, Michał98 napisał(a): Właśnie nie, stąd moje pytanie Jeszcze raz: zwarzyła się, tzn...? Opisz dokładniej, zamieść zdjęcie, bo hasło "zwarzyła się" kojarzy mi się z takim efektem: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał98 Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Dokładnie tak to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Co mogę zastosować na tkaniny materiałowe wewnątrz auta aby ochroniło je przed UV? Mam świeżo założoną alcantarę, którą chciałym zabezpieczyć przed blaknięciem a i fotele też zdaje mi się delikatnie tracą kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca @DaV Np. CarPro CQuartz Fabric 2.0 chociaż większość impregnatów do tkanin ma ochronę przed UV. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca @DaV mi przychodzi do głowy Gyeon Fabric Coat ale nie używałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Czerwca Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Wczoraj aplikowałem POXY na lakierze maszyną 21" a dziś włączam youtuba a tam RICK używa mimo środowej Czy ktoś testował podobną metodę do aplikacji maszynowej LSP? Tak sie składa że mam maszynkę: 15339703063 I tak sobie myślę czy zaraz jej nie uzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 3 godziny temu, Domel napisał(a): Czy ktoś testował podobną metodę do aplikacji maszynowej LSP? Wojtek przecież maszyna DA to nic innego jak szlifierka mimośrodowa tyle, że o nieco innych parametrach pracy mimośrodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Czerwca Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 37 minut temu, xadamx napisał(a): Wojtek przecież maszyna DA to nic innego jak szlifierka mimośrodowa tyle, że o nieco innych parametrach pracy mimośrodu. Ja wiem, wiec pytam czy ktos sie tak juz bawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Godzinę temu, Domel napisał(a): Ja wiem, wiec pytam czy ktos sie tak juz bawił Kiedyś, dawno temu, raczej bardziej dla jaj spróbowałem zabawy przy nałożeniu wosku. Ponieważ mam szlifierkę pod kompresor szybko olałem temat bo; albo musiałbym czekać aż kompresor dobije albo musiałbym pracować na cały czas chodzącym kompresorze. Wosk się "położyło" i prawie nie było co zbierać po takiej aplikacji ale efekt jakiś był. Może jakbym wówczas bardziej nad tym posiedział i porozkminiał to widziałbym większy sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Czerwca Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Jak do tego podejść i czy w ogóle da się coś z tym zrobić? Wyświetlacz w Lexusie z 2017 roku. Nawet serduszko jest w prawym górnym rogu. Czy tu jest jakaś warstwa którą można spolerować, zerwać? Czy zakleić to PPFem? Proszę o porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi