majkel207kj Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca Panowie macie jakiś patent na docieranie past Kocha, pracuje głównie f6 albo h9 , pięknie się robi ale dotarcie tragedia, pracuje czy to na rotacji czy DA z raczej niskie obroty, próbowałem różne stężenia IPY i dalej kupa czasu dotarcie
belzebiasz Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca @majkel207kj mikrofibra namoczona w czystym tzn bez polimerów, szamponie rinseless (u mnie DIY) - moje odkrycie ubiegłego roku 2 1
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Marca Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Marca @belzebiasz @majkel207kj Dokładnie DIY Rinseless i nawet najstarsza menzerna robi się przyjemna: 2
xadamx Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca W dniu 18.03.2025 o 22:24, Szpako99 napisał(a): Przepraszam cię, ale nie zrozumiałem @yas też właśnie rozważałem. Wytnie trochę? Oczywiście. Z VAGiem fajnie wspólpracuje: Angelwax Enigma AIO+ pad Evoxa Sleeker Wool Furious Lily i maszyna o skoku 15/21mm lub planetarna np. flex XCE. 1
magal Opublikowano Poniedziałek o 07:00 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 07:00 Szanowni, Co teraz stosuje się do mycia dachów kabrio oraz ich późniejszego zabezpieczenia? Z góry dzięki za wskazówki.
Moderator Eryczek Opublikowano Poniedziałek o 07:31 Moderator Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 07:31 W zeszłym roku, asystowałem koledze podczas czyszczenia i impregnacji materiałowego dachu w jego Audi A4. Wcześniej używał przez kilka lat, tradycyjnie 303 Fabric Guard i twierdził że było OK. W zeszłym roku kupił Ultracoat Spotless Fabric 2.0. Ja nie mam porównania ale kolega po jakimś czasie stwierdził że Ultracoat chyba lepiej odpycha mu wodę z dachu. Przy czym: - różnica nie były jakieś powalająca - 303 którą używał wcześniej, stała już kilka lat w garażu a Ultracoat to była nowa butelka - mogło to mieć wpływ na zachowanie chemii. 1
Mumins Opublikowano Poniedziałek o 12:22 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:22 Warszawa i okolice, obszycie deski skórą (auto z Japonii i oryginalna skóra się odkleiła), S-coupe. Czy ktoś ma firmę godną polecenia?
Rekomendowane odpowiedzi