Qlimaxss Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2019 @arlid Spokojnie mozesz wziąć podstawe pedzle WS. Albo te czarne WS sa trochę sztywniejsze
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 @arlid Dokładnie Albino i Orange to jest to samo włosie. Możesz spróbować klasyczne lub wersję black.
LukasM Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2019 Cześć @Good Stuff, oto moi zawodnicy: Mały Black daje radę. Istny Rambo, tylko trochę zmęczony... Jak widzicie, Shiny Garage "16" (30mm) elegancko trzyma kształt, ale pęka mu skuwka. Jest u mnie od czerwca, taki "do wszystkiego" (Myślę nad rozdzieleniem ról). Poszukuję następcy i trzeciego (?) zawodnika. Filmik @mx_nowicki... no nie pomógł mi raczej... Za duży wybór Myślę o Albino 30 (24) na zewnątrz i zwykły 24mm do wnętrza? Dobry wybór? Dzięki
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 16 Września 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2019 @LukasM Bardzo fajny wybór. Rozmiar 24-30 najbardziej praktyczny jak to wspominał Paweł 1
Mateczek Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Pędzelki sprawiają wrażenie super solidnych, więc aż szkoda, że nadruki są tak słabej jakości. Dwa z nich jeszcze nie używane... Używałem dzisiaj tego największego i praca super z nim była. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
b0l5 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Tampodruk może dlatego, ale i powierzchnia pewno nie jest gładka. Nadruk UV może by się lepiej sprawdził
Q4Z Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2020 Zakupiłem wasze pędzelki i dziś przywiózł kurier, a tu niemila niespodzianka, skuwka pęknięta. Zglaszac do sprzedawcy? 1
Mateczek Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2020 [mention]Q4Z [/mention] Też dostałem jeden pędzel pęknięty (na 5 zamówionych), ale zauważyłem to podczas pracy już, więc nie zgłaszam, bo może to nie będzie wpływało negatywnie na trwałość pędzla. Trochę szkoda, że tyle tych pędzli dociera pękniętych, bo pracuje się nimi rewelacyjnie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kuman1987r Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 @Good Stuff czy planujecie wprowadzić albino orange w gumowej rączce ?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 @Mateczek @Kamil3km Panowie przepraszam za brak reakcji ale niestety nie śledzimy wszystkich nowych postów a w Waszych brakowało oznaczenia. Pewnie zdajecie sobie sprawę ,że pędzelki troszkę podróżują zanim trafią do Was. Pęknięcie mogło powstać na każdym etapie podróży. Bardzo proszę Was o napisane maila na goodstuff@goodstuff.com.pl wymienimy je na nowe. @kuman1987r Świetny pomysł, w sumie nie wiem dlaczego ich nie wprowadziliśmy , działam w takim razie. @Mateczek Wracając do Twojej sugestii, zdajemy sobie sprawę ze słabej jakości nadruku. Cały czas szukamy rozwiązania i niestety gumowa podstawa to dosyć "upierdliwy" materiał. 1 3
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 @Mateczek Udało rozwiązać się problem znakowania serii Rubber - Laser
Mateczek Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 [mention]Good Stuff [/mention] Genialnie, może jak komuś opchnę obecne i wymienię sobie jednak ten z pęknięta skówką, bo jednak zaczął włosie gubić, to wymieniam flotę, a rubbery mam wszystkie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moderator Streat Opublikowano 26 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 @Good Stuff a mi sie bardziej podobaja ze zwykłą jakoś nie widze sensu miec gumową rękojeść 1
kepa416 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2020 To samo miałem pisać te bez gumy wyglądają bardziej premium :)Z guma zaś przypomina narzędzia Dewelt. Kiedyś czytałem że to dla tych co im się zwykle slizgaja, szczerze nie wiem nie miałem problemu. No chyba że ktoś moczy pędzel w wiadrze z szamponem. 1
b0l5 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 Dokładnie jak piszą poprzednicy. Generalnie myślałem na początku że to uboga wersja pędzelków, bo tak wyglądają
kuman1987r Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Nowy pędzel się pojawi? Czy tylko rękojmia inna?
MMCzysci Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Generalnie guma na rękojeści jest ok, ale jakość napisów do poprawki - ścierają się przy każdym dotyku...
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @kuman1987r zupełnie nowy pędzelek. Rączka to ten sam materiał ale tym razem nie jest lakierowany a w macie. Samo włosie to u nas nowość. Bardzo sztywne, twarde do zadań specjalnych. Dodatkowo trwałość na najwyższym poziomie. Na ta chwile będzie dostępny tylko w jednym nowym rozmiarze 36mm. @MMCzysci wiemy. W poniedziałek przyjeżdża do nas nowa partia z grawerem laserowym. Kolor loga jest mniej intensywny ale samo logo jest bardzo trudne do usunięcia.
Rekomendowane odpowiedzi