Jump to content

Work Stuff Detailing Brushes

Good Stuff

Recommended Posts

• Dystrybutor

Zaczynamy całą naszą sprzedaż od czegoś małego. Jednak jest to w całej tej zabawie rzecz niezbędna. Te pędzle to pokaz możliwości i tego jaką jakość chcemy Wam przekazać w naszych produktach. 

Detailing Brushes - Pędzelki w rozmiarach 16/24/30 mm
Połączenie naturalnego i syntetycznego włosia delikatne i bardzo gęste. Trzonek z pełnego tworzywa, podwójnie lakierowany! 

Jednym słowem OGIEŃ! 🔥🔥

Cenowo prezentować będą się następująco:

16mm - 8.9 zł

24mm - 12.9 zł

30mm - 14.9 zł

Jakościowo - pierwsza liga! 

Image.jpg

Image-2.jpg

• Lubię to 1

Bajka! również miałem brać na dniach jakieś 'konkretniejsze' pędzle dla siebie i jak po części już byłem zdecydowany na markę to..bang bang ;D  work stuff wprowadza pędzle w mojej ulubionej kolorystce ;)
jak tylko będą dostępne zabieram wszystkie 3 ;D

Patrząc na drugie zdjęcie myślałem, że to będzie komplet tych trzech rozmiarów i będzie można w zależności od potrzeb wymieniać włosie. Zdjęcie tych trzonków mnie zmyliło. :lol:

• Dystrybutor

@Grzechu23 Fajnie ,że udało się trafić kolorystyką :D 

@keza Długo jeszcze nie damy! To w sumie pierwsza pozycja , która oficjalnie prezentujemy z cenami itd :D 

@KapselK Takich czarów nie przewidujemy ale zestaw 3 pędzli jak najbardziej! :) 

@barteq Szczerze, nas dzisiaj też poranny mail bardzo miło zaskoczył :D 

49 minut temu, Slovak napisał:

Taki jak wspomniał @Slovak to pędzelek, szczotka do felg też by się przydało bo będę poszukiwał na nowy sezon i tutaj konkurencja zapowiedziała produkt w tej kategorii.