Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 @sT3VE Brak planów na taki produkt w tym roku
Tomas-sg Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 @Good Stuff zostawiłem wiadomość na PW
kusiu Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 @Good Stuff Jest może coś z nowości rozesłane do osób które by chętnie przeprowadziły testy? I jeszcze jedno małe pytanie bo nie ukrywam że chce kupić, rękawicę i na pewno ręcznik do osuszania i wiadra jak wyjdą i GG (ehh, nie wypuszczajcie już lepiej nic! ) ale do rzeczy właśnie, wracając do ręcznika.. MONSTER Drying Towel i BEAST Drying Towel są to zupełnie inne ręczniki? Coś porównywalnego do Slika Gyon, jest któryś?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 @kusiu Coś nowości roześlemy ale większość jak pogoda się poprawi bo teraz i tak trudno o jakieś testy. MONSTER i BEAST łączy je jedno oba są do osuszania a dzieli sporo MONSTER to ręcznik nazywany różnie przez producentów SILK, TWISTED itd. Wykorzystywany jest w nim specjalny splot zakręconych włókien stąd właśnie "Twisted Pile". Lubie nazywać go ręcznikiem nowoczesnym, jest lekki nie ma przeogromnej gramatury, jest jedno stronny ale pije wodę jak szalonyyyyyy . Do tego jego niewątpliwą zaletą jest to ,że szybko schnie Jest to ręcznik, który można zestawić z tym , który wymieniłeś Bestia to inna historia 1
kusiu Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 @Good StuffŚwietna wiadomość.. Wrzucam oba do koszyka z zakupami żeby nie umknęły (chociaż jest to nie możliwe chyba <3 ) i czekam na testy użytkowników Na pewno jakiś wpadnie, czekam również na wiadra i GG, kompletuję zamówienia i czekam na wczesną wiosnę by @ANB Karol miał co robić i pakować! 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 2 Marca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 @Good Stuff kiedy taśmy ??
kusiu Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 @Good StuffChce ten kubek, za ile możecie mi go sprzedać? Lub jakie są wymogi by go dostać. Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Moderator BiałyGTi Opublikowano 7 Marca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 @Good Stuff tez sie dopisuje do takiego kubka Biore w ciemno
Qlimaxss Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 @BiałyGTi @kusiu Panowie z tego co kojarzę ma być dodawany u partnerów do zakupów produktów Work Stuff
Fredi88 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Bardzo fajny! Uwielbiam takie detailingowe gadżety, niestety są mega trudno dostępne @Good Stuff może tu też się popiszecie? Kubek oczywiście też bym chętnie kupił
Grzechu23 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Ja również jestem chętny Do pracy jak znalazł ;p
Tomas-sg Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 No a co ja mam zrobić jak ja z Workstuff mam już wszystko ?
kusiu Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 @Good Stuff Pomyślcie jeszcze nad smyczą do kluczy, będzie branie pewnie a kolorystyka jak i logo leży chyba każdemu I napiszcie proszę jakie są warunki lub sprzedawajcie również osobno
Malinek Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 24 minuty temu, kusiu napisał: @Good Stuff Pomyślcie jeszcze nad smyczą do kluczy. O to to albo jakieś breloki
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Takie? 1
kusiu Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Hehe, mogą być i co z tym kubkiem.. Jak go dostać! Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
ziomson Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 @Good Stuff W takim razie zaczynam: 1. Ziomson 😂 1
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 @kusiu Będą kubki ale jeszcze o chwilkę cierpliwości prosimy Panowie - niezła próba! Hahaha 1
kusiu Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Nie ma problemu, tylko mam wrażenie że już je gdzieś widziałem jakiś czas temu i pomyślałem że było kilka sztuk i się zbyły.. W takim razie czekamy! Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Fredi88 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 @Good Stuff jak już przy kubkach jesteśmy to kuflem bym nie pogardził. Piwo będzie lepiej smakować.
kusiu Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Pan wyżej, dobrze myśli!Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Karbo Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 haha już to widzę "Zamiast spieniać samochody idź po piwo nie po lody kiedy przyjdzie taka pora wystaw na stół tego stwora Od work stuffa kufel masz, każdy widzi że się znasz. Pracę trochę się umili, z pianownicy mniej się pyli Morał z tego jest dość krótki ---> Pijaj piwko zamiast wódki"@Good Stuff teraz już musi być kufel jak jest i rymowanka 3 3
Rekomendowane odpowiedzi