Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

Witajcie!

Wielu z Was zna nas z naszej marki Good Stuff. Jak już wspominaliśmy w temacie "Co u nas słychać" od ponad roku czasu planujemy wprowadzenie marki akcesoriów do detailingu. Początkowo miały być to rzeczy sygnowane logo "Good Stuff" jednak postanowiliśmy stworzyć nową markę z zupełnie nową identyfikacją :)

Tak powstał WORK STUFF :)

Założenie jest proste, dostarczyć Wam NAJWYŻSZEJ jakości akcesoria i sprzęt . Rozpoczynamy rewolucję na polskim rynku akcesoriów :cool:

Już niedługo przekonacie się ,że w WORK STUFFie nie ma kompromisów zaczynając od samego "towaru" kończąc na opakowaniu.

Serdecznie zapraszamy Was na Work Stuffowy FB https://www.facebook.com/WORKSTUFFDETAILING/

Warto śledzić bo będzie się działo! :)

Pozdrawiamy 

Zespół WORK STUFF/Good Stuff :) 

WORK STUFF - logo kosmetyke.jpg

• 2 months later...
Posted

Obecnie na rynku od Work Stuff mamy tylko pędzle detalignowe? Czekam na kolejne produkty z najwyższej półki!

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Posted

@kusiu Proces od pomysłu / beta-testów do wyłożenia na półki w sklepie trwa. A etapów pośrednich masz całą masę... nawet jeśli już się czymś pochwalili to jak widać nie spieszą się aby produkt był jak najbardziej dopracowany :) i o to chodzi! 

Ważne aby zdążyli do początku sezonu, a to już tuż, tuż ;) 

Posted

Oczywiście że się zgadzam z Tobą, chciałem coś zamówić, pędzle detalignowe, widziałem fajna rękawice do mycia, ręcznik do osuszania.. Tylko nic nie widzę w moim ulubionym sklepie tylko pędzle i chyba one narazie wyszły więc się z zakupami jeszcze wstrzymuje i proszę Was byle ceny były w miarę (zdaje sobie sprawę że dobry produkt musi kosztować) a klientów będziecie mieli!

Posted

@kusiu o ceny chyba można być spokojnym - jeśli dobrze pamiętam to alternatywa dla Gyeon'a Silka za 90zl ma kosztować w Work Stuff kolo 60?  Rewelacja :good:
też czekam z zakupami na wiosnę :) Już w koszyku mam samych kosmetyków na 368zl, a czekam na nowości Work Stuff... hehe, żonka mnie zabije za te pierwsze duże zakupy w tym roku :D  

Liczę na rękawice, wash pada , genteman'a + , ręcznik , szczotkę do felg, aplikator do opon,  teraz pokazali woski... JAK TAK MOŻNA :P 

• Dystrybutor
Posted

@kusiu Tak dokładnie w tej chwili w ofercie same pędzelki ( albo AŻ one :D ). Po ich przyjęciu można stwierdzić ,że był to strzał w 10tke. Jeżeli dobrze wszystko pójdzie w przyszłym tygodniu ( pod koniec ) do oferty dołączy kolejne 6 pozycji. 

Zobaczycie ,że po pierwsze warto było chwilkę dłużej poczekać a po drugie cała reszta rzeczy będzie się pojawiać bardzo regularnie. Do końca roku w planach jest około 50 pozycji! Wierzcie nam ,że nie będziecie się nudzić :) 

Co do cen, tak jak wspominaliśmy będziemy walczyć o to żeby dostarczyć Wam najwyższej jakości akcesoria. Jeżeli nie będziemy mogli zaoferować lepszej ceny to będziemy starać się to rekompensować w lepszej jakości, gramaturze, wielkości czy innowacji. 

@kursien Dokładnie cały proces trwa dosyć długo szczególnie na początku. Teraz już pójdzie zdecydowanie łatwiej, około 15 produktów w drodze, 15 na testach i kolejne 20 w planach :) 

• Lubię to 3
  • Super 1
Posted
1 minutę temu, Good Stuff napisał:

15 produktów w drodze, 15 na testach i kolejne 20 w planach :) 

Mój portfel płacze, ale serce się cieszy ;)

Posted
2 minuty temu, Good Stuff napisał:

Do końca roku w planach jest około 50 pozycji!

Wybaczcie, ale ..... pogięło Was ??  Puścicie nas z torbami :mrgreen:

• Lubię to 2
Posted
1 minutę temu, Strus napisał:

Puścicie nas z torbami

hahaha, ale z pełnymi torbami :P
trzeba robić nowe półki w składziku i regały :)

• Lubię to 1
  • Dystrybutor
Posted

Panowie, wiele z tych rzeczy będą to nazwijmy produkty "pierwszej potrzeby", które zużywają się regularnie i po prostu zaproponujemy Wam coś od nas :)

Dlatego nie koniecznie trzeba będzie się zapożyczać na nasze produkty :D 

Posted

A czy myślicie może nad jakimś trwałym woskiem w płynie? Jakaś odpowiedź na SSW? lub Pre-wash? Od SG?

• Moderator
Posted

Ja pikole 50 pozycji :D chyba dzisiaj nie zasne :lol: jaram sie jak ognisko :D

Co to bedzie, co to bedzie, work stuff wjedzie w me objęcie :mrgreen:

• Dystrybutor
Posted

@kusiu 1/3 całości jest u nas mianowicie opakowania :D , jeszcze etykiety i towar :) . Będziemy głośno trąbić jak wszystko przyjedzie :laugh:

Posted

@Good Stuff hehe, to chociaż tyle!:biggrin: Żeby było wszystko jasne w tym lub w przyszłym tyg. ma pojawić się rękawica, wiadra, coś do osuszania, do nakładania dresingu na opony, fibra, zgadza się czy coś mieszam czy o czymś zapomniałem? :) Pewnie większość osób jak i Ja kupi dopiero po testach coś :) Ale czuję że mogą być to bardzo dobre produkty w dobrej jakości i cenie. Pozostaje życzyć powodzenia a profesjonalizm zostanie doceniony, musicie wierzyć na słowo! ;)@Domel na produktach nie pozostawia suchej nitki jeśli chodzi o test!:D Bublów nie dawać mu :biggrin: Ale z dobrym produktem mógłby się przespać nawet, bardzo pozytywny osoba!;) Pozdrawiam.

Posted

@kusiu. Z tego co kojarzę w drugiej transzy ma być aplikator z plastikową rękojmią. Chyba w połowie lutego. Co do wiader nie jestem pewien ale też w lutym.

• Dystrybutor
Posted

W formie wyjaśnienia teraz pojawi się 6 nowych produktów:

Rękawica, Wash Pad, 2x Ręczniki do osuszania, 2x Mikrofibra 

W lutym pojawią się GG w dwóch kolorach i Aplikator do opon.

W marcu długo oczekiwane wiadra i może coś jeszcze? :) ale o tym później.

• Super 1
  • Dystrybutor
Posted

@kusiu Początkowo wszystko miało być razem ale teraz wiemy ,że rozbicie tego na partie to dobry pomysł pod wieloma względami :) Dzięki

Posted

Zamierzacie wprowadzić coś w rodzaju wheel woolies? Jeśli tak to kiedy się spodziewać, bo nie wiem czy wstrzymać się z zakupem flexipads wands 😁