adi1509 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2023 @Bartek1985 są aktualnie dostępne w action z butelkami. 1
Moderator Streat Opublikowano 23 Stycznia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2023 @adi1509 tylko trzeba pamietac że one to raczej do wody sie nadaja, przy mocniejszej chemii moga szybko paść, mialem kiedys jeden to po 10 minutach sie poddał
adi1509 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2023 @Streat Też racja, ja kupiłem dwa. Jeden z interior cleanerem po pół roku zaczął coś dziwnie podawać, drugi lata od ponad roku z wodą z szamponem ale jest rzadziej używany.
Bartek1985 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2023 cześć szukam takiego atomizera
#kris Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2023 3 godziny temu, Bartek1985 napisał(a): cześć szukam takiego atomizera Szukałem już atomizera z Mista ale ciężko, coś tam jest u skośnych...
Saczi Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2023 Kurde, jakie polecacie atomizery, żeby były trwałe i niezawodne? Myślałem, że ten od work stuff'a takim będzie, ale z zakupionych 6, 3 już nie działa. 3 szt padły ma butelce z APC 1:10, płynie do mycia szyb chemotion i IPA 1:2. https://work-stuff.com/pl/produkty/pozostale/work-bottle
#kris Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2023 U mnie do mocnej działają szare z SCS lub SC, ewentualnie ori od CarPro...
marcineke Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2023 @Saczi u mnie też z 6 już 3 padły ....ostatnio też z Soft99 ale mają wysłać nowy i z Work Stuff pianowniczka pod APC tez padła... Kupiłem Merkury Super do ciężkiej chemii ale sposób ich działania mnie denerwują podają płyn też na powrocie..... Z Enzim są fajne ale mają wadę że jak jest pół butelki płynu to już ciężko wychodzi więc trzeba uzupełniać na full, ale się trzymają
Tuptuś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Taka ciekawostka, może się komuś przyda. Z racji tego że córcia używa tylko pianki do mycia rąk z Rossmann, to po skończonym mydełku zakosiłem sobie pianowniczkę do APC. Jak na razie sprawdza się nieźle. Teraz jest w obniżonej cenie.
marcineke Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 @Tuptuś kupiliśmy miesiąc temu, przywiozła żona do domu i...pianowniczka nie działała .....człowiek całe życie ma pod górkę.... Za to kończy się płyn w tym ...fajnie pianę robi.... Dodatkowo kupiliśmy jakieś dwa inne ale słabo schodzą ....koszt poniżej 10 zł z zawartością ( chyba nawet 6-7 zł )czyli taniej niż puste butelki " detailingowe". Aczkolwiek ostatnio kupiłem Colorlock po bodajże 7 zł.....
Tuptuś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 @marcineke ha, nieźle. U mnie schodzą 3 szt na miesiąc w łazience i tylko córcia używa. I po zużyciu kosz, że się tak późno zorientowałem a trochę tego poszło. Więc od teraz biorę wszystkie jakie będą zużyte na zapas. Się popsuje w garażu to będę mieć na zamianę.
MikeLBN Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Jak coś to na Allegro po 6zł takie buteleczki są. Trzeba tylko wziąć pod uwagę że one są z PET, a niektóre Leather Cleanery mają dość wysokie PH i ich producenci stosują butelki z HDPE Ja problemów z nimi nie miałem (chociaż ja używam tylko CarPro Inside i AngelWax Heaven for Leather) /EDIT: Zauważyłem że ten sprzedający ma również wariant z butelką HDPE
przemas.p Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2023 cześć szukam takiego atomizera Kiloline Empty Spray Bottle Clear PET Plastic 200ml Bottles Safe Non-Toxic Odorless Mist Trigger Sprayer Leak-proof Great for Cleaning Products Garden using Beauty Treatments 2pcs https://amzn.eu/d/bzkVc6GNadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka
booohal Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Kurcze, miesięcznie 5-8szt takich wyrzucam w pracy.
#kris Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego @Bartek1985 w np google wpisz "nakrętka push pull" 1
blazej Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia Szukam jakiegoś porządnego atomizera do buteleczki próbki 100 ml. Tam 28ki są za duże, ale na moje oko atomizer z Wash Mista będzie pasował. Jest coś o podobnej średnicy dostępne, czy trzeba całą butelkę?
drufi Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia Szukam jakiegoś porządnego atomizera do buteleczki próbki 100 ml. Tam 28ki są za duże, ale na moje oko atomizer z Wash Mista będzie pasował. Jest coś o podobnej średnicy dostępne, czy trzeba całą butelkę?Kolega @MikeLBN takie ma.https://allegrolokalnie.pl/oferta/15x-trigger-atomizer-spryskiwacz-mist-24410
polll Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 3 godziny temu, drufi napisał(a): Kolega @MikeLBN takie ma. https://allegrolokalnie.pl/oferta/15x-trigger-atomizer-spryskiwacz-mist-24410 Najlepsze butelki i atomizery jakie miałem! Mega oszczędne. Thx @MikeLBN
simplus Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca Szukam informacji o atomizerach IK? Wiem, że cena wysoka ale, mocno się zastanawiam i posłucham jakie są Wasze opinie.
Moderator Domel Opublikowano 6 Czerwca Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2 minuty temu, simplus napisał(a): Szukam informacji o atomizerach IK? Wiem, że cena wysoka ale, mocno się zastanawiam i posłucham jakie są Wasze opinie. Jak nie lubie Canyona to nie można odmówić mu funkcjonalności i mocy rozpylania, szczególnie jak masz ogarnąć Felgi i opony i wszystko ma być dokładnie i szybko spryskane "na raz" to canyon robi robotę. Mam 3 te IK ze zdjęcia i wszystko bangla prawidłowo.
MMCzysci Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca I padają jak muchy Wyryte w skale z S20 FE 5G
Rekomendowane odpowiedzi