Fredi88 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 Było już pisane kilkukrotnie że można. Adbl zaleca kanapkę QW + SSW na zimę nawet... nie testowałem więc nie potwierdzę. 1
Strus Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2017 Takie pytanko bo się zastanawiam.... Aplikacja na mokro... Czy jak dosuszamy w tym wypadku lakier ręcznikiem do suszenia to nie wciągnie on za dużo siuwaksa ? Może lepiej dosuszyć jakąś zwykłą fibrą ? Robi to różnicę ?
Chochlik437 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2017 Aplikowalem SSW na mokro w fazie dosuszania recznikiem do osuszania, bardzo ladnie dzialal a kropleki przepiekne Mozna probowac kombinowac ale mysle ze to zbedne 1
lukeu Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2017 W dniu 23.09.2017 o 22:22, KnopersE36 napisał: Czy można nałożyć SSW na QW? Było milion razy. Można
Dystrybutor ADBL Opublikowano 24 Października 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2017 dzieki, przez Moto Show ostatnio rzadko tu zaglądamy.
Ochlapusek Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2017 A co z ręcznikiem którym wycieramy SSW? Czy należało by go wyprać przed następnym osuszaniem? Chodzi mi o to czy jak sie produkt "zwiąże" z ręcznikiem nie przyjmie właściwości hydrofobowych i nie będzie chłonąć wody
Moderator Domel Opublikowano 28 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Października 2017 Godzinę temu, Ochlapusek napisał: Chodzi mi o to czy jak sie produkt "zwiąże" z ręcznikiem nie przyjmie właściwości hydrofobowych i nie będzie chłonąć wody you made my day btw. ja piorę po każdej aplikacji
Administrator AreK Opublikowano 29 Października 2017 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 Ja nie piorę nic mi się nie wiąże moze mam trefny ssw
Dystrybutor ADBL Opublikowano 10 Listopada 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 W dniu 29.10.2017 o 09:26, AreK napisał: Ja nie piorę nic mi się nie wiąże moze mam trefny ssw bo Ty jesteś detailingowy terminator
Damianos Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2017 produkt super, świetnie kropelkuje, aplikacja banalna, poprawia wygląd powiedzcie proszę, jak ssw radzi sobie po kontakcie z myjnia bezdotykową można myć proszkiem/aktywnym szamponem na bezdotyku?? czy od razu po pierwszym takim myciu produkt zejdzie z lakieru od takiej chemii?
Moderator Domel Opublikowano 11 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2017 7 minut temu, Damianos napisał: powiedzcie proszę, jak ssw radzi sobie po kontakcie z myjnia bezdotykową radzi sobie wyśmienicie 1
keza Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2017 Świetnie też wspomaga osuszanie jeżeli aplikujemy na mokry lakier 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2017 4 godziny temu, Damianos napisał: powiedzcie proszę, jak ssw radzi sobie po kontakcie z myjnia bezdotykową śmiało mozesz sypac ile wlezie nie zjada ssw 1
flatron007 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Mówicie że SSW opiera się mikroproszkowi i pianie z myjni bezdotykowej? Dobra wiadomość mam położony DG111 na to tydzień temu poszedł SSW, auto zostało dzisiaj niesamowicie zakurzone (pracownicy cięli kostkę i kurz osiadł na mokrym lakierze, auto wyschło i wygląda okropnie) jadę na myjnię
Moderator BiałyGTi Opublikowano 14 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 47 minut temu, flatron007 napisał: Mówicie że SSW opiera się mikroproszkowi Jak testowalem to pare razy dawalem proszek nic sie nie dzialo
PiterG Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 U mnie nigdy nie bylo problemow z SSW po bezdotyku z prochem. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Damianos Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 super, dziękuję za odpowiedzi jutro sam przetestuję
Administrator AreK Opublikowano 15 Listopada 2017 Administrator Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 SSW to najlepszy produkt typu spryskaj i wytrzyj jaki kiedykolwiek używałem. 1 1
ANB Karol Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 10 godzin temu, AreK napisał: SSW to najlepszy produkt typu spryskaj i wytrzyj jaki kiedykolwiek używałem. Mam to samo
yacek _b Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 11 godzin temu, AreK napisał: SSW to najlepszy produkt typu spryskaj i wytrzyj jaki kiedykolwiek używałem. popieram , jednak opakawanie ( butelka ) jest kiepska i tu mam żal to chłopaków z ADBL że nic z tym nie robią .
Arkeolowy Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 No przecież jest info, że mają już nowe butelki kwestia tylko miesiąca/dwóch odnośnie wprowadzenia ich do sprzedaży.
kursien Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 @yacek _b dokładnie mam takie samo zdanie! Nawet odkrecanie triggera w trakcie psikania nie pomaga i butelka się zasysa
Strus Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Dlatego ja przelewam do 250ml. Ale zgadzam się zdecydowanie z opinią o łatwości aplikacji. Sama przyjemność
lolomanolo Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 [mention=242]yacek _b[/mention] dokładnie mam takie samo zdanie! Nawet odkrecanie triggera w trakcie psikania nie pomaga i butelka się zasysa Nowy trigger nie wciąga butelki, tylko trzeba wciskać spust do końca.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 15 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 17 minut temu, lolomanolo napisał: Nowy trigger nie wciąga butelki, tylko trzeba wciskać spust do końca. wciskając do końca wali produktem według mnie duzo za duzo. Ja przelałem do 250 ml
Rekomendowane odpowiedzi