Moderator BiałyGTi Opublikowano 21 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Września 2017 2 godziny temu, ADBL napisał: dzięki za test. czekalismy na cos dlugodystansowego. na zimę polecamy kanapkę qw i od czasu do czasu ssw. murowany spokój. myślę ze bardziej doświadczeni w kosmetyce na pewno maja na zime zabezpieczone auto woskiem typu zimowy ale fakt ssw i na taki woski można śmiało kłaść na pewno poprawi wygląd co do kanapki QW i SSW to sie nie wypowiem bo nie posiadam QW od was
Grzechu23 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 Coś od siebie na temat SSW Produkt aplikowany dokładnie 09.08 czyli 16 dni temu Dystans: 1000 km ( ok. 400 km sucho + 600 km mocny deszcz) Niczym przez ten czas nie wspomagany. W sobote plany były na kompleksowe mycie, ale z racji bardzo słabej pogody jedynie wpadła aktywna piana SG, spłukanie myjką i to wszystko. Później zaczęło już padać Z obserwacji widać ze produkt jeszcze delikatnie kropelkuje ale same krople bardzo słabe. Natomiast gdzie nie gdzie na dachu jeszcze coś fajnie widać Maska zbliżenie Dach Moim zdaniem produkt nie miał lekko, a mimo tego coś tam go jeszcze go widać. Krople z maski -> dachu, dalej przyzwoitce są zrzucane podczas jazdy. Plusem jest również to, iż szklistość lakieru dalej jest na bardzo dobrym poziomie i na tym chyba najbardziej mi zależało "połóweczka" kupiona na zime Pozdrawiam 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 25 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 umyj auto i bedzie tak jak po aplikacji mialem to samo u siebie, po myciu krople wróciły 1
Gesiu_15 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2017 SSW tak wygląda przy przebiegu 1 tyś km Niedługo Zimowa kanpka QW + SSW , zobaczymy jak będzie z wytrzymałością Uprzedzam pytania , pod Synthetic nic nie leży 4
Fredi88 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2017 Ale kartofle 2 minuty temu, Gesiu_15 napisał: Zimowa kanpka QW + SSW Ile robisz km miesięcznie?
Gesiu_15 Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2017 Dnia 5.10.2017 o 22:47, Fredi88 napisał: Ile robisz km miesięcznie? To zależy od miesiąca . Jest miesiąc że zrobię 2500 tyś km trasa PL - AUSTRIA , dojazdy do pracy i oczywiście droga powrotna . Jak samochód zostaje w PL to poniżej tyś
Dystrybutor ADBL Opublikowano 12 Października 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 Widzimy że temat rozwija się bardzo prężnie. Warunki coraz cięższe. Ciekawi jesteśmy jak Wam się spodoba jako zabezpiecznei jesienno - zimowe.
Michał126 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 @ADBL to miało być z przekąsem? Jakoś nie widzę tych nowych sprawozdań
Dystrybutor ADBL Opublikowano 12 Października 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 Broń Boże, jak dla mnie sporo było testów. Następnie sporo sprawozdań z kolejnych kilometrów jazdy :). Ale nie zaglądam tu codziennie więc może takie moje wrażenie :).
Fredi88 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 Ok... dziś mija 1 tydzień jak położyłem @ADBL SSW na niezbyt trzymajacy się już kiwami. Powiem tak... takich "perełek" jeszcze na lakierze nie uświadczyłem, ciężko było spryskać auto żeby coś na nim zostało. Przy większej ilości wody zjeżdża momentalnie wszystko. Tak samo po ruszeniu autem od ok 40-50 kmh auto robi się suche. Po kilku próbach udało mi się wyhodować kika kropel 3
Michał126 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Ktoś się mnie niedawno czepiał za jakość zdjęć zrobionych po zmroku
yacek _b Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 22 minuty temu, Michał126 napisał: Ktoś się mnie niedawno czepiał za jakość zdjęć zrobionych po zmroku nie czepiał tylko delikatnie wspomniałem , że są kiepskie , a zdjęcia Fredi88 są o klasę lepsze od twoich ( tak bez urazy ) , robił bez lampy , a u ciebie lampa wszystko psuła .
Michał126 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 @yacek _b, tak czy owak, jestem zdania, że jak ktoś się napracuje, to mimo wszystko trochę nie wypada.
kursien Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 chłopaki nie narzekajcie tak na jakość zdjęć zawsze możecie tak jak ja - robić telefonem, a wtedy to dopiero jest niska jakość
yacek _b Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 10 minut temu, Michał126 napisał: to mimo wszystko trochę nie wypada. No Michał , bez urazy...
Fredi88 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 2 godziny temu, Michał126 napisał: Ktoś się mnie niedawno czepiał za jakość zdjęć zrobionych po zmroku Sorry ale czy ty masz pojęcie o czym piszesz? Robienie po zmroku zdjęć z lampą, albo obiektywem który ma kropy od brudu to 2 inne sprawy... fakt, niektóre są robione z ręki i mogą być ciut nieostre, ale innej możliwości nie mam robiąc zdjęcie szczegółów na środku auta. Resztę zawsze robię ze statywu z dłuższym czasem naświetlania i wychodzą ok. Bo muszą wychodzić ok... W każdym razie nie ma nic gorszego niż zdjęcia "nocne" z lampą błyskową... Godzinę temu, kursien napisał: chłopaki nie narzekajcie tak na jakość zdjęć zawsze możecie tak jak ja - robić telefonem, a wtedy to dopiero jest niska jakość Tylko, że to są zdjęcia robione telefonem poza tym proponuję wrócić do tematu SSW...
Gesiu_15 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 @Fredi88 ładne zdjęcia SSW pięknie siada
keza Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 SSW musi jednak wpaść do wzmocnienia zabezpieczenia zimowego. Zdjecia robią bardzo dobrą reklamę tego produktu
kursien Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 właśnie dziś miałem kłaść warstwę SSW na wczoraj nałożone Colli, ale pada a byłyby z tego takie piękne kropelki
Michał126 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 32 minuty temu, Fredi88 napisał: Sorry ale czy ty masz pojęcie o czym piszesz? Robienie po zmroku zdjęć z lampą, albo obiektywem który ma kropy od brudu to 2 inne sprawy... fakt, niektóre są robione z ręki i mogą być ciut nieostre, ale innej możliwości nie mam robiąc zdjęcie szczegółów na środku auta. Resztę zawsze robię ze statywu z dłuższym czasem naświetlania i wychodzą ok. Bo muszą wychodzić ok... W każdym razie nie ma nic gorszego niż zdjęcia "nocne" z lampą błyskową... Przepraszam. Mam nadzieję, że bana jednak nie załapię za wrzucenie recenzji.
Fredi88 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Teraz, Michał126 napisał: Przepraszam. Mam nadzieję, że bana jednak nie załapię za wrzucenie recenzji. Naprawdę, proszę cię... nie zachowuj się jak dziecko Myślałem, że jesteśmy dorosłymi ludźmi i nie ma spiny jak ktoś komuś powie, że coś można poprawić, czy przy detailingu czy choćby przy fotkach.
Michał126 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Podstawa to zrobić to grzecznie. EOT.
Gesiu_15 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 U mnie aktualnie SSW tak wygląda , bez zmian
Fredi88 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 11 minut temu, kursien napisał: właśnie dziś miałem kłaść warstwę SSW na wczoraj nałożone Colli, ale pada a byłyby z tego takie piękne kropelki Ja kładłem ostatnio "na mokro" i jak widać siadło dobrze... także nie podpuszczam, ale jeszcze zdążysz dziś położyć, nawet w deszczu @Gesiu_15 że tak powiem, w pytkę!
kursien Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 @Fredi88 ty nakłaniaczu 1
Rekomendowane odpowiedzi