qdlatyNH Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Odkurzanie środka, mycie z zewnątrz, QD, niewidzialna wycieraczka na wszystkie szyby i czernidło do opon, a potem pod kocyk :DWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hazelek Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 W dniu 20.07.2018 o 15:12, zdanek napisał: @Hazelek Dobry kocur Co to za fotele? Fotele kubełkowe Jamex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurtaz Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Testuje teraz prostaff cc water protect. Już mnie krople znudziły i zaczęły denerwować jak na lekko przykurzone auto popada kilkuminutowy deszcz, a potem wyschnie... Mam dziwne wrażenie że lakier bardziej się świeci niż po water gold. Zobaczymy jak będzie z tym zrzutem wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek_t Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Bardzo ładny Focus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Lipca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 2 godziny temu, dudek_t napisał: Bardzo ładny Focus. Marcin bardzo gustownie go moduje. Wnętrze ma świetne. Nowe fotele, kiera, podsufitka. Odwiedził mnie ostatnio Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk EDIT: jakies popuste foty sie wkliły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 czekamy na fotki wnętrza tej foki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Po obejrzeniu Focusów @Domel @gurtaz oraz Mundka @pawelkoralus zmienia mi się światopogląd i zaczynają mi się podobać Fordy . Żeby nie było offtopa w weekend wymieniony olej na Millers Trident 5w40 (wcześniej był Motul), filtr Manna, serwis klimatyzacji i wkońcu, po dwóch tygodniach deszczu samochód umyty zgodnie ze sztuką i wysprzątany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurtaz Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 czekamy na fotki wnętrza tej foki Zaraz biorę wash mista i ogarniam plastiki :) docelowo zmiana dekorów na czarne, już są na półce ale brak czasu na zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 ile ten Twój ma przelatane ? TDCI ? jakiś pewnie 2012-13 rok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Lipca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 11 minut temu, gurtaz napisał: brak czasu na zmianę. no ale ogarnołes Sync3 - bajka. załóż posta w "Nasz Pieszczoch" Pokaz fotele, podsufitkę etc etc Kiera bajera Dla przecietnego Kowalskiego to nic szczególnego ale dla Focusa maniaka te mody robia wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Deska w tych Focus'ach rodem z 15 letniej wieży Sony wygląda komicznie i mega tandetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurtaz Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 ile ten Twój ma przelatane ? TDCI ? jakiś pewnie 2012-13 rok ? 12r i 215k. Koniec offtopa, bo zaraz bana dostanę, temat może jakiś otworzę, ale nie wiem jak będzie z aktualizacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 19 godzin temu, Domel napisał: no ale ogarnołes Sync3 - bajka. załóż posta w "Nasz Pieszczoch" Pokaz fotele, podsufitkę etc etc Kiera bajera Dla przecietnego Kowalskiego to nic szczególnego ale dla Focusa maniaka te mody robia wrażenie +1 Też jako maniak Fordów chętnie zobaczę te super wnętrze. Bo zewnętrznie wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurtaz Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Dziś walczę z szybami, dokupiłem już kolejny płyn do szyb, który rzekomo nie zostawia smug... Kolejny chwyt marketingowy w który uwierzyłem. Próbowałem każdy rodzaj fibry, czyściwo bezpyłowe i wiele innych, a idealnie czystych szyb nie jestem w stanie zrobić.Co do wnętrza w focusie, to Domel przesadził. Wygląda jak w każdym innym. I tak jak ktoś już tu napisał rzeczywiście jak się popatrzy na konsole to wygląda jak 15 letnia wieża sony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Kup K2 Nuta to zobaczysz czyste szyby za grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Auto umyte ręcznie a potem: - Soft99 Fusso Coat na lakier - Gyeon Trim na plastiki i lampy przód - Megs endurance na gumy Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepacz Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 @czeladz Jak postawiłeś te wycieraczki? Nie zahaczyłeś o maskę? Wszystkie vagi mają tryb serwisowy wycieraczek - włączasz i wyłączasz zapłon, po czym przytrzymujesz chwilę "wybierak" od wycieraczek w dolnej pozycji (tej od pojedynczego wytarcia). Wtedy jest bezpiecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 No u mnie nie da się ich podnieść bez trybu serwisowego bo rysuje się kant maski... chyba że w polifcie jest inaczej. Jeśli nie to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Może nie w swoim aucie ale u rodziców. Oczyszczone plastiki i aplikacja SG Interior Satin Dressing. Jak dla mnie mega dressing! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakisek Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 DJ PURPLE HAZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeladz Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 @Kepacz @Fredi88 nie wiem jak w wersji przed liftem, ale u mnie na spokojnie można podnieść pióra wycieraczek nie dotykając nimi maski W instrukcji do wymiany wycieraczek też jest rekomendowany tryb serwisowy ale jak widać u mnie się da je podnieść bez przeszkód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamczqk Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Nowa zdobycz w arsenale przeszła dzisiaj chrzest bojowy Razem z @czakisek zakupiliśmy odkurzacz piorący Clatronica, więc nie pozostało nic innego niż prać. Zdjęcia z dzisiejszych prac przy Pastuchu. Mała 50/50 Efekt końcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Rzeźba z nowym autem cd. - wybebeszone praktycznie całe wnętrze, idąc od podsufitki w dół: pranie, wygłuszanie, fotele i boczki out, tunel out, pranie wykładzin, ciągnięcie wiązek podgrzewanych foteli, montaż Dynaaudio i skór od wersji Carat - na dziś mam dość Jeszcze tylko przymierzylem na szybko jedno nowe koło - model Dijon z Golfa mk7 - tylko że tam kompletnie nie robi szału: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 @vangsta zrób relacje z tego wnętrza, wygłuszenia, audio itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi