Moderator psemo Opublikowano 17 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Co prawda nie dziś, bo minął już ponad miesiąc. Ale w końcu udało się ogarnąć foty z przygotowania felg na sezon letni. Zapraszam do mojego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Nie mając żadnej chemii do tapicerki czy dywanów dlatego że nie mam nawet odkurzacza do pracy. Oddalem turasa do jednego z Śląskich studiów detalingowych na pranie wnętrza. Efekt wow był, tapicerka rozjasniala, zrobiła się wręcz bialoszara. Jestem zadowolony w 100% Jakoś wypadło mi z głowy żeby zrobić zdjęcia z przed prac ale właściciel zdążył i ma mi dosłać. Efekt po wstawię jutro ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Skleiłem zawias schowka pasażera, ahh te wady fabryczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attur Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 w zeszłym tygodniu ogarnąłem wnętrze jakieś 5-6 godzin wyszło przez 3 dni. Żałuję że nie zrobiłem fotek ale żona ciągle poganiała ;).Odkurzanie, encapsulator na przednie fotele i bagażnik (z tyłu foteliki nie chciało mi się wyciągać), wszystko przeleciałem excede advanced apc 1:20 z pianowniczki po mydle z lidla - rewelacja, na dechę wleciał apple dressing od SG, na całą resztę armor all protectant semi matt, a na czarne piano... uwaga - SOFT 99 Fusso Coat Mirror Shine Light lustro jak się patrzyWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Dziś było pucowanie siedzeń za pomocą ExceDe Encapsulator. Bardzo fajny środek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ostatnio było Pranie i Polerowanie + Collinite 476's, dziś mały porządek pod maską i dressing Natural Look wewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 pierwsze mycie piana k2 truck 1:4 szamponik Adbl PRO drugie mycie piana SG CITRUS 1:10 szamponik AUTOLAND AKTYWNY suszenie, przejazd Zmywaczem i IPA na HDC zarzucone dwie porcje TITANIUM karbonik ArtDeShine szyby DM i przetarte IPA dla odetkania NW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Kółeczka sobie wczoraj ogarnąłem. W ruch poszły dwa zestawy: - czyszczący: Excede Ultimate Wheel Cleaner i Excede Tire and Rubber Cleaner; - zabezpieczająco-konserwujący: FW Talisman i Tenzi PR Deep Black Tires. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 odświeżenie wnętrza plastiki ExceDe Buldozer namaszczenie SG o zapachu cynamonu szyby DM skórka GT15, namaszczenie GT13 podsufitka KT22 odkurzony i pachnący... można wyruszyć wieczorem do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Jako, że od dwóch dni pada to postanowiłem pobawić się w garażu z nowym cleanerem do szyb Prostaff "Kiiro-Bin Gold" + standardowo Rain-x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 27 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 @Grzechu23 Czekam w takim razie na opinie albo krótką recenzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Skończyłem kłaść wosk na prawą stronę, został tylko dach klapa bagażnika i lewą strona bez drzwi i przedniego błotnika. Oczywiście zaraz po położeniu i dotarciu zaczęło padać...Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Pogoda nie domaga, więc dziś skromnie, przegląd rowerków oraz namaszczenie ich BSD Znalazłem tylną lampę od Toyoty Rav4, nie wiele myśląc wziąłem się za polerowanie, niestety lampa sfatygowana, pęknięcia itd ale efekt wyszedł zadowalający Przed Po Na gotowo W ruch poszedł pad Nata żółty i Menzerna Heavy Cut Compound 1000 a na zabezpieczenie Fusso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 dzisiaj żonki szerszeń dostał odświeżenie na zewnątrz, położony colli476- już zapomniałem jak fajnie ten wosk współpracuje na oponkach gyeon, a na plastikach koch... jutro lecę z wnętrzem, jak ja tego nie lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 @rygryss Colli w lecie, to jest masakra jak ciągnie kurz Co do wnetrza ja dużo lepiej wolę wnętrze robić niż zzewnątrz. Ps. Co by nie było, wczoraj pranie tatowozu (passat b5) dziś czyszczenie i pranie passata b5 klientki (które było strasznie zapuszczone ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 17 minut temu, Alfa47 napisał: Colli w lecie, to jest masakra jak ciągnie kurz trudno, będzie matowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Przedwczoraj zabrałem się do serwisu klimy w Pugu. W sensie samodzielna wymiana filtrów kabinowych, nabicie klimy i ozonowanie w warsztacie. Jak już wywaliłem stare filtry - jakiś magik zamontował jeden na odwrót - to postanowiłem sobie poodkurzać No to zaczynamy. Ssawki w ruch... ... ale słabo szło, więc dmuchawa na max'a :zubaw: Filtry wymienione, wnętrze poodkurzane, klima nabita, ozonowanko było... można na urlop ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakisek Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Moze nie przy moim autka a kolegi @Adamczqk ale warto wstawic Nat niebieski+menzerna 400 Nat czerwony+menzerna 2500 Angel Wax Body Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 @czakisek ile czasu poświęciłeś :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakisek Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 12 minut temu, DaV napisał: @czakisek ile czasu poświęciłeś :)? Mycie deironizacja i odsmolenie okolo 4h Ciecie rotacja i wycinanie zaprawek papierkami okolo 16h Finish z woskiem 8h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamczqk Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 @czakisek Dobrze widzieć efekt naszej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 @Adamczqk Lampy powrót do oryginału i Malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 UNCrem nie chciało Wam się go posmarować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakisek Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Uncr to nie dla nas milosnikow miziania autka. Powloka dla leniwych jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamczqk Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 4 godziny temu, Qlimaxss napisał: @Adamczqk Lampy powrót do oryginału i Malina W najbliższym czasie zostaną zmienione :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi