Chochlik437 Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Przy litrowej bance kolorowej piany troche szkoda miec od 3 do 5 razy na PA Kolorowe piany maja u mnie jedynie zastosowanie w pianownicy recznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Naprawiony i umyty A bańki.., tak mnie naszło Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 6 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Przewietrzyłem fokę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryyyk26 Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Wczoraj założyłem nowe felgi i ogumienie. W tygodniu powinien przyjść zestaw do pielęgnacji felg i opon i wosk na zabezpieczenie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Mycie na dwa wiadra a na to black hole, plastiki Gyeon Trim Q2. Coś tam sie błyszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 @DaV błyszczy się jak psu ja*** na Wielkanoc Gdyby nie białe kierunki i inne aluski, to pomyliłbym z moją babcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Zamontowałem sobie podstopnicę image uploader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Dłuuugi weekend był u mnie baaardzo pracowity Najpierw wpadł Passerati na odświeżenie wnętrza plus "zrobienie czegoś" ze zewnętrznymi ala-chromami plastikowymi. Prawie 3 dni pracy ale znajomy w dużym szoku i bardzo zadowolony Pożyczyłem od kumpla odkurzacz do prania Clatronic BSS1309 + chemia Excede Heavy Duty Extraction Cleaner i wziąłem się za pranie tapicerki. Boczki drzwi i podsufitówkę ogarnąłem za pomocą ExceDe Encapsulator Cleaner 1:10 metodą bonet. Plastiki wyczyszczone za pomocą ExceDe APC Bulldozer 1:10 i zabezpieczone FUNKY WITCH Mademoiselle. Tak byłem podekscytowany robotą i pierwszym kontaktem z praniem odkurzaczem, że nie mam zdjęć przed i w trakcie pracy, żeby zrobić z tego relację ale parę porównań i efektu finalnego wam zaprezentuje Wnętrze: Plastikowe chrome ogarnąłem ręcznie za pomocą ADBL AIO plus mikrofibra: na koniec auto zostało umyte zgodnie ze sztuką i jako wisieńka na torcie TENZI Detailer Carnauba Spray (W końcu rozpracowałem jako powinno się go aplikować ) Przyznam, że look niezły po nim się zrobił Na ogarnięcie lakieru przyjdzie odpowiednia pora Dalsza część prac w weekend majowy. Tym razem Nissan Juke z obcierką na błotniku i zderzaku. Doświadczony kolega trochę pomógł i pokierował. Resztę sam zrobiłem i to był mój pierwszy kontakt z moją maszyną Krauss DB5800s. 1) Papierek wodny APP 3000 2) Cięcie - Royal Pads Hard 135mm - biały cutting + Pasta Koch H8.02 3) Finish - Royal Pads Soft 135mm - czerowny polish-finish + Sonax Ex 04/06 Na rancie zaprawka, bo tam już lakieru nie było. Efekty bardzo zadowalający. W świetle dziennym prawie w ogóle nie widać, trzeba się przyjrzeć Tak mnie poniosło, że jeszcze zrobiłem ONE STEP na masce i tu ciekawa kombinacja wyszła Royal Pads Soft 135mm - czerowny polish-finish + Pasta mocno tnąca Koch H8.02. Zero Hologramów a świrle się poddawały po 4 przejazdach tu niestety brak zdjęć bo człowiek już chciał napić się piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 passat w środku jak nowiutki dużo miał nalatane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 @piotrek305 nie całe 80k km 2012 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towi Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Szybkie mycie przy pomocy karchera K2 Pierwszy raz testowałem rękawice alichinke, dała rade i teraz schnie po myciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 7 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Moze nie przy aucie ale umylem Rower i na lakier wlecial UNCR pieknie przyciemnił czarny mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Zaliczyłem 4 dniowy wypad na mazury a ze sie lpg spitoliło przed wyjazdem pojechałem ma benzynie: a po powrocie trzeba było usunąć cmentarzysko za pomocą ADBL Beetle Juice Squeezer , pinana sg biały miś,szampon shiny garage pink osuszanko work staff monster oraz K2 king i na koniec adbl SSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 2 minuty temu, audicoupe napisał: ADBL Beetle Juice Squeezer i jak dziala ? Testowałeś sam produkt ? wystarczy spsikac, odczekac i spłukać ? czy potrzebna była piana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 @Domel no nie sprawdziłem bo po odczekaniu poszła odrazu piana ale nawet po tym mix coś zostało ale widziałem że rozpuszczają się te owady ale byłem dostępny późno na myjkę około 20 to nie było za gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 1 godzinę temu, Domel napisał: i jak dziala ? Testowałeś sam produkt ? wystarczy spsikac, odczekac i spłukać ? czy potrzebna była piana ? Ten produkt wyszedł @ADBL bardzo dobrze. Zmywam nim owady zarówno z motocykla jak i z samochodu bez problemu. Spryskać, zostawić na 30 sekund i właściwie 99% owadów nie ma. Nie zostawia zacieków absolutnie na niczym, reflektory, plastiki, plastikowa szybka w motocyklu, można śmiało lać z góry na dół. Dodatkowo jest całkiem wydajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 No włąsnie kupiłem go dość dawno i jeszcze nie używałem, a szykuje mi sie trasa wkrótce, więc zwróciłem uwagę na post kolegi wyżej i przypomniał mi sie produkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 @Domel Ten produkt jest spoko pachnie całkiem fajnie. Ja używałem go wczoraj z rana na szybko na bez dotyku. Spryskałem wjazd na stanowisko. W większośc usunął. Ale moje robole były usuwane na drugi dzień a nie od razu po trasie. Zrobiłem tak z uwagi na zrobienie 400 km bez przerwy. Zwyczajnie już chciałem zjechać do domu. Zostały pojedyńcze grubszy które wystarczyło ruszyć rękawica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Testowałem w zeszłym sezonie sonaxa adbla i good stuffa. Nie ma różnic w domywaniu owadów na bezdotyku więc brałbym to co tańsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Z ostatnich prac. One step ->Fusso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroszy_ok Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 W dniu 6.05.2018 o 19:33, Domel napisał: Przewietrzyłem fokę Czy te purchle na progu to to co myślę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 @jaroszy_ok To uroki Focus'ów MK1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 34 minuty temu, jaroszy_ok napisał: Czy te purchle na progu to to co myślę? Tak. Ten próg był robiony 2 lata temu dokładnie i wychodzi zaś szydło z worka 12 minut temu, zdanek napisał: @jaroszy_ok To uroki Focus'ów MK1 zgadza się. Ale nawet nie tykam tego progu. Nie rusz g bo zacznie śmierdzieć Kilka bąbelków - przeżyje, no chyba że pęknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedo Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Dobudowałem 2 półki bo szuwaksy się nie mieszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Zmyte pyłki z samochodów w domu to i zdjęcie autobusu zrobione. Z przodu na masce i po stronie pasażera fusso mirror shine Coat dark. Wysłane z mojego DUK-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi