clavikord Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Jak co pół roku, grubsze czochranko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david201 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 2 dni ręcznego darcia i taki efekt,wewnątrz jeszcze nie ruszyłem.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Tak po mału ogarniam dla nowego właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Jako, że lakier jest w fajnym stanie po ostatniej akcji z kolegą @ktm950, to nakładając nowy wosk ograniczyłem się do oczyszczenia lakieru i maszynowego nałożenia cleanera od Softa. Z ciekawości wymyłem go później IPĄ, żeby zobaczyć co Kiwami da od siebie i rzeczywiście, lakier dostał kopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 @lukeu a pracowałeś może ręcznie tym cleanerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 @maciek-drummer na progach i trudnych elementach przedniego zderzaka. Wszystko spoko, latwo się dociera. Jednak co oczywiste dużo bardziej trzeba się namachać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 @vangsta Bardzo przyjemnie wygląda 208ka Napisz coś więcej o niej, rzadko się widuje takie "doklikane" sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedo Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Z pamiętnika świeżego detailera cz. 2: 1 maja... Coś trzeba porobić, mooooże czyszczenie zakamarków? Zawiasy drzwi, zamki itp... No to do dzieła! I tu pojawia się pytanie - "po co oni przepłacają za jakieś wymyślne pędzelki detailingowe, jak w kastoramie mają wszystko co potrzeba za grosze????" Aha, po pierwszych drzwiach już znałem odpowiedź: Metalowa oprawa + nity pędzla z kastoramy suabo się dogadują z lakierem... Wniosek: robotę trzeba dokończyć i pędzel stuningować: Dalej już poszło gładko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 @Speedo Faktycznie musisz być młodym detajlerem dorosły doświadczony detaljler tylko by spojrzał na pędzel z kałstoramy i przez glowę przeleciała by myśl że jak pokaże zdjęcie z mycia zakamarków na zaprzyjaźnionym bezdotyku wieczorową porą z wypakowanym całym arsenałem to może być mało komentarzy, nie zmieni tego nawet zdjęcie umytego auta na stacji benzynowej pod dystrybutorem Ja natomiast wydrapałem szczoto druciano rury a późnej liznełem delikatnie cifem żeby się błyszczało, szkoda kasy na mothersy czy inne autosole skoro to samo można uzyskać środkami dostępnymi w gospodarstwie domowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Za 6 zeta na bezdotyku umyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 @menior poprawisz fotkę ? @danielek. Ja w tym przypadku nie widzę połysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 1 minutę temu, Tomas22 napisał: @menior poprawisz fotkę ? Bardzo bym chcial ale pol godziny nerwow i poddaje sie klikajac na dodaj plik za kazdym razem daje jakis problem z przetwarzaniem a jak korzystam z hostingu to wychodzi to co bylo,to nie na moje nerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 @menior robisz z telefonu czy kompa ? Może wyloguj się i zaloguj spowrotem Ciekawi mnie ten wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Z telefonu,na innych forach jakos nie mam z tym problemow http://www.lacuradellauto.com/t22725-ponte-di-1-maggio#499611 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 12 minut temu, Tomas22 napisał: @menior poprawisz fotkę ? @danielek. Ja w tym przypadku nie widzę połysku To dlatego że to ma błyszczeć a nie połyskiwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 @Piotrek miło słyszeć, dziękuję Wersja w zasadzie maksymalna - audio JBL było dostępne dopiero 2 miesiace po dacie produkcji ww egzemplarza. Auto bardzo przyjemne na codzień - już wolę te twarde plastiki niż stylistycznym beton a'la polo itp. W najbliższym czasie wpadną kolejne mody - m.in. SMEG+ z tunerem DAB, nowe oryginalne dywaniki tekstylne czy nowe listwy progowe. BTW, zerknij co jeden właściciel zrobił - wrzucił całe multimedia z C4 Picasso do 208mki, to jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 @menior wyszło naprawdę super ! Jak przyjeżdżasz do Polski to pytasz się dla jaj w knajpach ludzi czy rozmawiają po Włosku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 @Tomas22 parli italiano w Polsce mowili na mnie swego czasu Mariano Italiano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Ostatnio woziłem kawałek lasu, dlatego dziś wypadało posprzątać, z rozpędu wpadłem do kabiny i poleciało SG na kokpit.Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 W końcu wygospodarowałem troszkę czasu żeby ogarnąć 5008kę. Na zewnątrz był już dramat nasilający się z dnia na dzień. Było standardowo, a może nie... Jako pre-wash poszedł proszek na bezdotyku 😊 Następnie przejazd do teścia do roboty i już bardziej kulturalnie było: Mycie: - Prikbort 124; - SG D-tox; - GS Bumblebee; - GS Gorilla do zakamarków; Szyby i panorama: - Tenzi Czysta szyba; - ADBL SSW. Lakier: - DM SWM - uwielbiam ten QW 😁 Niestety zdjęć brak - czas, czas, czas... (Tylko dwie fotki poczyniłem nowości w arsenale). Jutro plastyki zewnętrzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 A ja dziś uporałem się z kablami audio w aucie. Położyłem nową instalację audio i położyłem nowe zasilanie radia prosto z akumulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Pomogło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Wczoraj umyłem autka przed weekendem - równo tydzień od ostatniego mycia. Na autka wpadła niebieska piana od SG plus wspomagacz - KC GS, wyszło dobrze, choć chyba dużo za mocne stężenie zrobiłem, bo po wciśnieciu spustu Axela bardzo mocno przytykało (dopiero po wymianie na inna końcówke zaczeła lecieć piana) Po pianie dwa wiadra z Dodo BTBM i suszenie Silkiem Autko wróciło do żywych (cały dach i maska zółte od pyłków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Mi za cholere nie chce wyjsc niebieska piana z PA ale z pianownicy recznej pojawia sie ladna niebieska piana jak u @kursien Te pylki sa tak wkurzajace ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 @Chochlik437 mi tez z pianownicy PA nie wychodzil kolor, a z recznej bez problemu. Wszystko przez to ze w PA masz powiedzmy 100ml piany i reszta woda, a dodatkowo rozcienczasz woda z myjki. Moze gdyby wlać z 200-300ml i duzo mniej mineralki to by wyszla niebieska piana? Nie wiem nie próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi