Patryk14 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Jak tylko pogoda uderzyła powyżej + to od razu pędem na bezdotyk bo już była tragedia. Oczywiście SG Citrus i tym razem nic więcej bo nie było czasu i kolejki spore na myjkach dziś. Było: Jest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 5 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 5 godzin temu, Chat napisał: Wykleiłem sobie czarnym filcem schowek. Nie przypuszczałem, że aż tak fajnie wyjdzie, jak od producenta. Możesz wrzucić foto jak wyszło? Jaki rodzaj filcu, ma już podłoże z klejem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Mercedes umyty ręcznie, zakamarki pojechane APC, wymiana mieszka biegów na nowy, dodatkowo potraktowałem K2 roton jedną felge od peugeota. Szału nie ma, ale z czasem jak zainwestuje w porządne specyfiki, to będzie błysk I tak dobrze, że nie myje już tylko wodą Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 @qdlatyNH jest postęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 [mention=21599]qdlatyNH[/mention] jest postęp Widać to widać, po sezonie felgi wyglądała tak:Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek_t Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 15 godzin temu, krd napisał: Przepraszam. W maju będzie 3 lata Przebieg właśnie coś w okolicach 60tys km. To jednak zostanę przy swoim że w moim przypadku to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek.pit Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Astra umyta na 2 wiadra, na lakier QD1, opony ADBL black water. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 W dniu 5.03.2018 o 23:42, psemo napisał: Możesz wrzucić foto jak wyszło? Jaki rodzaj filcu, ma już podłoże z klejem? Filc samoprzylepny 3mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Godzinę temu, Chat napisał: Filc samoprzylepny 3mm. Super sprawa, też tak zrobię, bo już mnie wkurza to ciągłe pukanie przedmiotów ze schowka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 7 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 @Chat Dzięki za foto. Ładnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_acc Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 @Chat Mógłbyś podać linka jeśli kupowałeś przez internet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 U mnie dziś była przez 7,5h walka z elektryką w VW, brak centralnego zamka i zdiagnozowanie kilku zgnitych przewodów m.in. w przelotkach drzwi, i CAN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 W końcu pierwsze mycie w tym roku zgodnie ze sztuką. Ostatnie mycie ręczne 18 listopada. Co udało się zrobić : - odkurzanie - aktywna piana ADBL YETI - wnęki drzwi APC koch - pedały APC koch - mycie na 2 wiadra zymol auto wash - felgi exede - opony SG back to black + dressing k2 sigma - szyby wewnątrz i zewnątrz k2 Niestety brakło czasu na QD bo trzeba było zbierać się do dentysty ale trzeba się cieszyc, że sezon na ręczne mycie rozpoczęty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 2 godziny temu, damian_acc napisał: @Chat Mógłbyś podać linka jeśli kupowałeś przez internet? Po przejrzeniu poczty okazało się, że ten który użyłem to filc o grubości 1 mm ( zapomniałem, że kupowałem dwa różne. 3 mm może być z gruby do oklejenia). Kto chce więcej szczegółów na pw. Ja kupiłem kawałek 100cmx100cm zostało mi ponad połowę, Jeśli ktoś zainteresowany mogę puścić przez giełdę. Wystarczy na 2 schowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Wrzuciłem dywaniki,ogłaszam koniec zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Legenda głosi że TSI ma bonus z fabryki. Postanowiłem to sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 @kupusso i co wyszło? pochwal się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubee Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Maja, maja. U mnie bylo +20KM i +20 NM. Bylo. Choc i bywalo +35-40 w tym silniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Producent deklaruje 150 i 250, a pomiar pokazał 151 i 280. Mi pasuje taki wynik, bo w najbardziej użytecznym dla mnie zakresie obrotów jest +30Nm. Przy 2200 obr mam już 280Nm, a poruszam się najczęściej o obszarze 2-3tyś obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Zaliczyłem bezdotyk miód malina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubee Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 @kupusso Jak nie masz tego badziewnego suchego DSG to walnij sobie Sofcik w tym 1.4. Ja zaluje, ze tak pozno sie zdecydowalem. Teraz mam 310KM / 440NM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 @kupusso @Fredi88 jak oceniacie swoje autka ? zadowoleni ? dumam o leonie ST bo jeszcze wyprzedaże roczników są.. ale niestety 1.4 i kiedyś dłubnąć.. coś takiego: https://www.otomoto.pl/oferta/seat-leon-st-fr-1-4tsi-125km-wyprzedaz-rocznika-w-aso-ID6zFr7Y.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 37 minut temu, piotrek305 napisał: @kupusso @Fredi88 jak oceniacie swoje autka ? zadowoleni ? dumam o leonie ST bo jeszcze wyprzedaże roczników są.. ale niestety 1.4 i kiedyś dłubnąć.. coś takiego: https://www.otomoto.pl/oferta/seat-leon-st-fr-1-4tsi-125km-wyprzedaz-rocznika-w-aso-ID6zFr7Y.html Ja mam właśnie 125tkę. Bardzo zadowolony jestem. 40 tys km już mam zrobione. Spalanie z mojej autostradowej jazdy to 6.1. Na dzień dzisiejszy kupiłbym to samo auto. Do 100k zł (bo mam dorzucone trochę więcej wyposażenia niż ten z linku) nic sensownego dla siebie nie widzę. A stinger w którym się zakochałem to jakieś 160-170k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 przesiadłbym się z mondeo mk4 2014 rok.. jak oceniasz wielkość autka ? dwie osoby na razie plus dziecko w bliższej przyszłości wiadomo nie będzie to mk4 kombi ale nie ma ścisku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 @Alfa47 czyli mialem trochę racji z tymi przelotkami dźwi.😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi