Moderator BiałyGTi Opublikowano 20 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 @Malinek masz zewnetrzna czy wewnetrzna ?? Ps: @AG80 moze sie kolega wypowie na ten temat. Istny szpec od naklejek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Naklejka jak na moje oko jest wewnętrzna, mam też zewnętrzną i jest całkiem inna. No czekam na wypowiedz specjalisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 20 Lutego 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Jest dokładnie tak jak pisze Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 @Malinek wewnetrzna a zewnętrza różni się tym że jedna jest odbiciem lustrzanym ( wewnętrzna ) i zwykła ( zewnętrzna ) Docisnij mocno do szyby i odrywaj też przy szybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 @Tomas22 odrywałem delikatnie przy samej szybie dociskając palcem napisy i schodzi wszystko, napisy także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 To widocznie nadruk na transparentnej folii Skąd masz ta naklejkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Zostałem wylosowany w konkursie W&W wśród losujących na pakiet forumowych gadżetów trudno będzie tak jak jest zamówię sobie za niedługo kilka innych to się zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 @Malinek poproś by była na papierowej folii instalacyjnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mld Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Jeszcze nie zrobiłem, na razie kupiłem nowe żarówki do halogenów, żeby bardziej pasowały do ledów przy otwieraniu auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 18 minut temu, mld napisał: Jeszcze nie zrobiłem, na razie kupiłem nowe żarówki do halogenów, żeby bardziej pasowały do ledów przy otwieraniu auta. Myślałem o nich jednak zamówiłem zestaw led z Ali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 56 minut temu, zibi-M napisał: Myślałem o nich jednak zamówiłem zestaw led z Ali Mozesz podac linka ? moze byc na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mld Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 1 godzinę temu, zibi-M napisał: Myślałem o nich jednak zamówiłem zestaw led z Ali Też patrzyłem na Ali, ale wolałem nie ryzykować, że będą walić potem błędami. Osramy są najjaśniejsze z tych, co mają homologację. Mam nadzieje, że nie będą się bardzo różnić od górnych ledów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 @mld będę wdzięczny za foto jak to wygląda. U siebie mam taką sama sytuację i białe światło w halogenach trochę wkurza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 10 godzin temu, mld napisał: Też patrzyłem na Ali, ale wolałem nie ryzykować, że będą walić potem błędami. Osramy są najjaśniejsze z tych, co mają homologację. Mam nadzieje, że nie będą się bardzo różnić od górnych ledów. Nie będą walić błędami bo jest zestaw canbus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 W dniu 20.02.2018 o 15:38, Malinek napisał: A więc byłem zrobić tak jak mówił @BiałyGTi i nic z tego... zrywa się wszystko razem z napisem... Że tak napiszę, pociągnij tą folię zaraz przy szybie bo czasami jest problem z tymi naklejkami i jeszcze temperatura może trzeba odrobine suszarką podgrzać, jeśli nie da rady to już koniec. Naklejkę masz z forum tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mld Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 @KapselK Zdjęcia kiepskie, robione telefonem, ale coś widać.. Na żywo jest delikatna różnica w barwie, ale dużo lepiej niż było. Standardowe Osramy: i Cool Blue Intense: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 @mld super, wielkie dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Wymieniłem mieszki produkowane z plastikowych krów na takie z alcantary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 @Pływak Ale teraz to kozaco wygląda;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 #dobrazmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Tutaj dla kontrastu stare mieszki z jakieś tandety i jeszcze ze starymi dywanami. Obecne również są z żółtym przeszyciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 @Pływak ta żółta tarcza od obrotow wychodziła taka w oryginale czy coś tam majstrowales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Moim zdaniem strasznie głupie posunięcie z tą żółtą tarczą. Za cholerę to tam nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 11 minut temu, StreamHD napisał: Moim zdaniem strasznie głupie posunięcie z tą żółtą tarczą. Za cholerę to tam nie pasuje. Może chcieli nawiązać do ferrari :] W dniu 22.02.2018 o 12:34, mld napisał: @KapselK Zdjęcia kiepskie, robione telefonem, ale coś widać.. Na żywo jest delikatna różnica w barwie, ale dużo lepiej niż było. Fakt jest lepiej choć mogło by być jeszcze trochę lepiej do ideału ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi