daniel87 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 @audicoupe żarówkę ze światła wstecznego możesz wyjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 @daniel87 akurat w wstecznych tez mam ledy oraz kamerę cofania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 ja szukam do wstecznego na ledach, ale w barwie ciepłej i ciężko..żarówka p21w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 12 godzin temu, CoolBreeze napisał: Czekając wczoraj na test @Domela, podjechałem Micrusem na bezdotyk. Magifoam w akcji. Mój grat wygląda bardzo podobnie tylko, że jest pokryty nie pianą, a brudem Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 1 godzinę temu, audicoupe napisał: Wymiana ledów z oprawka tablicy rejestracyjnej oraz dziś mycie. Czemu masz ramkę od rejestracji do góry nogami? Śmiesznie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 @Fredi88 bo kamera tam jest i odwrotnie nie było by regulacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 W dniu 16.02.2018 o 17:40, pushkarev90 napisał: @Grzechu23Dobrze się prezentuje, a dolnej listwy chrom nie chciałeś okleić? fajnie by to wyglądało full shadow. A boczne chromy też masz oklejone? Może pod koniec roku stanie i u mnie pod domem taka spodobały mi się Superby po przejażdzce u znajomego, jednak brakuje mi podnóżka wysuwanego w fotelach i w czerni dobrze by się jeszcze komponowała solaryczna szyba. W Twoim Superbie też występuje problem skrzypiących plastików na desce? Właśnie dolnej listwy specjalnie nie chciałem oklejać dodatkowo w czerń. Chce zachować minimalną ilość chromu. Listwy boczne mam właśnie zostawione w chromie + wszystkie szybki w czerni, więc imho fajnie się to prezentuje A co do plastików na desce to powiem Ci, że pierwsze słysze. Jak jestem tez 6 lat na forum SuperbClub to nie specjalnie widziałem zeby ktoś narzekał na to. U mnie cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOBACK Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Wymieniłem elektrozawory cisnieniowe oraz olej w skrzyni automatycznej w Citroenie C4. Nie obyło się bez jednej pomyłki - na szczęście nieszkodliwej - taki bolec który jest poruszany przez ciegno wybieraka w skrzyni źle zamontowałem i nei było reakcji na ruszanie lewarkiem w samochodzie Także kolejne rozbieranie skrzyni, znów zalanie nowym olejem i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Mała rzecz a cieszy i gałka już nie kłuję w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 @KapselK tak z ciekawości ile ta stara gałka miała przebiegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 @Lotek900 stara skóra na gałcę nie wytrzymała podczas czyszczenia jej z tony brudu. Auto przyjechało do mnie z 225k przebiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk14 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Wymieniona pompa wspomagania w A4 B6 1.8T wcześniejsza się rozszczelniła oraz nowy pasek osprzętu ContiTech. Wymiana bez ściągania zderzaka i pasa przedniego jest totalną mordęgą. Dostęp do śrub jest ograniczony do minimum. Zakładanie samemu paska też nie jest najprzyjemniejszą zabawą. Płyn od wspomagania w starej pompie i w układzie był czarny jak smoła (dosłownie), gorzej niż olej w dieslu ;). Teraz zalany świeży prosto z ASO. Ale dodatkowo ogarnięte plastiki pod maską ADBL Interior QD (ciekawe czy coś potrzyma w takim miejscu). Dodatkowo wszystkie uszczelki pod maską wyczyszczone Excede Tire & Rubber i zabezpieczone silikonem w spray od K2 (akurat taki miałem pod ręką w szafie). Uszczelki naprawdę nabrały blasku i zupełnie inne w dotyku są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 @Patryk14 ulalal z własnego doświadczenia wiem że szybciej wymienię pask w oplowskim V6 niż R4 . A ja dziś poprawnie wkoncu podloczyłem kamery cofania oraz naprawa podnosnika szyby w gulfie IV wuja , na szczęście wypadła tylko z uchwytów podnośnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 @KapselK gałka nowa czy obszyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 @Malinek obszyta, nowa to ponad 600 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Pogoda w końcu jakaś w miare sensowna to dlaczego by nie odgruzować auta? Dwa wiadra z zielonym FX-em, felgi D-Tox, opony ExceDe i na nie Black Mamba I naklejka forumowa znalazła swoje stałe miejsce Oczywiście jak już skończyłem chwilę po tym usłyszałem w radio pogodę i mówili, że od poniedziałku wraca zima... No ale chociaż parę dni będzie wyglądała jak powinna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 20 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 35 minut temu, Malinek napisał: I naklejka forumowa znalazła swoje stałe miejsce folie oderwij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Godzinę temu, BiałyGTi napisał: folie oderwij Jak zerwę folię z szyby to zostanie napis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 @Malinek nie mam pojęcia czy druk na transparentnej czy wycięte ploterem i to tylko "folia" instalacyjna musisz spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Teraz, Tomas22 napisał: @Malinek nie mam pojęcia czy druk na transparentnej czy wycięte ploterem i to tylko "folia" instalacyjna musisz spróbować Poczekam aż wypowie się ktoś kto tak kleił bo wole mieć tak jak jest niż nie mieć w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 20 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 @Malinek jest to folia transportowa tylko oderwij ja powoli przyciskajac sama naklejke. I zostanie tylko napis i auto. Sama naklejka jest cieta na ploterem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 @BiałyGTi dzięki, zaraz pójdę sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Przecież to od razu widać, ze coś jest z nią nie tak. Dziwnym by było aby forum detailingowe oferowała szpecącą naklejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 11 minut temu, Pływak napisał: Przecież to od razu widać, ze coś jest z nią nie tak. Dziwnym by było aby forum detailingowe oferowała szpecącą naklejkę A więc byłem zrobić tak jak mówił @BiałyGTi i nic z tego... zrywa się wszystko razem z napisem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 To lipna ta naklejka bo nawet na fotce widać, ze kiepsko przylega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi