Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Uszczelki sa te co byly . Czy czuc ruznice no wedlug mnie tak to co z zewnątrz nie slychac tam w srodku a znowu muzyki ze srodka nie slychac na zewnatrz. Mi to odpowiada a najlepsze co jest to mam w aucie barana 6-2-1 i caly wydech z kwasu i mimo ze owiniete mam bandazem to grzal mi sie tunel. Teraz jest chlodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ostatni musiałem zmienić sprzęgło i przy okazji dwumasę. Wpadł taki zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 @keza, cieszy mnie wiadomość, że filtr kabinowy z Purfluxa także do Cytryny ma te dodatkowe uszczelki wzdłuż dłuższych boków, bo przez to wrzucę taki również do C3. Dotychczas stosowałem UFI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 @Michał126 na zmianę stosuje filtry Mann i Purflux i jestem zadowolony. Nie miał narazie kontaktu z filtrami UFI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyzu6491 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Nareszcie po prawie 4 tygodniach udało się umyć na 2 wiadra na koniec SSW i odstawiamy do garażu na pare dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scemek Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 @czyzu6491, popraw zdjęcie, bo coś nie pykło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dzisiaj mycie na dwa wiadra: szampon ADBL, kółka Tuga i ExceDe T&R Cleaner, detale ADBL APC, na lakier ADBL SSW: Na szybach Soft99 Ultra Glaco a dodatkowo na boczne i tylną SSW Czyszczenie uszczelek ExceDe T&R Cleaner i zabezpieczenie Nextzett Gummi Pflege Stift, Na oponki Tenzi PR Wnętrze przetarte IQD i do tego, żeby zapachowo pasowało biała karta Imao Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 @clavikord zazdroszczę mycia, u mnie dziś 0,5 stopnia więc tylko szybka akcja bezdotyku z pianą Tenzi Car Max, odkurzanie wnętrza i Interior QD na tworzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 @rapmen93 U mnie dokładnie taka sama temperatura Mycie w ciężkich warunkach - 2 wiadra na stanowisku myjni bezdotykowej, czyli czujesz na sobie oddech i spojrzenie dziesiątek osób szybka akcja fluffym i na parking podziemny centrum handlowego, tam reszta pucowania Jeszcze korci mnie ogarnąć szybki od środka AG:CGP, ale lenistwo chyba zaczyna wygrywać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 @clavikord Który szampon Adbla. Bo są już dwa😀. Kusisz tym Tenzi☺. A juz zamówiłem Black Water☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 [mention=21123]clavikord[/mention] Który szampon Adbla. Bo są już dwa. Kusisz tym Tenzi. A juz zamówiłem Black Water Zwykły, nie Pro kończy się dlatego już zamówiłem FXa zielonego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Aaa sorki 3 są teraz wyszedł Snowball. Którym dziś myłem. Ja też niedługo chcę kupić Fx-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Nie dziś ale wczoraj szybkie dwa wiadra plus na fusso wleciał morning dew od SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ja dzisiaj szybka akcja na bezdotyku z wiadrami, ludzie czekający w kolejce zabijali wzrokiem później osuszenie na parkingu i SSW na wszystko oprócz przedniej szyby opony Mamba kończy się właśnie i właśnie raczej Black Water Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ja co prawda wczoraj myłem ale dziś kończyłem , plastiki dressingi na koła itp .Tak wyglądał przed myciem;D A tu już efekt końcowy : Po 2 wiaderkach(Snowball+Bubble Maker) Dressingi na plastiki ( Jet Black) Opony (Valet pro Tire Dressing) Felgi (Fw Talisman) Lakier (ADBL SSW )+boczne szyby.Przednia i tylna Ultra Glaco. Wnętrze odkurzone + mycie dywaników a na nie Interior Wow;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 @Qlimaxss jutro będziesz miał wow na tych dywanikach he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 @Qlimaxss Wow na dywaniki ? Ślizgawki nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Nie ma tragedii, ostatnio wysmarowałem swoje gumowe Petex'y i nie ślizgają się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 @zdanek jeśli mógłbyś zapodaj na priv lub tu foto jak wyglada dywanik po WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 @audicoupe, @Gesiu_15 Spokojnie ślizgawka to jest po Gs Mambie . Po Wow jest dużo lepiej . Jedynie nie polecam na pedały bo tam ślizgawka jest .dałem na testy na pedał przyspieszenia .Dobrze ze szybko znikł efekt;p . Najczęściej zostawiam na noc aby się wchłonął , a jak nie mam czasu to przecieram mikrofibrą;) .Fajnie przyciemnia i wygląda na fajną naturalną czerń, dywaniki nie ciągną tak brudu , rach ciach i umyte samym szamponem. A tylne jak dziś myłem to nawet fajnie kropelkowały przy płukaniu Dywaniki są kupione w tamtym roku przed zimą. Ale zadbane od początku często je myłem raz szamponem ADBL Cola a ostanio jakimś market owym co miałem w szafce . Efekty : Przyciemnienie Na aucie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 @Gesiu_15 Postaram się jutro, ale tylnych, przednie jak zwykle są delikatnie mówiąc brudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Fakt wow fajnie przyciemnia i siada na dywanikach ale jak dałem swojej żonie owe dywaniki do zainstalowania w samochodzie to po tym zabiegu chciała mnie z.... jeść😂😬 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Pewnie sporo zależy od gumy i jej faktury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Naprawiłem sobie uszczerbek w nadkolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Polecam Adbl interior wow na dywaniki gumowe, ale ja pozostawiłem je na noc aby wchlonely i na drugi dzień przetarlem MF😁 co najlepsze to efekt utrzymuje sie juz u mnie ponad miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi