Moderator BiałyGTi Opublikowano 1 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 7 godzin temu, psemo napisał: Tydzień temu przy tankowaniu dolany dodatek AR-6400 D Max Ciekaw jestem jak to dziala. I czy naprawde cos czysci i polepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_Malinowski Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 na ilu sie skończyło ?? jak ci sie sprawdza ten atomizer ? 3 + inne zabawki. Atomizer pochlapał mi spodnie. Nie, no dobra. To wina tych biało zielonych. A tak serio to nie wiem co powiedzieć. Generalnie tego nl kupiłem jakieś 4 lata temu i działa do dziś. Wyciskam bezpośrednio na aplikator mf. Z tego co widziałem to ma regulowany strumień. Był razem z naturalem. Ps. Nie wiedziałem ze to mój login i pierwszy post Tapatalk chyba założył mi nowe konto...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Bardzo polecam oryginalne atomizer PB... Miałem Kilka i użytkowalem wczesniej długi czas. Niestety kupowałem je tylko z produktami... Chociaż może są gdzieś są już dostępne indywidualnie. Teraz używam już innych. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 1 minutę temu, SylPio napisał: Bardzo polecam oryginalne atomizer PB... Miałem Kilka i użytkowalem wczesniej długi czas. Niestety kupowałem je tylko z produktami... Chociaż może są gdzieś są już dostępne indywidualnie. Teraz używam już innych. A to po przelaniu wywalasz? Bo ja na przykład jestem takim chomikiem, nic nie wywalam. W szafce pełno pustych butelek, baniek i tak dalej. Myślę - "przido sie"... i rzeczywiście - w momentach, w których najmniej bym się tego spodziewał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Nigdy nie wywalam... Tym bardziej PB które naprawdę są bardzo dobre. Niestety butelki z atomizerami zniknęły w pewnych niewyjaśnionych okolicznościach. Ktoś się nie bał i za... Pożyczył. Długa historia. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Przejazd ze Świnoujścia do Koszalina,wymiana laczków i bonus co by strzała była żwawszaProducent chyba przewidział moje zamiary i zamontował idealny uchwyt do boxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Wymieniłem na szybko klocki na tyle w RSie bo starych już niewiele zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 @Pływak, niejeden by powiedział, że jeszcze byś sezon oblatał Tak jak delikwent na tych oponach. Autentyk z Bielska-Białej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Przyjechało do mnie dziś rodzinne auto w celu "położenia czegoś na zimę". Ostatnio kładłem na nim wosk w kwietniu. Przyznaję że nie specjalnie miałem dziś ochotę na polerowanie ale jak mus to mus... Yariska uwalona, wziąłem się za mycie. Po wytarciu ukazał się lakier w zadziwiająca dobrym stanie. Pytam ciocię, kto jej mył auto bo w ogóle nie widać rys. Odpowiedź bardzo poprawiła mi humor - nikt nie ruszał auta przez osiem miesięcy, od czasu mojego polerowania Wosk został położony bez polerowania dzięki czemu się dziś nie narobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 @Eryczek, ładnie Szkoda, że przy tych pogodach efekt chwilowy. A co było grane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Na autko położyłem FK 1000HT. Efekt zapewne będzie krótkotrwały ale dziś auto wygląda wyśmienicie i to jest najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Wizualnie krótkotrwały, ale ułatwi kolejne mycie, które już za pół roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Nieee! Opierdzieliłem ciotkę że tak nie można traktować auta, zwłaszcza zimą i ma podjechać na mycie po świętach i później jeszcze raz jakoś w lutym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk13 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Może nie przy aucie, ale jest próba ogarnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Ja wczoraj odkurzyłem i umyłem dywaniki😊😀. Dziś kończe myciem szyb i przecieram interior QD od Adbla😊. Mam dwie nuty zapachowe i dziś użyje ten limited😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Ja wczoraj odkurzyłem i umyłem dywaniki. Dziś kończe myciem szyb i przecieram interior QD od Adbla. Mam dwie nuty zapachowe i dziś użyje ten limited Wersja limitowana według mnie dużo lepiej pachnie szkoda że zapach utrzymuje się tylko podczas aplikacji Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 @wobbjack Mnie się obie podobają😊. I właśnie w okresie zimowym lubię bardziej starą wersje przez to ze dłużej się utrzymuję 😀. Ale jak wiadomo żeby życie miało smaczek raz Limited a raz stary zapaszek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Korzystając z pogody umyłem Leona na dwa wiadra. Na zaaplikowany wczesną jesienią wosk Collinite 476s wpadł SSW od @ADBL (w tych temp., które obecnie panują, produkt re-we-la-cyj-ny!!!). Na alusach położyłem SSW, na bocznych szybach...SSW , zaś na oponach Black Water od @ADBL (produkt łatwo się aplikuje, jest mega wydajny, duży plus za to, że można go kłaść na częściowo mokre opony). Na przedniej i tylnej szybie Ultra Glaco od Soft99 Dzięki @mx_nowicki za filmik instruktażowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Ja z myciem już zbieram się dwa miesiące Ale za to wczoraj wymieniłem czujnik temperatury płynu przez który myślałem ze będę znowu wymieniał termostat. Wydając 15zł zaoszczędzone 70. Dzisiaj olej z filtrem bo już 11 kkm minęło do tego klocki z tyłu bo było gorzej niż tragicznie. Jeszcze została mi walka z wentylatorem dmuchawy i bajka, lac i jeździć. Umyje sie jak w nocy bedzie przynajmniej +1 a Zubilewicz obiecal za pare dni takie upały ,) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Wygłuszyłem bagażnik (wnęki + boczki): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 @vangsta jak wrażenia po pierwszej jeździe? Kolosalna różnica czy nieodczuwalna? Wiem wiem że to tylkto bagażnik ale czy chociaż odrobinę zrobiło się ciszej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 @vangsta powiedz czy czujesz różnicę po tym zabiegu, ilu i jakich mat użyłeś, jakie PLN i gdzie kupiłeś? Dzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Wybrałem maty dekarskie (tylko takie bezwonne - ważne aby sobie sprawdzić także po podgrzaniu czy nie czuć smołą) - przyznam że osiągnąłem zamierzony efekt, udało się nieco zniwelować dźwięk np. kamyków obijających o podwozie albo szumu wody chlapiącej z opon po nadkolach. Wada rozwiązania jest taka że na początku w kabinie zrobiło się... głośniej, dokładnie zaczęło coś łomotać z tyłu o_O. Okazało się że pomimo dokręcenia zapasówki zaczęła ona ślizgać o wnękę i obijać o bandy - stąd ten łomot. Póki co jeżdzę bez zapasu - nakleję profilaktycznie paski filcu aby unieruchomić koło. Koszt materiału to ~300zł na bagażnik + podłogę 208-mki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 4 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 @zmorka zobacz sobie maty GMS ja mam nim auto wygluszone od przodu po dach, drzwi, bagaznik. Tyle ze na dach dawalem pianke bo lekka tez z GMS. Fajnie sie ja kladlo podgrzewajac ja opalarka ukladala sie pieknie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 @BiałyGTi a czy czuć różnicę, czy tylko aby aby, robiłeś coś z uszczelkami w drzwiach, czy zostawiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi