AndrewZS Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Praca może nie przy aucie, ale dla auta.... Remont garażu taty, króry jest jednocześnie moją jaskinią detailingu. Sam remont wcześniej, sezonowaliśmy wylewkę podłogi. Sobota, niedziela i dziś kładzenie żywicy epoksydowej. Podłoga po szlifowaniu Szpachlowanie Gruntowanie Pierwsza warstwa Druga warstwa Popełniłem trochę błędów i nie jest idealnie, ale to tylko garaż i i tak jest lata świetlne od tego, co było wcześniej 14 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bcz_pl Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Umyłem Toyotę i przetarłem lakier GS Gloss Detailerem. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 3 godziny temu, Fredi88 napisał(a): Co kupiłeś/zamówiłeś? Formentor VZ 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 @Slovak Fajne auto :-), a jeszcze z 310 kucami to już w ogóle sztosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polll Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 2 dni zabawy i Sonax Evo wrzucony https://youtu.be/IkDAV4bqx_g 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 11 godzin temu, Slovak napisał(a): Formentor VZ Wow super, gratuluję. Ile musisz czekać? Moją cuprę z "atrapovičem" w 4msc zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Dobra, rzutem na taśmę przyjechało Mini ....szare odjechało srebrne ....klient tak zadowolony że podstawił następne.... 12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 @Fredi88, terminy w Polsce są odległe, 8-9 miesięcy. Do produkcji nie poszły jeszcze auta z sierpnia 2022. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bcz_pl Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Dzisiaj na szybko opłukałem Passata na bezdotyku żeby nie było aż dużego wstydu przy czystej Toyocie. Mimo to muszę mu ogarnąć porządne mycie w najbliższych dniach. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polll Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Dorzucę jeszcze foto bo sonaxa naprawdę fajnie zeszkliło 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 17 minut temu, polll napisał(a): Dorzucę jeszcze foto bo sonaxa naprawdę fajnie zeszkliło Mam minimalnie starszy model, sporo na nim testuje ,ostatnio CC Water Gold i połysk nie ziemski.... 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polll Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 @marcineke u mnie Water Gold został wyparty przez bio nano, polecam. Co do auta to już 3 rok latam, przeraża trochę lakier nie jest mega miękki ale jest cienki i odpryski pojawiają się w tempie ekspresowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 @polll bio nano, wcześniej nawet o nim nie słyszałem ale zapas QD mam na 10 lat, część jeszcze nawet nie testowałem, szkoda kupować butelkę bo potem leży i czeka na swoją kolej....ale chętnie bym spróbował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 @marcineke przy okazji zakupów w show car shine są przy jakiejś kwocie sample gratis. Bio nano rewelka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 @analyzator mam rodzinny zakaz zakupów detailingowy po ostatnim czarnym piątku popłynąłem i teraz mam kontrolę na rachunku przez żonę .....cóż sam sobie jestem winny , przez tydzień kurier po 2-3 paczki przywoził .....ale to były okazję ..... 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 @marcineke mamy jasne zasady ja nie pytam mojej żony ile płaci za szampon czy tam jakieś kosmetyczki sprawdź w drugą stronę 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Ciężkie życie, słabej jakości naprawy lakiernicze - gruz, ale należy do familii, a o familię się dba. Niech ma, w sam raz na przegląd. Podczas mycia kółek okazało się, że brykał boso i uszkodził sobie stopę gwoździem, ale doktór naprawił. Good from far, far from good: I coś tam przy Cytrynie. Stej tjund, to jeszcze nie koniec MMowej majówki. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 @analyzator dokładnie tak! Nasze piękne panie też wydają swoje na ich "detailing". Mamy takie same zasady jak wy. Moja żona nie pyta i wie doskonałe, że wydaję za dużo. Ja wiem , że ona nie potrzebuje 50 pary butów czy 46 kremu.. @marcinekeBio nano jest znakomite. Na ostatnim foto mojej CRV możesz zobaczyć efekt bo jest właśnie położone na aucie. Zwykłe używałem jako wspomagacz osuszania, ale kladzione tradycyjne urywa 4 litery jeszcze bardziej. Hydro super, szkło i super wydajność. Zdecydowanie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 3 godziny temu, gprzesniak napisał(a): kladzione tradycyjne Tzn jak? Jak qd? Używałem raz jako osuszacz na srebrnym. Było ok, ale nie wyrwało mnie z butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 @ad.am na srebrnym nic z butów nie wyrywa, takie moje subiektywe zdanie. Co do Twojego pytania. Tak wrzucamy jak zwykly qd, ale metoda @CAR CRAZYjest chyba najlepsza i tutaj nie ma mowy u smugach na niektórych lakierach (ciemne czasem są problematyczne z tym produktem). Robilem tak jak Mariusz poleca. Mikrofibrę moczymy, wyciskamy, dajemy 2-3 strzały Bio Nano na tą mikrofibrę, rozprowadzamy po panelu i od razu drugą mikrofibrą polerujemy. Efekt petarda, szkło, i mega hydro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 @gprzesniak ciekawa procedura, spróbuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Cd.Rewitalizacja "pracującego klasyka" po ciężkiej zimie. KLASYK*FOODTRAK*KAMPER*AUTOMAT*ORYGINAŁ*JEDYNYTAKIZOBACZ* Nowhere near perfect, jak to mówią w jUSej, ale jest spoko. Dawno tu takich czystych szyb nie było Wywołuję do tablicy @Bare Shine ;)Wyryte w skale z S20 FE 5G 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Odmalowałem felgi. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Nie przy swoim aucie, ale wkleje: W połowie fotela musiałem wrócić do szczoteczki Było co szorować 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 @zeea czym ogarniałeś środkowa/ materiałowa cześć foteli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi