gtszudi Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Plus coś tam jeszcze 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 @gtszudico to za opony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Szybkie opanowanie przed świątecznym wyjazdem Z zewnątrz:N914 + CCWG + Ultracoat Quartz Tire DressingW środku:Odkurzanie + Washmist + Binder Premium Glass CleanerDo bindera długo się przekonywałem, raczej był odstawiony na bok, ale w końcu się udało opanować technikę, którą naprawde daje fajne efekty jednym „waflem” ogarnąłem wszystkie szyby wewnątrz i na zewnątrz bez zająknięcia, tylko dość długo każe się wypracowywać P.S. Na dywanik kierowcy nie patrzcie, naniosłem przy wycieraniu kurzy (musiałem w tej kolejności niestety…). Poza tym jutro przed 8 rano pakuje się w niego 5 osób więc w zasadzie sprzątanie proforma, dla swojego sumienia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 10 godzin temu, Eryczek napisał(a): @gtszudico to za opony? profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 @gtszudi mam nadzieje ze te auto to nie daily Byle deszcz i masz przesrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 W dniu 9.04.2023 o 10:15, DaV napisał(a): @gtszudi mam nadzieje ze te auto to nie daily Byle deszcz i masz przesrane. To akurat budowa torowego auta jest , aczkolwiek juz polatalem troche na mokrym i nie ma tragedii. co prawda szalu tez jako daily mam isa nudzilem sie to wpadl cleaner my favourite DJLP + Tonyin Ceramic Wax 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragster Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Po okazji wymiany kół, gdy auto jest podniesione: Oczyszczenie, odtłuszczenie i malowanie układu wydechowego. Farba do układów wydechowych. Całość oczywiście skoroduje, ale później. Robię inspekcję i malowanie co roku, od kiedy to w dawnych czasach, jeden z tłumików oderwał się "pod wiatr" w czasie jazdy. Czyszczenie, odtłuszczenie i przesmarowanie wazeliną techniczną lub oleje silikonowym, elastycznych przewodów hamulcowych, gumowej osłony na osi, gumek na zaciskach hamulców i przewodów od czujników. Wiem, że takie tłuste szybciej złapią brud, ale po pierwszym myciu, brud odpadnie, a guma pozostanie zakonserwowana. To akurat nie wygląda estetycznie, ale sprawdza się. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 @gtszudi Rozumiem i zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Nowość od Zymola trzeba było wypróbować na swoim bolidzie 8 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelRDM Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 @antek1987 zaintrygowała mnie instrukcja i polecenie użycia całej butelki na jedno auto 🫣 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 @PawelRDM tez czytałem ale bez przesady, mega wydajny, aplikacja bardzo prosta a śliskość po jest niesamowita 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Dopiero co nawoskowałem czerwonego. Pojechałem dzisiaj na wycieczkę i powrót we deszczu i w korku - auto całe uwalone. To umyłem. A drugi był po klamki matowy. To też umyłem Bh surfex na doly Bh auto foam na calosc Może się brudzić. Znalazłem szampon kupiony jakoś bardzo okazjonalnie. Valet pro advanced poseidon. Nigdy nie używałem szamponu "z woskiem" Pierwsze wrażenie - produkt petarda. 30ml na 12l. Stężenie niekie- średnie wg producenta. Wady-malo piany i opada. Ale. Fajny poślizg. Przysycha nie zostawiając żadnych śladów, mazow. Zdecydowanie łatwiej się po tym osusza. Ręcznik frunie po lakierze. Lakierowi nie dodał mega śliskości pod palcem ale już look tak. Tutaj, dzisiaj oczami które mam - powiedziałem kurde, wow. Aż poszukałem faktury. Za poseidona dałem 5.01pln brutto :-----) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 @analyzator ten VP to jeden z moich ulubionych szamponów, idealny na szybkie mycie lekko zabrudzonych samochodów no i często można go trafić w fajnej cenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Posejdon, pod klienta, mój ulubiony :)Wysłane z mojego SM-A326B przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 moim no1 jest sonax szampon nablyszczajacy , nie wiem czemu ale robi mega robote 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Cze, kopę lat. Trochę się działo w ostatnich dniach, nie wszystko jeszcze skończone Zabrałem się za koła z Lexa. Fusso jeszcze dycha (nie jestem zachwycony trwałością, ale świadomie się na to zgodziłem nie odtłuszczając), więc tylko mycie, Vampire i "poprawka" frontów Luxury Glossem: Nieźle od frontu, gorzej od środka Cytując jeden z polskich seriali wszechczasów "Czemu to jest różowe?" Właściwie 0 opiłków, kilka różowych zacieków wewnątrz i nic poza tym do fotografowania. Trochę kropelkują, ale dominuje zrzut taflą. Dojeżdżą do końca sezonu, potem wpadnie powłoka. Zaczęło padać, do garażu z nimi. Dzień Święty święcić: Biżuteria ma błyszczeć: I na setupie docelowym, już niestety zdążył się przykurzyć... 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 @MMCzysci lex robi robote za każdym razem. Piękne auto. Plus lakier lexów. Niby szare auto szara felga a postaw to koło audi to wygląda jak z innej półki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 A dzięks, jak postawiony na 18' letnich, to naprawdę robi, dla mnie jego linia jest ponadczasowa. A ten szary lakier na felgach wpadający w chrom jest genialny. No i... szczycę się tym, że może stać pod punktowym światłem bez wstydu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedrona32 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Dzień święty święcić Szybka akcja z Mazda CX-5HoW ZirconWysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 MK1 dmuchane codziennie jako ostre daily a kocyk zutylizowany więc MK3 stoi wiecej w garazu Dzis przedmuchałem MK3 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 W dniu 24.09.2022 o 20:35, alexander.p napisał(a): Jak pięknie, kolejny raz COLLINITE 390 Pre Wax Auto Polish ogarnia Auto, z czarnym padem na rotacji z na pierwszym biegu !!! w tym przypadku Dacia Duster, w ori lakierze. Oksydacja, większość swirli pozamiatane. Finalnie, siada BH finis, miziany białym flexipads On tak wycina czy tak maskuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Korzystając z przedłużonych świąt ogarnąłem gruza. Oprysk z Detailink TFO, mycie Cleantech Tech Cleaner, i na lakier SSW 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 @smerf91 ojjjj szybciutko niech tu alu wpadnie bo stal z rdzą psuje to piękne auto @biedrona32 w tle Vennici Upline ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 W dniu 8.04.2023 o 19:18, Rafal9304 napisał(a): CarPro DarkSide, jak dla mnie bardzo fajny dressing, ustawiam go równo z Ultracoat U mnie Ultracoat "robi za" matowy dressing, a to dziwne bo czytałem i słyszałem dużo opinii, że Dark Side się mocno świeci. Docierałeś go fibrą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedrona32 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 @smerf91 ojjjj szybciutko niech tu alu wpadnie bo stal z rdzą psuje to piękne auto @biedrona32 w tle Vennici Upline ?Muuvo Quick SE 3.0 bliźniaczy wózek w tej samej fabryce robiony tylko Venicci dla firmy UK a Muuvo dla PL. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi