pablo15005 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Po 3latach ogarnięte swoje. To już 4te polerowanie tego auta śmieci wycięte grubasy niech się pasa dalej. Oszczędzam już lakier 🫣 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 16 Grudnia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 @Eryczek Ładny Tiggi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 @psemodzięki Mnie też się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 @pablo15005 Te stare audice mają coś w sobie Fajny egzemplarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zalety wczesnego wstawania "dyfuzor" dostał polerke i ceramiczke zanim odpaliłem druga kawę 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Hoł, hoł, hoł. Stosunkowo szybka robota przy E220 z pakietem AMG. Środek utrzymany nieźle, choć po dłuższym postoju u blacharza mocno zapylony. Chyba wyszło fajnie Warunki miałem ekstremalne Bardzo, bardzo zniszczone elementy piano black - teraz wiem, że warto mieć w arsenale środek typu Interior HD. Prawdę mówiąc, zastanawiam się, co trzeba zrobić, żeby tak to tworzywo zniszczyć... Dziwne jest to wnętrze... podoba mi się, jednocześnie składając się z elementów, które mi się nie podobają 13 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 @MMCzysci Aaa nie próbowałeś cleanerem na mikrofibre chociażby Autofinnese . Może lepiej by wyglądało . Albo jakim kolwiek woskiem kryjącym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Aaaa nie próbowałem Chyba mi jakoś z głowy wyleciało, generalnie było zimno i wtedy wiesz, wklad w pracę już nie ten. Cleaner na pewno też by pomógł, w końcu lakier na tym bardziej miękki niż podgrzane masło Właściciel wspominal o woskowaniu, jeżeli przyjedzie, rzucę okiem na piano jeszcze raz.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 @MMCzysci nie no wiadomo . Wtedy to się chce jak najszybciej ogaranąc i część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Trochę tak, chociaż i tak bardzo przyjemnie mi się przy tym MB pracowało, zrobiłem praktycznie co się dało Jeśli tylko auto znowu się pojawi, podejdę do dekorów różnymi sposobami Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 dwa lata miałem na utrzyamniu takiego MB, piono dekory dramat. z fabryki PPF powinny wyjechać. Co jak co, ale MB berdzo przyjemie się sprząta jakość materiałów, wykładzina super do utrzymania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Dokładnie! Super, super wykończony bagażnik, bardzo przyjemne wykładziny, przeszyta deska i boczki, ładne przełączniki. Jakościowo top. Widziałem co prawda ostatnio na forum zdjęcie pękniętej ekoskóry w którymś z nowych Merców po znikomym przebiegu... niemniej o "moim" egzemplarzu złego słowa nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekT5 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 @MMCzysci o co chodzi z tą wykładziną w bagażniku przed robotą i po robocie jakiś inny model wjechał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Odwrotnie ją położyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekT5 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Serio? Mi to wygląda po fotkach na całkiem inny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Tak. Ona jest odwrotnie położona i kawałek wsunięta za/pod oparcie kanapy. Wydawało mi się, że tak ma być Nie oszukiwałbym Was tak Ori MB była i jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Dokładnie to nie dziś ale niedawno Uczę się fachu po godzinach pracy na etacie Auto świeżo po zakupie więc trochę trzeba było odchamić furkę 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Ekstra! Co finalnie kupiłeś do skóry, CL?Ja dzisiaj "zmęczyłem" dywan sprzed drzwi wejściowych, 4 dywaniki z IS, a teraz piorę przednie ze smarta. Jestem w żywiole Oczywiście dodam potem stosowną relację Wyryte w skale z S20 FE 5G 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 @MMCzysci tak, zestaw Soft z ColourLocka. Bardzo fajnie mi się nim pracowało (pierwsza styczność z czyszczeniem skór). Czekam na relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Wóz masz prawie identyczny jak Szwagier, poza budą i kolorem, skory pewnie ma gorsze 2.0 TDi? Jaki przebieg? Lubię A6 C7, auto jeszcze sprzed ery piano black i telewizorów zamiast zegarów i infotainmentu...P.S. Plan na jutro - mycie na dwa wiadra. Pierwsze od półtora miesiąca Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Grudnia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Wesołych Świąt grupowicze Pamiętajcie woskując dziś - woskujecie cały rok 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 U mnie co najwyżej rinseless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 @Domel wesołych Tak dzisiaj koniecznie trzeba coś machnąć! Done! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 @MMCzysci prawdopobnie skore Mb w twojej ocenie uratował pakiet amg… Gdyby go nie miał to ogólnie jakoś plastikow czy wnętrze w Mb to dramat. Ja właśnie przez to nie przepadam za ta marką, udaje premium jadąc na Hype z przed lat , natomiast gdy się przyjrzysz jak to auto jest zrobione to jest conajmniej zawiedzony bo są po prostu drogie nie wiadomo za co. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Wiem, że skóra w MB nie jest najwyższych lotów, jeśli się nie zapłaci milionów Może musiałbym mieć dłużej styczność z tym autem, ale na pierwszy rzut mi się podobało.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi