t.sienkiewicz91 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 @Domel padłaszer domowej roboty Taka moja myśl "techniczna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 47 minut temu, Domel napisał(a): A co to będzie? Pewnie jakiś Bulbulator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Jeżeli już tak usilnie chcesz pokazywać zaczesanie wykładziny, to czesz ja porządnie. Strasznie niechlujnie to wygląda.Usilnie? Wrzuciłem dwie fotki Masz rację, że słabo to wyszło, ale paski były pomysłem last minute. Następnym razem będą lepsze.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Października 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 40 minut temu, t.sienkiewicz91 napisał(a): @Domel padłaszer domowej roboty Taka moja myśl "techniczna" Elegancko Czekam na efekt finalny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Wszyscy budują padłaszery i ścigają się z pomysłami - pilki golfowe, wirniki od "frani", butelki po wodzie, itd, ale nikt jeszcze nie pomyślał i nie zaczął kombinować (bynajmniej ja nie widziałęm) z pompką w celu wstrzykiwania preparatu do wypłukania padów, czyli tego co jest najważniejsze w ori padłaszerze To na czym wypracuje APC to może byc nawet futryna od drzwi @t.sienkiewicz91 ale bardzo elegancki projekt DIY 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Takie tam szybki. Ultra glaco taki sztos że obskoczył całe auto. 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekT5 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Nie dziś ale w sobotę szybki bezdotyk aby kurz spłynął,ręczniczek i show cars od @NEOXAL EUROPE a na oponie Dark’Shine od @Funky Witch i jest dobrze 17 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 @KrzysiekT5 zajeb_stą masz tą Rkę. To jest daily? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekT5 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 @ad.ammożna powiedzieć że tak to jest daily ,ale w ostatni rok od przeglądu do przeglądu zrobiłem nią całe 6tyś km 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 @Geno dzięki za opinię ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominiG Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Zebrałem się na umycie auta Użyta chemia: - Cleantech Citrus Foam - SG Orange Shampoo - Tenzi Czysta Felga - Tenzi Owady Najpierw działa Tenzi Po opryskaniu przygotowywuje pianę, i po około 2 minutach zaczynam pianować Piana po około 10 minutach: Czas na płukanie i mycie. Zanim skończyłem mycie, zrobiło się ciemno, więc nie udało się zrobić ,,dobrych,, zdjęć 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Przygotowania do zimy! Laćki zimowe. Na lakierze moja nowość - vonixx blend. Bardzo fajny wosk, ale aplikator dedykowany to tragedia!!!! 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Października 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Wczoraj nowe filtry i oleje + MojeAuto Ciekłe Szkło 24h po aplikacji. Cholera no, podoba mi się. Gdyby tak podkręcić zapach to byłoby celująco Ozonowanie Jeepa + nowy filtr kabinowy. Ale syf ;/ Spać. Jutro będzie jeżdżone do rosołu Sprawdzimy powłokę ZviZZera w jesiennym słońcu 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 26 minut temu, Domel napisał(a): Ale syf ;/ A to nie jest tak, że ten ciemny był to wklad węglowy a Ty dałeś zwykły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Października 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 5 minut temu, Michał82 napisał(a): A to nie jest tak, że ten ciemny był to wklad węglowy a Ty dałeś zwykły? Nie. Fotki robione o zmroku ale taki uwalony ;/ 6 miesięczny. Ozonuje somsiadowi co 6 miesięcy jeepa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Sorry za jakość zdjęć. Małe zakupy do ppf. Reflektory oklejone ale do ideału jeszcze daleka droga. Małymi kroczkami do przodu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 @Dante05 Ciężki temat z folią ppf sam próbowałem gruba ciężko się układa wymaga to wprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisz Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 @Dante05 z ciekawości co to za folia? Musiałem bym też odkleić swoje lampy a nie znalazłem nic konkretnego na alledrogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 50 minut temu, DaV napisał(a): @Dante05 Ciężki temat z folią ppf sam próbowałem gruba ciężko się układa wymaga to wprawy. Są łatwe lampy co idzie jak po maśle. Robiłem w taty Skodzie 2 fl i poszło łatwo. Większość lamp idzie łatwo, trzeba tylko odpowiednio naciągnąć folię by zgubić nadmiary. Ale łatwo się tylko mówi póki się nie spróbuję. @Fisz flexishield 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Folia temat do ogarnięcia. Spróbujcie clifa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Dziś po miesiącu wleciała kolejna dawka Neoxala. Postanowiłem dołożyć porcję, bo na dołach drzwi już taflował, a cała reszta auta nadal świetnie kropelkowała. Na opony wleciał Ultracoat quartz tire dressing, niestety zrobiło się ciemno i nie mam zdjęć. Po zakupie zachęcony opisem na butelce mocno się nim zaciągnąłem, a potem pół dnia chodziłem pijany! Podczas aplikacji jednak zapach jest mega przyjemny! Nie czuć tego alkoholu tak jak z butelki, a faktycznie taki jagodowy zapaszek. Bardzo miło mi się go aplikowało Efekt jednak zobaczę jutro... 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Cześć Z racji, że pod koniec września na Świat przyszedł mój drugi Syn Nikodem kompletnie nie miałem czasu, ani okazji by zająć się autem Od kilku tygodni miałem chwilę by nieco ogarnąć auto przed sezonem jesienno-zimowym. Ze względu na brak czasu postanowiłem na szybko coś wrzucić. Wybór padł na wosk HOW Sapphire, QD Water Gold oraz miejscowo dla wypróbowania klasyczny Ultimate od Megsa. Na opony wjechała nowość w arsenale od Ultracoat. Czekam na chwilę by odkurzyć i posprzątać wnętrze Zaczynam się również powoli przymierzać do zmiany daily, tu z dwójką dzieci już jest ciasno Jesienny klimacik Pozdrawiam 24 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmian93 Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 17 godzin temu, maciek-drummer napisał(a): Cześć Z racji, że pod koniec września na Świat przyszedł mój drugi Syn Nikodem kompletnie nie miałem czasu, ani okazji by zająć się autem Od kilku tygodni miałem chwilę by nieco ogarnąć auto przed sezonem jesienno-zimowym. Ze względu na brak czasu postanowiłem na szybko coś wrzucić. Wybór padł na wosk HOW Sapphire, QD Water Gold oraz miejscowo dla wypróbowania klasyczny Ultimate od Megsa. Na opony wjechała nowość w arsenale od Ultracoat. Czekam na chwilę by odkurzyć i posprzątać wnętrze Zaczynam się również powoli przymierzać do zmiany daily, tu z dwójką dzieci już jest ciasno Jesienny klimacik Pozdrawiam Detailing detailingiem ale synek najważniejszy, gratuluję 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Umyłem mamie auto Miał być szybki one step , ale znowu nie potrafiłem znaleźć kombinacji nie tracąc czasu zrobiłem dwa etapy Cutmax'em i Perfect Finish , na futerkach SuperShine Red Rag do cięcia i żółtym futerku Rupesa do wykończenia. Lakier zabezpieczony IW Synergy Lite, opony Prostaff Tire Coating , szyby Ultra Glaco. 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmian93 Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 W dniu 29.10.2022 o 20:36, Domel napisał(a): Wczoraj nowe filtry i oleje + MojeAuto Ciekłe Szkło 24h po aplikacji. Cholera no, podoba mi się. Gdyby tak podkręcić zapach to byłoby celująco Ozonowanie Jeepa + nowy filtr kabinowy. Ale syf ;/ Spać. Jutro będzie jeżdżone do rosołu Sprawdzimy powłokę ZviZZera w jesiennym słońcu Możesz już coś powiedzieć o trwałości Moje Auto Ciekłe Szkło czy nie sprawdzałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi