zeea Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Świetna wygląda Zastanawia mnie tylko ta kanapka z QD na świeży wosk, ale jak kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Wczoraj full mycie, a dziś szybki one step (choć przydała by się Pełna Korekta). Nie obyło się bez wtopy mianowicie tydzień temu czarne listwy były malowane lak. strukturalnym i musiałem dobrze nie wypłukać Pricka lub vampira i odbarwiło w pewnym miejscu. Na koniec wpadł CanCoat z tym że pierwszy raz aplikowałem go bezpośrednio z mikrofibry. Plus że poszło mega szybko, minus napewno większe zużycie i możliwość mijanki jak ktoś się spieszy psikłem go z ciekawości na szybe z tyłu co to zrobi po czasie... Osiołek miał być typowo na czas budowy domu i do sprzedania. Śledząc ceny aut na otomoto aktualnie auto zostanie jeszcze jakiś czas ze mną 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzat06 Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Laguna umyta, wrzuciłem AG Sapphire (oprócz maski, bo tam leży NEOXAL QD/QC, na połowie solo, na połowie z Primerem). Jutro na wesele 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 A rinsless taki oszukany bo doły dzwi i koła z węża. A najprzyjemniejsze na koniec. Młoda mówi że wosk super. Mi tez się podoba. Atlantique 6 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 http://poorboysworld.com.pl/wp-content/uploads/2017/01/Poorboys-World-Super-SlickWax-473ml.jpg Dodo Juice Scarlett fever siedzi od 3 i pół tygodnia, wykorzystałem pogodę. Umyty Poorboys World Super Slick & Wax Shampoo. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 @analyzator kładziesz wosk bezpośrednio po myciu rinsless? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 14 minut temu, zeea napisał: @analyzator kładziesz wosk bezpośrednio po myciu rinsless? Tydzień temu wpadł tam hdc z tym woskiem. Tak wiem że rl zostawia jakieś polimery. Dziecku odmówisz przyjemności? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 I to jest argument! Ważne, że jest zabawa mi córka wczoraj z połówki pianownicy zapianowała drzwi w aucie, gdzie ja pół auta tym obrabiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Trochę porządku pod autem przed zimą, mycie piaskowanie, podkłady i wosk do profili. 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Wybaczcie przeciętną stronę wizualną posta. Na żywo wyszło lepiej Przyjechał do mnie wóz z, moim zdaniem, realnymi zadatkami na youngtimera. Ten egzemplarz niestety dosyć mocno zmęczony życiem... masa defektów lakierniczych, nadwozie całe w smole, nieziemsko brudne alusy, zmieszany z brudem smar we wnękach... skóra przetarta miejscami "do żywego"... mógłbym tak długo. Podejrzewam, że ktoś w nim palił, mimo braku smrodu, to jest taki charakterystyczny rodzaj syfu na plastikach. Boczki czyściłem na kilka razy, na przemian średnim i twardym pędzlem... Pierwsze oględziny przy odbiorze mnie nie przeraziły... a w praniu wyszło Zrobiłem, co umiałem, żeby wyglądał jak po przejechaniu 300 tysięcy, a nie 3 milionów kilometrów... Obecny właściciel już wykonał przy nim kilka fajnych zabiegów, mam nadzieję, że będzie śmigał długo, oby czyściutki W środku komplet bez prania, z zewnątrz mycie i Luxury Gloss. 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 @MMCzysci Kolor skór rozwalił mi system. Z jednej strony mi się podoba ale nie wiem czy sam bym się na taki zdecydował. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 @adi1509 jak dla mnie te skóry sztos. Mega pasują do całości. No i jak dla mnie w tej opcji na pewno będzie miał jeszcze większe zadatki na youngtimera. Z tego co kojarzę to kolory skór były czarne, beżowe i nie wiem czy czasem nie było też niebieskich. @MMCzysci nie masz więcej fot.? Mega mam sentymentem do tych starszych fordów , pewnie że względu na posiadanie swego czasu dwóch Fiest. Mega fajnie że ma go ktoś kto wie co ma i będzie już tylko lepiej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 @MMCzysci piękny STek A kolorek jeszcze lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 @Qlimaxss, mam jeszcze kilka od właściciela, niestety skończyłem go dosyć późno i już nie było okazji fotografować Na mnie auto też zrobiło wrazenie, może to starszy ford z 7.4 do setki, ale ma coś w sobie...Jak wszystko się uda, to w piątek właściciel przyprowadzi mi następny wóz - też fajny, ale już zdecydowanie bardziej współczesny i wtapiający się w tłum Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 7 godzin temu, adi1509 napisał: Kolor skór rozwalił mi system. Z jednej strony mi się podoba ale nie wiem czy sam bym się na taki zdecydował. Te skóry bajecznie komponują się z czarnym eSTekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Fajny ford ale już skrzywdzony trochę Tak czy siak fajna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Zgadzam się z Tobą prawdę mówiąc, na miejscu właściciela poszedłbym w przywrócenie auta do oryginału, ale nie jest tak najgorzej.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Zawsze mnie te czerwone skóry robily w tym aucie. Od oryginalu to on sie chyba mocno nie rozni poza lampami i naklejka?! Robota bardzo dobra kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Lampy, naklejka (ta akurat mi nie przeszkadza), radio trochę ni przypiął ni wypiął (moze idealnie zamontowane by nie raziło po oczach), oświetlenie w środku do poprawki (brzydki niebieski LED). Dla mnie jest trochę za głośny (customowy wydech), ale może jestem miękki Poza tym... no kosa. Ciekaw jestem, jak jeździ. Pociągnę właściciela za język następnym razem Hamulce to ma fajne.Dziękuję za uznanie.Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominiG Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Przydarzyła się delikatna obcierka o słupek, więc trzeba było usunąć ryski Roller 9mm + zvizzer mc3000 + adbl pomarańczowy Jest git 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzat06 Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 @DominiG Co to za "autobus"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominiG Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 @skrzat06 Actros 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancini Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Akcja zima czas zacząć 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Wstępnie przygotowałem auto żony na zimę - na Cq+Gliss wrzuciłem Watergolda i na to jeszcze Deturner Ceramic, szybki ADBL Hybrid Glass, plastiki SG JetBlack, kołpaki GS Rims Detailer, opony SG B2B Polymer 8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 @krzygaj Elegancko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi