Michał82 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 @nervus dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 @Michał82 W sumie @nervus wyjaśnił i potwierdzam jego słowa. Możesz nim obskoczyć całe auto i dopiero docierać, bez obawy o jakieś nadwyrężanie ramienia. Mocno przyciemnia, daje efekt typowej głębi lakieru, (nie szkli jak produkty z Si02), nie ma super kropel - taki typowy dokoksowany letni wosk 'starej szkoły'. Lubie go! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 A tak jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 @nervus yello broom w koncentracie uzywasz ze taki wyrazisty kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nervus Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 14 minut temu, Streat napisał: @nervus yello broom w koncentracie uzywasz ze taki wyrazisty kolor? Rzadko. Tu akurat jakoś rozrobiony jest , bo sam koncentrat jak do rze pamietam aż tak się nie pieni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Wkońcu udało sie położyć Zircona na próbe. Recenzje już były więc od siebie dodam tylko ten zapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukasM Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 W sumie nie dzisiaj, tylko we środę, ale... 190kkm, ok.8kkm od ostatniej wymiany w serwisie (5W30 Castrol LL). Po prostu. poczułem, że mam taką potrzebę i zrobię to sam w warsztacie na godziny. Po wnikliwej lekturze forum olejowego zacząłem tak: "Wytrzymałem" 30 minut z okresowym podnoszeniem obrotów (na 30s, kilka razy, max. 2,5krpm). Potem wymieniłem olej "przewidziany na cały okres eksploatacji": Poniżej w sumie jest lekka nieprawda, do założyłem filtr Mann. Filtron miał być przed płukanką, szkoda mi było wyciągać z kosza i prostować pudełko Manna tylko do zdjęcia. Przepraszam Po tym wszystkim obserwuję zmianę na plus. BTW: ok. 50km później. Olej jest jasny. Hmm... Pozdro. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Z ciekawosci ile kosztuje taka godzina wynajmu? Wspolczuje braku garazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 W dniu 3.08.2022 o 10:45, piotrek305 napisał: @Geno a jak sie pakujesz do s4 przy dwójce ? Wchodza wózki, foteliki, wanienki itp ? Przy trójce też zostajesz przy audi czy kupujesz autobus ? bo s4 masz uniwersalne jako jedyne auto czy masz coś jeszcze innego do latania ? Luzik zupełny, dwóch (teraz 4 i 2 lata) to w ogóle bajka. Co więcej, planuję i we trójkę się mieścić Żona ma Tiguana na klepanie kilometrów z dzieciakami, bo S4 kończy za 3 dni 4 lata i ma niecałe 130kkm Od zakupu Tiguana zrobił 1000 km, a on od 1.04 8kkm A dziś dostał małe spa Szybka akcja na 3-4h, recznie myłem jakoś ze 2 lata temu, tak to bezdotyk raz na 2-3 tygodnie. Przed, taki 3-4 dni temu spłukany za 10 zł: Teufel na Koła, prickbort, piana, mycie i było tak: Coś zostało, więc Glinka i cleaner i tak: A tu już po carbonie i wiadomo endurance na opony No laleczka 12 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 @Geno a jak sie audi sprawuje ? coś się działo ? zadowolony jestes ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Mega. 128kkm nalatane, z czego dobre 80kkm z boxem i nic. Oleje, filtry, świece. Świetne trakcyjnie, mega ciche w trasach 150+, brzmiące jak trzeba. Nic mnie w nim nie denerwuje, nic nie przeszkadza, super zadowolony 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukasM Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 @zeea Płaciłem 25zł/h, z dostępem do zlewarki i narzędzi (część miałem swoich). Nie ma podnośnika, tylko kanał i przestrzeń obok ze stołem warsztatowym, itp. Mieszkam w bloku, więc jestem zadowolony, że ów garaż jest w odległości ok.15 minut ode mnie, plus jest tam komunikacja miejska. Garaż... piękna sprawa... no marzy mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Przed weekendem przetarłem wnętrze francuskiej myśli technicznej. Naprawdę uwielbiam pracę z WM. Zapach, wszechstronność, skuteczność do bieżącej pielęgnacji auta nic lepszego chyba nie ma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 @Geno, świetnie wygląda S4 w tym kolorze . Jaki to model BBS'ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 CI-R, kw has posadzony o 40 mm przód i tył, teraz mam csc7 założone, dobrze to wyglada Nie mogę się nacieszyć 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Liznąłem lakier znajomemu. Plan był tylko na zdjęcie oksydacji z lakieru i usunięcie świrli po myjce, udało się. Angelwax enigma aio. Pierwszy raz tym pracowałem, super produkt. 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 hiya, mam taką przemianę, co to powinna się Wam spodobać. W ramach początku przygody ze skórzaną tapicerką dostałem takiego "sympatycznego" osiołka na czyszczenie. Zgadnijcie przebieg Wcześniej wstawiałem zdjęcia osobno, teraz będą kolaże. Wyszło tak: Ekstrakcja Maxify Master Pre-spray + power rinse, plastiki Green Star, skóry CL Soft + Versiegelung, szyby Good Stuff. Może to zabrzmi jakbym się tłumaczył, ale skóra ma już dużo przetarć i odbarwień, dlatego miejscami kolor nie jest klarowny. Ze swojej strony zrobiłem, co mogłem, a i trochę miałem obawy o top coat z tyłu głowy. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 why zestaw do NOWYCH skor jak te sa mega zmeczone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Celowo nie kupiłem stronga, żeby nie zacząć od zniszczenia topu. Po prostu trochę więcej pomachałem szczoteczką. Na moje oko wyszło dobrze, przyglądałem się na różne sposoby i brudu już raczej nie widzę. Niestety jest za to dużo przetarc i pęknięć.Mial pójść leder protector, ale ostatecznie nie miałem tyle czasu, żeby czekać aż wyschnie.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 @zeea o akurat dzisiaj wachelm woski z córką i stwierdziła że śmierdzi osobiscie uważam że pachnie za mocno i średnim sortem perfum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 @analyzator Jak we wszystkim kłania się kwestia gustu, mi osobiście bardzo podszedł ten zapach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 3 godziny temu, MMCzysci napisał: hiya, mam taką przemianę, co to powinna się Wam spodobać. W ramach początku przygody ze skórzaną tapicerką dostałem takiego "sympatycznego" osiołka na czyszczenie. Zgadnijcie przebieg Wcześniej wstawiałem zdjęcia osobno, teraz będą kolaże. Wyszło tak: Koniecznie wrzuć do tematu "nasze szczury", pasuje idealnie. To może zdradź nam ile ma przelotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Uchylę rąbka: 450 tysięcy.Po pracy pora na przyjemności... mając na uwadze, jak wyglądały moje poprzednie ponad 2 dni, była to prawdziwa przyjemność 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Ogarnąłem Astrę po kilku miesiącach od zmiany zawieszenia na seryjne 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 @MMCzysci czy to te mityczne handlarskie 250k przebiegu :D? Edit: Wybacz nie doczytałem, już napisałeś że 450k Teraz to już janusze by skręcały bez wyrzutów sumienia Dobra robota wnętrze od razu przyjemniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi