RoBee Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 @RoBee jak oceniasz pracę profi, bo w przyszłym roku będę chciał zmienić swój na coś innego? Może być PVPóki działał jak trzeba, to byłem/jestem zadowolony. Siła ssania jest fantastyczna i pranie foteli jest bardzo łatwe, bo odessaniu są tylko lekko wilgotne i dosychają w przeciągu godzinki na klimie. Lekko niewygodna ssawka do tapicerki- za duża i mało poręczna. Jest to urządzenie kompromisu- dużo tańsze od topowych ale lepsze niż konkurencja w tej samej grupie cenowej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Godzinę temu, keza napisał: @D@ViD widzę, że ten primer jest lekko ścierny , fajnie to wygląda i przypomina essence. Raczej nie ścierny tylko maskujący 1 godzinę temu, alexander.p napisał: @D@ViD, @antek1987 Beeee, namowiliście mnie Nie wiem jeszcze jak z trwałością ale wyjechałem od razu na śnieżyce i kropelki boskie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 3 minuty temu, D@ViD napisał: maskujący Ok, daj znać jak się spełnij jako podkład pod wosk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 57 minut temu, D@ViD napisał: Raczej nie ścierny tylko maskujący Nie wiem jeszcze jak z trwałością ale wyjechałem od razu na śnieżyce i kropelki boskie Aa nie spoko, oby starczyło do następnego miziania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Przygotowanie do zimy - Dokładne mycie, CT Citrus Foam/Gyeon Q2M Bathe, felgi Koch GS, opony ExceDe T&R Cleaner. Na dwumiesięczną kanapkę CP UK 3.0 + SIC, felgi (CP Dlux) i plastiki zewnętrzne (CP Dlux) zaaplikowałem Gtechniq C2v3 Liquid Crystal. Na opony CP Perl, szyby wyczyszczone Soft99 Glaco Glass Compound Roll On i zaaplikowane NW, przednia Soft99 UG, boczne SG Drop Off. Uszczelki wyczyszczone i wysmarowane SG Seal Separator. zawiasy i klamki nasmarowane suchym smarem, płyn do spryskiwaczy zimowy zalany Jeszcze tylko zmienić koła na zimowe i może sypać i mrozić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 15 minut temu, Rafal9304 napisał: Na dwumiesięczną kanapkę CP UK 3.0 + SIC, felgi (CP Dlux) i plastiki zewnętrzne (CP Dlux) zaaplikowałem Gtechniq C2v3 Liquid Crystal. Był sens, dopiero po 2 miesiącach, na taka kanapkę ładować już coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Tak się prezentuje X5 na dworze. Wnetrze także zostało wyczyszczone i zabezpieczone. 9 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 @antek1987 dobra robota! Podoba się mnie to zestawienie kolorystyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 @Mumins kolor skóry jest mega mi też, ale kurka nie moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 @antek1987 mega mi się podoba ta X5 szczególnie w wersji gdzie nie ma chromów a czerń Po BMW 3GT 2020r to byłaby fajna zmiana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 18 godzin temu, D@ViD napisał: Był sens, dopiero po 2 miesiącach, na taka kanapkę ładować już coś ? Chyba nie ale ciekawość produktu wygrała Zaszkodzić raczej nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 9 godzin temu, Mumins napisał: @antek1987 dobra robota! Podoba się mnie to zestawienie kolorystyczne Mi też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPER Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 @Rafal9304 Spoko wołowina , jaki silnik? Też mam te Vredesteiny PERL na nich rozcieńczony mocno ? Pytam bo te opony ładnie przyjmują dressingi a u Ciebue efekt jest delikatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Szwedzka wołowina z japońskim sercem, 4.4 V8 Yamahy Perl rozrobiony 1:2 z wodą demineralizowaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Sobota, przyjemna pogoda. Znowu jest biały. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 @tazman leonik piękny ładniejszy niż najnowszy i jednak te full led mimo, że nie świeci tak jak obecne to w tamtych latach był sztosem w tej klasie auta ;] Rozumiem, ze nic sie z lampami nie dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 @piotrek305 dzięki, nic się z lampami nie dzieje. To fakt, w momencie debiutu robiły robotę i w sumie te ledy w jakimś tam sposób zdecydowały o zakupie tego konkretnego egzemplarza. leon ogólnie więcej stoi w garażu niż jeździ bo ja latam służbowym, żona b8 bo w automacie, a ten biedak co najwyżej w weekend jakąś trasę zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 @tazman ale sprzedawać nie zamierzasz ? który to rok ? jaki przebieg i silnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 2015, 1.6tdi, przebieg 151 tyś, serwis udokumentowany w aso do tego roku włącznie.Na razie zostaje. Zobaczymy na wiosnę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 @tazman auto bardzo fajne ale motor trochę wszystko psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 35 minut temu, zwirek03 napisał: @tazman auto bardzo fajne ale motor trochę wszystko psuje e tam.. 2.7tdi mam w b8 tutaj chciałem 1.6 tdi, znałem ten silnik po autach flotowych i dla mnie jest w porządku. 2.0tdi ciężko było kupić bo to praktycznie tylko wersje fr w przypadku leona a przy określonym budżecie dla mnie wyznacznikiem był stan auta. Trafiłem ogólnie na jakąś fajną sztukę bo porównując do aut, z którymi miałem styczność we flocie, ten motor w seacie dużo bardziej kulturalnie pracuje, pali 4,5 w trasie, czego chcieć więcej od zwykłego kompaktowego dupowozu jakim jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 @tazman wszystko się zgadza szukam koledze takiego od lipca gdzie On też ma określony budżet ale są też wymagania 184 km, pakiet fr, dsg i panorama i nie jest łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 @tazman @zwirek03 sam mam Leona 3, którego dwa lata temu szukałem przez 4 miesiące i wiem, że nie ma dużo tych aut, a jak są konkretne modele to wiadomo - kosztują sporo. Na dzień dzisiejszy przy obecnej inflacji moj Leon jest lokatą hahhaha +15 tysi w górę haha 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 @damiano2007 tak jak piszesz ciężko coś znaleźć ciekawego, budżet jest 65k także dupa zawsze z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 @damiano2007 świetny kolor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi