przemek2000 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Auto żony znajomego. Cel - nawoskowanie. Na lakier wpadł EZ car care Synthesis Hybrid Paste Sealant 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Wczoraj: mycie z dekontaminacją (tuga, glinka Softa), maska przygotowana SV profi regularem + wosk Revive i Z Titanium (50:50), reszta auta 1 warstwa Z Ital. Piano na zewnątrz: Koch antiholo na żółtym Nat. Opony: ADBL rubber + dressing Revive, szyby: Koch. Wnętrze Wash Mist. Dzisiaj: 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Ostatnio postanowiłem nieco odświeżyć auto teścia. Przygotowanie lakieru Vasco Tixotrop, ADBL Vampire Liquid i jako glinka CarPro Polyshave Microfiber. Wjazd do garażu i działamy. Stan auta przed I po jednym przejeździe 3D One plus niebieski NAT Klamki przed i po Lampy przed i po Tworzywa zewnętrzne zabezpieczone CarPro Dlux Komora silnika przetarta i spryskana Cartec Motor Fresh, podszybie CarPto Dlux Przed Po Opony zabezpieczone FX Protect Tire & Rubber Protection, felgi Good Stuff Rims Detailer Lampy zabezpieczone Dluxem, auto wysmarowane BILT-HAMBER Double Speed Wax i tak prezentuje się finalnie 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 @peciu Master Detailer kiedy PSB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Godzinę temu, D@ViD napisał: @peciu Master Detailer kiedy PSB ? Nie będę Tobie konkurencji robił A tak poważnie to jeszcze trochę umiejętności brakuje, a druga sprawa to o fotkach przypominam sobie w połowie roboty dlatego tutaj z przygotowania lakieru brak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lawapiotr Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Nie dziś, ale ostatnio woskowanko nowej fury. W salonie nawet przyzwoicie umyli , a folię ze słupków ściągneli przy odbiorze. Więc tak naprawdę umyte na dwa wiadra snowbalem I na to wosk meguiars mirror glaze 26, który mam z 8 lat, a chyba na forum jest słabo znany. Zdjęcie kilka dni po myciu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Szybkie mycie autka i rowerka i użycie nowego QD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 15 minut temu, Pimps napisał: Szybkie mycie autka i rowerka i użycie nowego QD Oooo proszę jakie foty czekamy na artykuły PSB, w&w I do kalendarza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 2 godziny temu, lawapiotr napisał: meguiars mirror glaze 26, który mam z 8 lat, a chyba na forum jest słabo znany. 26 jest mało znany, za to #16 jest znany i to bardzo dobrze bardzo poszukiwany wosk więc niech Cie nie zdziwia od tej chwili wiadomości z chęcią odkupienia bo wosk jest wręcz porządany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 7 godzin temu, Tomas-sg napisał: za to #16 jest znany i to bardzo dobrze bardzo poszukiwany wosk więc niech Cie nie zdziwia od tej chwili wiadomości z chęcią odkupienia bo wosk jest wręcz porządany oj tak, klasyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Tym razem coś dla duszy... 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Ubrudzilem auto na Chorwackich szlakach a potem je mylem w dedykowanym wash bayu na campie żyć nie umierać 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Długo Cię cucili z omdlenia, jak wysiadłeś i zobaczyłeś stan auta? Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 36 minut temu, MMCzysci napisał: Długo Cię cucili z omdlenia, jak wysiadłeś i zobaczyłeś stan auta? Wyryte w skale z S20 FE 5G Ciężko było, ciężko moja psycha siadała ale koniec końców jak sobie możesz wymyć na spokojnie - wakacje mega udane i aż chce sie brudzić dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 I tak oto @Domel znalazł sie w raju przyjechał na camping a tu miejsce do mycia auta Swoja droga spoko pomysł i fajnie jakby takie miejsce było pod każdym blokiem w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Dla @Domel zorganizowaliby miejsce do mycia nawet na pustyni Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 U znajomego przy aucie. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 19 godzin temu, Domel napisał: Ubrudzilem auto na Chorwackich szlakach a potem je mylem w dedykowanym wash bayu na campie żyć nie umierać Winiety austriacką i słoweńską klei się przy górnej krawędzi szyby 11 godzin temu, Streat napisał: I tak oto @Domel znalazł sie w raju przyjechał na camping a tu miejsce do mycia auta Swoja droga spoko pomysł i fajnie jakby takie miejsce było pod każdym blokiem w Polsce Akurat zauważyłem, że tam to jest całkiem popularne - raz z takiego skorzystałem i pamiętam, że musiałem kupić na recepcji żeton do wrzutnika takiego jak na normalnym bezdotyku. Był tam też zakaz opróżniania kibli w kamperach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 6 godzin temu, Michał126 napisał: Winiety austriacką i słoweńską klei się przy górnej krawędzi szyby @Domel ich nie kleił. On je kolekcjonuje . Jak chemię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 20 godzin temu, xadamx napisał: @Domel ich nie kleił. On je kolekcjonuje . Jak chemię. Wróciłem w nocy. Zaraz zabieram się za odklejanie tego badziewia. 20 godzin temu, xadamx napisał: Jak chemię. Ee już dawno wypadłem z obiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Umyłem po Chorwackich wojażach. Nie mogłem patrzeć na takiego brudasa - wczoraj o 19 powrót, a dziś już mycie Przed: Spoiler Po: Spoiler 50/50 na felgach Jutro jak pogoda pozwoli, to ogarnięcie wnętrza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Nie zawstydzaj mnie... gdzie Ty tu widzisz tego brudasa? Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 @krzygaj strasznie zaniedbane auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @MMCzysci @D@ViD dla mnie poziom "brudności" już był nieakceptowalny . 3000km, 11 dni pod chmurką, cała A1 na powrocie w deszczu zrobiły swoje. Nie lubię mieć brudnego auta, no ale chyba nie tylko ja? Chyba, że to nie o to chodzi na tym forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @krzygaj kolor Twojej Skody miażdży jak jest czysty i nie dziwię się, że nie tolerujesz nawet delikatnego brudu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi