marco80 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @DaV Nie ,niestety to jedna z ostatnich prac z serii takich ciekawszych...........ale miałem przyjemność więc jest zacnie
piotrek305 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Fredi88 jak oceniasz Leona kombi dla rodziny 2 a docelowo 2+1 czyli z niemowlakiem wóżkami fotelikami itp ? Czy jest dużo mniejszy od Octavii ? Pytam bo teraz dobre rabaty są na Leona w PL z racji wejścia nowego modelu..
Strus Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zmniłem koła na letnie. Ogarnąłem oba komplety - deiron (mix ADBL Vapire liquid z BePro), tire & Rubber od Excede, dressing oczywiście SG Coco. Finalnie wleciało też mycie Chemical Guys Glossworkz. Finito
Strus Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Ni ma Albo robota albo sweet focie
Fredi88 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 57 minut temu, Streat napisał: @Bare Shine napisz do https://www.facebook.com/michasiecieszy/ Robili mi wieszak do garażu i uchwyt na maszynę mam od nich. Mogę polecić tylko 1
MMCzysci Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Fredi88 dobrze Leonowi w tym kolorze... oj dobrze. @Streat oharowałeś się jak wół zapewne, ale efekt zacny @maciek-drummer niektórzy powiedzą, że to tylko Golf, ale Twój się dobrze prezentuje 1
Bare Shine Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wlasnie widzialem, duzo spoko rzeczy ma
Qlimaxss Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Strus Fajny ten szampon od Chemical??
Fredi88 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 17 minut temu, piotrek305 napisał: @Fredi88 jak oceniasz Leona kombi dla rodziny 2 a docelowo 2+1 czyli z niemowlakiem wóżkami fotelikami itp ? Czy jest dużo mniejszy od Octavii ? Pytam bo teraz dobre rabaty są na Leona w PL z racji wejścia nowego modelu.. Do octavii się nie przymierzałem specjalnie więc 1:1 ciężko mi porównać. Nic poza rs mi się nie podobało, a (piękny niebieski) rs był dla mnie za drogi Z założenia to trojaczki (golf, octa, leon) więc jest podobnie. Na pewno masz najwięcej miejsca w octavii na tylnej kanapie i w bagażniku ale ja mam 1.88cm i sam za sobą usiądę komfortowo. Bagażnik ma prawie 600l więc jest ok. Najlepiej jedź do salonu skody i seata i porównaj jedno po drugim. Wg mnie leon st dla 2+1 jest wystarczający. Ale ja zazwyczaj targam psa, żonę i masę zakupów które robię w PL i nawet taki leon robi się ciasny 1
zawisza Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Mycie, glinka, cleaner na maszynce dodo juice lime prime + wisienka na torcie w postaci Chemical Guys pete’s 53. Dodatkowo mycie kół, silnika , nadkoli itp itdWyszło baja:)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2
Moderator Streat Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @MMCzysci dzięki no praktycznie całą niedziele auto robiłem
Kuba95 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Mycie, po 50km i 10 dniach od aplikacji paradise gloss. Nie mogłem się powstrzymać i na lakier wleciał botox 1
Moderator krd Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Wreszcie wygospodarowałem "chwilkę" na umycie autobusu 2
Bare Shine Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Ogarnalem ma szybko komore silnika i chromy za pomaca metal polish od sg u zony w aucie Przed Wyczyszczony I dressing od chemotion 2
MMCzysci Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Teraz to co innego Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Bare Shine Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @MMCzysci co czlowiek z nudow nie zrobi:) Teraz widze dopiero jaki ten chrom zniszczony...
wojtecki Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 43 minuty temu, Bare Shine napisał: @MMCzysci co czlowiek z nudow nie zrobi:) Teraz widze dopiero jaki ten chrom zniszczony... ten chrom na prawie każdym audi z tych lat tak wygląda..ciężko się poleruje, mimo wszystko łatwiej to pomalować niż doprowadzić do stanu igła.
Bare Shine Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Igla to to juz nie bedzie, byle czyste i w miare wyglada, zeby po nastepnym myciu nie slyszam od zony: a to srebrne to nie umyles? 2
maciek-drummer Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @krd masz teraz co myć, a czy Leon i Fabia jeszcze jeżdżą?
Slovak Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @maciek-drummer, Fabia już dawno sprzedana .
Qlimaxss Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @maciek-drummer @Slovak Też mi się tak wydawało nawet chyba było ogłoszenie @krd na forum.
maciek-drummer Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Czyli jestem mocno nie w temacie . Tak mi się przypomniało jak się wciągnąłem w to forum poprzez relację Justyny, Krzyśka i Kolegi Evo. To były czasy. Dużo zdrowia życzę dla Wszystkich
Moderator krd Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 3 godziny temu, maciek-drummer napisał: @krd masz teraz co myć, a czy Leon i Fabia jeszcze jeżdżą? Toledo muszę przewietrzyć z garażu. Fabia stoi i czeka na zdecydowanego nabywcę. Póki co nikt naprawdę poważny się nie trafił. @Slovak https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-fabia-1-2-tsi-dsg-salon-polska-jeden-uzytkownik-bezwypadkowy-ID6BXZ8k.html?isPreview=1
Rekomendowane odpowiedzi