MMCzysci Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Na plusie, mokro - błotko elegancko się rozpuszcza i wpływa w kratery powstałe w asfalcie Wspaniała pora roku. Niedługo po zrobieniu zdjęcia samochód dokładnie wyplukalem myjką - na drugi dzień wyglądał podobnie :/ Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Nie wytrzymałem i musiałem umyć auto Najpierw zająłem nadkolami i kołami, pierwszy etap Pre-Wash od @BINDER, a następnie szczotkowanie przy którym wspomagałem się Premium Wheel Cleaner. Później wrzuciłem pianę od Time to Shine Po myciu ręcznym wróciły kropelki po 2 tygodniowym CarPro Hydro2 Lite Na felgi zaaplikowałem @Good Stuff Rims Detailer, a na opony Angelwax Enigma Elixir. To chyba ostatnie mycie ręczne w tym roku 4 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 @Slovakale siadł ten AngelWax na opony ! Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 @Sebalbn, nie spodziewałem się, że tak fajnie siądzie na Dunlopach. Na Uniroyalach pozostawił wykończenie na wysoki połysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Trochę nowoczesności w Skodzie Do zrobienia jeszcze mi zostało zamontowanie kamerki w miejsce klapki bagażnika oraz czekam na przycisk z wyjściem USB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Cos wyjatkowego dzisiaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 @krzygaj Wiesz może jak nazywa się skórka którą masz zainstalowaną w radiu? Zależy mi na podzielonym ekranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Tydzień temu myłem, bo mogła to być ostatnia ciepła sobota, a tu zonk, ta była jeszcze cieplejsza Nic tak nie poprawia humoru jak czyste auto w grudniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Kurdę, śliczny jest ten kolor na kupecie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 @danielek. FCC Car Launcher: https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.speedfire.flycontrolcenter&hl=pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz85 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Wczoraj mycie, dziś odkurzanie i zimowe koło (nadkola zostały nieruszone - brakło czasu). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdziaszek Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Korzystając z pięknej pogody. Słoneczko i 12stopni było myte. Nigdy nie myślałem że mi to będzie sprawiało tyle frajdy.Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Pomimo złej pogody umyłem na święta i nałożyłem SSW Przydałaby się korekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Dość przypadkowo spojrzałem w dowód i przypomniałem sobie, że OC się kończy 23.12 ;) Na szczęście dało radę coś na szybko zorganizować i skończyło się finalnie na OC z AC w dobrej opcji i bardzo korzystnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Grudnia 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 3 minuty temu, tazman napisał: Dość przypadkowo spojrzałem w dowód i przypomniałem sobie, że OC się kończy 23.12 Na szczęście dało radę coś na szybko zorganizować i skończyło się finalnie na OC z AC w dobrej opcji i bardzo korzystnej cenie. Miałem to samo dziś. Przypomniałem sobie, że skończyło się 3 dni temu. Zostało automatycznie przedłużone. Szkoda tylko ze OC z 470 skoczyło na 502 mimo, że auto starsze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 23 Grudnia 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Właśnie dlatego skoczyło Cwaniaki mają absurdalną dopłatę do starszych aut, właśnie w okolicach 30zł. Kiedyś mocno męczyłem moją agentkę o fajną cenę, porównywałem z ofertą dealera i jak przyszedłem podpisać papiery to się okazało, że we wstępnym wyliczeniu wpisała rok rejestracji, a nie rok produkcji auta i finalnie po korekcie tylko tego parametru wyskoczyła jej polisa o 30zł droższa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Grudnia 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Jest na to jakiś sposób ? Czy tylko złomowanie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 A'propos oszczędzania na OC, wrzucę to jeszcze w odpowiedni wątek: Pamiętajcie chłopy - chytry dwa razy traci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Pierwszy raz słyszę o takiej ubezpieczalni jeśli ktoś kupuje pakiet to raczej szuka dużych firm z dobrymi warunkami,problem powstaje dopiero podczas kolizji z kimś kto ubezpiecza w firmie krzak chyba że zastosuje się regres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 @Domel, OC za Astrę wychodzi drożej niż za Leona. Mieliśmy też w domu dwie CR-V'ki i za starszą wychodziło drożej o 100zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Grudnia 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 34 minuty temu, Slovak napisał: @Domel, OC za Astrę wychodzi drożej niż za Leona. Mieliśmy też w domu dwie CR-V'ki i za starszą wychodziło drożej o 100zł. Miałem właśnie rozmowę z ubezpieczycielem, wzrost 30 zeta bo były podwyżki, a z AC wywaliło mi assistance bo auto powyzej 15 lat. Chyba przerzucę się na skuter albo quada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qukie Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 13 godzin temu, rychu napisał: Właśnie dlatego skoczyło Cwaniaki mają absurdalną dopłatę do starszych aut, właśnie w okolicach 30zł. @Domel polecam poczekać aż auto skończy 25 lat, wtedy OC w PZU to 299pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 26 minut temu, Qukie napisał: @Domel polecam poczekać aż auto skończy 25 lat, wtedy OC w PZU to 299pln Skąd masz takie info i kiedy je otrzymałeś? Czy to dotyczy auta powyżej 25 lat i na "zwykłych" blachach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 @slav trzeba tylko nalezec do PZM'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 4 minuty temu, Tomas22 napisał: @slav trzeba tylko nalezec do PZM'u Czyli masz informacje nie całkiem aktualne. Od stycznia tego roku PZU wycofało się z układu w PZM-cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi