Slovak Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Wczoraj umyłem, a dzisiaj wymieniłem nakładkę na tylnym błotniku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Korzystając z tak pięknej pogody grzechem było nie umyć samochodu - pewnie ostatni raz przed zimą 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Czyszczenie podsufitki. W użyciu @ADBL Bonnet. Przed Po Przed Po Przed Po Takich plamek było bardzo dużo na całej podsufitce. Wszystkie usunięte. Całość po Ponadto kokpit i boczki drzwiowe położony dresing SG AD oraz na elementy skórzane RRC LP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Weekend byl intensywny. Mycie. Przy okazji trochę testów ( może dziś uda mi się opublikować) oraz wrzuciłem zimowe kapcie Przed Po (za ta cene kluczyk daje radę) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Miało być szybko, a zeszło 3h, miesiąc nie myty... Po myciu qd na opony z przodu (bo tylne idą na śmietnik za kilka dni) wpadło black water od ADBL, a na lusterka wpadło takie coś Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Zima zbliża się wielkimi krokami, Miniacz z tej racji został przygotowany na nią, wpadł stary dobry Fusso, choć korciło mnie spróbować czegoś innego... Oczywiście szyby, plastiki i reszta także pozabezpieczana. Wyszło przyzwoicie Wpadły żarówki ledowe oraz krótsza antenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Co to za dziwna logika gdzie drugi człon rejestracji jest liteowy wyłącznie a nie jest to tablica imienna/indywidualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Co to za dziwna logika gdzie drugi człon rejestracji jest liteowy wyłącznie a nie jest to tablica imienna/indywidualnaBo to nie jest prawdziwy numerWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 @lukasz_byd Chyba chodzi Ci o mnie, a no taka logika że nie jest to prawdziwa tablica rejestracyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 14 godzin temu, Chochlik437 napisał: @lukasz_byd Chyba chodzi Ci o mnie, a no taka logika że nie jest to prawdziwa tablica rejestracyjna Myślałem że jakiś urząd taką wydal - to się zdziwiłem U nas to wszystko możliwe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 @qdlatyNH, przepraszam za wyjechanie na czołówkę przedwczoraj rano koło kopca w Piekarach Tyle tu pokazujesz to Combo, że poznałem po numerach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 @lukasz_byd Takiej opcji nie ma:) Rozporządzenie sztywno definiuje rozmiar i układ znaków na tablicach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 11 godzin temu, Notcon napisał: @lukasz_byd Takiej opcji nie ma:) Rozporządzenie sztywno definiuje rozmiar i układ znaków na tablicach. Tya. Sytuacji że dwie osoby miały ten sam numer rejestracyjny z tymi tablicami było więcej niż 2. Także nie zdziwi mnie nic. To że jest rozporządzenie to wiem, stąd jak takie tablice zobaczyłem w dodatku z hologramem na środku - zwątpiłem,ale już wsio jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek94 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Mało się udzielam na forum, więcej czytam i wdrażam. Światło było dobre to zrobiłem zdjęcie po myciu:) Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-odkrywca Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Umyłem auto rodziców, zaapliakowałem @Funky Witch Botox na 1,5 miesięczne fusso. Powiem szczerze ,że produkt daje mega kopa na lakierze, śliskość na bdb poziomie no i wydobycie ziarna. Ps: wiem ,że maska obita od kamieni ,ale co rok to wygląda podobnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banshee Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Dziś tylko kropka nad i , autko wymyte zgodzie ze sztuka w tamtym tyg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 @Lukasz-odkrywca myslalem ze jedyny OKR tu jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Ogarnąłem dywaniki z pomocą @ADBL APC PRO i Koch Chemie Guf Gummifix. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Niedziela godzina 10 rano nie pada, plan jest prosty - woskujemy Wiadomo krok po kroku spokojnie, w temperaturze 5stopni nic nie odparuje Po glinkowaniu przeleciałem jeszcze szamponem odtluszczajacym i na kolejne auto wpadł Colli Insulator. Na koniec mycie okien i zabezpieczanie plastików KC PSS oraz felg SG WP. Że zmiany czystości jestem zadowolony, korcilo aby na koniec dać jeszcze Water Golda, ale wstrzymam się z tym do któregoś mycia A z rozpędu mimo że w piątek byłem na bezdotyku to polecialem i pianą i na dwa wiadra dużego Peżota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 @kursien, miej na uwadze, że niedzielna praca w (...) się obraca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 kiedy mycie busa ? Twój cz y służbowy ? Do kolekcji też powinien być Peugeot czyli Boxer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 @piotrek305 Jeżeli masz na myśli kolege @kursien to ten bus to też Peugeot Boxer więc ma w posiadaniu trzy Lwy. Jest nawet relacja z woskowania tego busika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Godzinę temu, Qlimaxss napisał: @piotrek305 Jeżeli masz na myśli kolege @kursien to ten bus to też Peugeot Boxer więc ma w posiadaniu trzy Lwy. Jest nawet relacja z woskowania tego busika haha super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Wieczorna akcja na bezotyku. Oprysk ADBL TFR. W steżeniu 70ml na 1.5l wody . @david2888 postram się coś skrobnac z dzisiajszej akcji. Aaa na oponki test Nowy Shiny back2black a na druga strone Ciasteczka od Adbla. Oczywiście poszly też oba na plastiki specialnie dla kolegi @menior . Jutro porobie fotki I spisze przebieg. Dla porowniania Sg Jet black. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Co zrobiłem przy swoim aucie? Wróciłem nim po zakupie Uczucia pozytywno-mieszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi