pablo15005 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 @Inka14 ile masz tego motorplasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 @pablo15005 Teraz już niecałe 5 litrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Wczorajsze drugie podejscie (zeszło siebie jedyne 5h)do lamp a później mycie i nowy u mnie w arsenale water gold. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 A dziś wymiana łączników przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Udało mi się ruszyć z korektą bardzo zmęczonego lakieru na bmw. Dziś 4 godziny spędzone nad połową drzwi. Działałam klasycznie z ADBL Roller DA 9mm, tym razem oprócz padów Nat'a (niebieskiego, żółtego i czarnego) i past Sonaxa (NP 03-06 i cutmax) i Menzerny 3000, wspomagałam się też futrem od Flexipads, co by się nie zamęczyć 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 @Inka14 masz ty kobieto zacięcie graty i powodzenie tym rollerem 9mm. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 4 minuty temu, audicoupe napisał: masz ty kobieto zacięcie graty i powodzenie tym rollerem 9mm. A dziękuję Nigdzie mi się nie spieszy, tak sobie codziennie robię po fragmencie. Roller wycina i to na futrze całkiem zacnie. Potrzeba do tego tylko cierpliwości, której akurat mi nie brakuje, bo mimo wszystko dobrze się przy tym bawię. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towi Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Ostatnia foto wygląda jak gromada kulista M13 w Herkulesie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 18 godzin temu, Malwin41 napisał: Położyłem Gyeon Q2 Rim na nowe felgi Baba Cię nie wyrzuciła z domu za ten plener fotograficzny? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 4 godziny pół drzwi z futrem? Grubo.... ta maszyna tak słabo tnie czy skąd ten czas? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 No WG robi mega robotę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 25 Września 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 18 godzin temu, Malwin41 napisał: Położyłem Gyeon Q2 Rim na nowe felgi Piękne koło Czekam na prezentację na aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 2 godziny temu, dareme89 napisał: 4 godziny pół drzwi z futrem? Grubo.... ta maszyna tak słabo tnie czy skąd ten czas? Po futro sięgnęłam dopiero pod koniec w ostateczności, próbowałam różnych kombinacji padów gąbkowych i past, dodatkowo potem nie wiem czemu ale miałam problem, by to ładnie wykończyć, bo ciągle zostawały jakieś hologramy. Na tym fragmencie było jedynie 60 mikronów lakieru, a że dopiero się uczę to do tematu podeszłam bardzo ostrożnie. Dodatkowo sama praca Rollerem DA 9mm (miła, mała, bardzo delikatna maszynka) na twardym lakierze BMW zajmuje więcej czasu, niż maszyną o większym skoku, a tym bardziej już rotacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Skończyłem 3 etapowa korektę na moim saloniku na kołach Wczoraj mycie resetem i szybka fota bo trzeba było uciekać do garażu przed deszczem. Dzisiaj wleciał Essence jako primer pod powłokę. ale on robi robotę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Ładny. Jaki silniczek?Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 @Malwin41, pamiętam relację. Zazdroszczę. Ale nie kół. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 25 Września 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 @turzol jak robiłeś 3 etapy to szkoda essensse kłaść lepiej od razu powloke lepiej trzyma sprawdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 35 minut temu, MMCzysci napisał: Ładny. Jaki silniczek? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka 3.0 tdi 240@290ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 4Motion? Żeby nie robić spamu - świetna maszynka, bardzo dobra robota na lakierze. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 9 minut temu, MMCzysci napisał: 4Motion? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka tak jest, 4x4 na torsenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Draznił mnie ten kurz w liczniku, więc szybką rozbiórka i jazda. Przy okazji zrobiłem na biało. Oczywiście plastiki wszystkie i zakamarki umyte APC.Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ26 Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Pomalowałem końcówki wydechu w czarny połysk, bo chrom nie pasował do dyfuzora i całego tyłu. Od razu lepiej to wygląda Było: Jest: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Czym malowane końcówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ26 Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 33 minuty temu, Manolito77 napisał: Czym malowane końcówki? Foliatec w sprayu dwuskładnikowy. Jakby co to mam ponad pół puszki jeszcze myślę że w przeciągu paru dni można będzie jeszcze używać go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Taki piatek po 22 sie zapowiada @NEOXAL EUROPE 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi