Tomas-sg Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Zrobiłem dla auta a w sumie dla kosmetyków dla auta 3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 @Tomas22 to po tym drinku, o którym pisałeś w innym temacie, żeś tak wymodził? No to gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Oczywiście wszystkie loga są za zgodą właścicieli. za co bardzo bardzo dziękuję to jest dopiero pierwszy etap 1 minutę temu, gordon napisał: @Tomas22 to po tym drinku żeś tak wymodził? W sumie dopytywałem się o loga od ponad miesiąca. Kilku odpowiedzi nie dostałem niestety a że po "smacznym" drinku mój plan runął to podkoczylem do roboty sobie druknac co już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Pokażesz jak to wyglada po otwarciu ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 18 minut temu, dareme89 napisał: Pokażesz jak to wyglada po otwarciu ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Że o zawartość chodzi ? Narazie po prostu to co uważam za wosk tam wsadziłem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Września 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 6 minut temu, Tomas22 napisał: Że o zawartość chodzi ? Za mało półek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 @Domel to prawda. 3 szklane i jedna kompletna dolna to nie za dużo Ale pomiescilo moje rzeczy na styk. Jeszcze muszę kupić witrynę na QD ki i pasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Tak o zawartość chodziło. Świetna kolekcja :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 O człowieku! Elegancko! Dla takiego maniaka zajebista sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 12 godzin temu, Tomas22 napisał: Narazie po prostu to co uważam za wosk tam wsadziłem Zazdroszczę czasu na zabawę z woskami. U mnie z wosków to na wszystko Fusso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 5 minut temu, Dante05 napisał: Zazdroszczę czasu na zabawę z woskami. U mnie z wosków to na wszystko Fusso To tak tylko wygląda że mam czas W tym roku otwieramy nowe centrum handlowe, jedno pod naszym skrzydlem zostało najlepszym w Europie... Detailing w tym roku to tylko kupowanie tego co wypada i w sumie tyle co z detailingu to testuje tylko Turbo6 na swoim aucie i tyle. Kupiłem flexa a nawet nie użyłem i chyba nie użyje w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 @Tomas22 Życie. Ale widzę, że zawodowo się układa to i czas na pasję po pracy przyjdzie. W końcu trzeba zarobić na siuwaksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Uwielbiam dwie warstwy aqua Ceramic. Zużycie okolo 10 12 ml 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 @Crasher petarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Dzieki @paperson Ciekawa historia z Nim. To pierwsze auto ktorego 2,5 roku temu podjąłem sie zrobić i nie byl to znajomy czy kolega. Wróciło na reaplikacje powloki i odświeżenie. Tak w ogóle to ciekawe ze uncr dogorywal gdzieś tam pod klamkami i błotnik ach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Gruzy umyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Czyszczenie zaworu EGR , regeneracja strzelający ograniczników drzwi (Vectro maniaki wiedzę o co kaman) oraz lekki porządki pod maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Września 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Dziś wyciągnąłem z piwnicy rowerek żony. Stał 7 lat Szybkie pianowanie i jak nowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PingNoMore Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 7 lat..... Ja w tym roku przejechałem na rowerze tylko 2370 km. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Posprzątałem trochę złomka w środku. W sobotę wieczorem odkurzanie, potem Koch GS i jako finisz CP Perl. Jak na pierwszą zabawę z dressingiem myślę, że jest jak najbardziej okej. Fotek mało, bo taki urok Tapatalka, ale widać różnicę - plastiki się ładnie przyciemniły i nabłyszczły. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Wcześniej szybkie pianowanie. Dressing dalej żyje, QD1 coś jeszcze odpycha. Pewnie zasadniczego już nie przetrwają, bo minęły 2 tygodnie od aplikacji, ale póki co jestem zadowolony.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Wleciał na lakier Madcow Candy wax. Dzięki @Grzechu23 Zrobił niesamowitą robotę W sezonie letnim zazwyczaj grany był AW Body...został wciągnięty przez Madcow. Zdjęć póki co brak po pogoda taka, że nie wyjechalem z garażu. Niech się wiąże 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Po 22.00 to jest ten moment, kiedy można zamknąć się we własnych paranojach 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Z racji wizyty u teściów na wsi ogarnąłem na weekendzie żony C3 Szyby takim oto sprawdzonym zestawem Boki i tył pewnie już do końca zimy, a przód trzeba będzie jeszcze pewnie przejechać koło listopada ponownie Felgi RIMS Detailer + opony Coco od SG Lakier jakiś czas temu zabezpieczony ADBL SSW z braku czasu, który fajnie sobie radzi, ale dorzuciłem ot tak jednego z moich ulubionych QD'ow - CarPro Ech20 1:15 Detailingowe baterie podładowane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi