lubek Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Aplikacja naprawdę bardzo łatwa. Docierałem szybko, gdzieś po 30 sekundach. Na 3 elementy przed końcem stłukłem aque i musiałem dokończyć uncr-em to różnica niebo a ziemia pod względem aplikacji, oczywiście na korzyść Aqua. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Dziś pracowity dzień przy Leonie. Wpadł one step. Użyłem pierwszy raz pasty 3D, która pięknie wykańcza. Na deser zaaplikowałem CG Pete's 53. Auto aż poraża blaskiem 9 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @paperson jest elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 28 minut temu, paperson napisał: Na deser zaaplikowałem CG Pete's 53. Auto aż poraża blaskiem Wymywałeś czymś przez Petesem czy szedłeś na wygląd a nie trwałość? Tak na marginesie efekt bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @smerf91 zrobiłem dziś one stepa pierwszy raz pastą 3D One. Ta pasta świetnie wykańcza Pozostało mi tylko wymycie, obiad i wisienka na torcie @DaV dzięki. Na żywo jest jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 2 minuty temu, paperson napisał: @DaV dzięki. Na żywo jest jeszcze lepiej. Wiem o co chodzi, robiłem korektę błotnika cosmosschwarz metallic przed założeniem to za cholerę nie szło uchwycić efektu aparatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @DaV hard work Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @paperson jaki pad, jaka maszyna? Fajnie się świeci, choć ja też bawiłem się petem i uwazam, że fajny to wosk, to pokroić za niego bym się nie dał. U mnie Pete tak się świeci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @damiano2007 pad polishowy, maszyna da 15 plus szczypta fanu. Wrzuciłem na luz i bawiłem się detailingiem . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 @paperson i o to właśnie w tym chodzi efekt baja.Ja też przy weekendzie pobawiłem się pastami 3D, które postanowiłem kupić w obliczu kończących się cuttingów (co z tego, że wziąłem 4 różne ).Forester teścia przeszedł full decon i przystąpiłem do testów na masce. Ostatecznie zrobiłem tam dwa etapy - cięcie wspomnianą już 3D One na twardym padzie 4CR i finish na polishowym tej samej marki z użyciem AAT502 Polish/Finish. Niestety sama zmiana pada, jak sugeruje producent, w tym przypadku nie wystarczyła gdyż pozostawał lekki haze. Maska odtluszczona IPĄ i Prep'em, gdzie wrzuciłem dwie warstwy testowej powłoki Tenzi. Reszta auta pociągnięta zestawem Mckees + MadCow. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Jak wrażenia z wosku? Aplikacja docieranie zapach?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 15 minut temu, dareme89 napisał: Jak wrażenia z wosku? Aplikacja docieranie zapach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Posiadam go od prawie roku i dopiero drugi raz aplikowałem. Zapach niedrażliwy, ale bez fajerwerków. O ile rozprowadza się go bezproblemowo i topi się pod wpływem ciepłego oddechu jeszcze w puszce, to docieranie nie jest już takie bajeczne i radziłbym skrócić czas od aplikacji do docierania w aktualnych warunkach (na hali duża wilgotność i ok 26-28 stopni) - producent pisze o kilkunastu minutach. Auto mam pod stałą opieką także będę kontrolował jak się trzyma. Gdy go kupowałem, to Łukasz z Lyxig wspominał o trwałości do 6 mcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Nowy nabytek dla żony. Pełne pranie, mycie plastików, szyb. One step, Fusso, nw, ssw na felgi i wnęki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 ładny lew jaki rok przebieg silnik ? wrzuć fotki środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 W dniu 29.07.2019 o 21:23, piotrek305 napisał: ładny lew jaki rok przebieg silnik ? wrzuć fotki środka Rocznik listopad 2010, przbieg 87tys (potwierdzony), 1.4 ben 73KM, lakier w 100% oryginał. Zdjęć środka niestety nie zrobiłem ale na pewno za jakiś czas wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 wow ale perełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Sie trafił "szczepan"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Dziś położyłam wosk na audika mojego brata. Wyszło... lustereczko 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 @Inka14 wpadła jakaś korekta czy nie było potrzeby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Teraz, paperson napisał: wpadła jakaś korekta czy nie było potrzeby? Wpadła wczoraj. Generalnie brat o auto dba, więc nie było tragedii - przeleciałam auto Sonaxem Profline NP 03-06 na żółtym Nacie (myślałam, by jeszcze podbić go jakimś finishem, ale po zrobieniu testowego "kwadracika" w sumie nie widziałam różnicy, a czas mnie gonił). Maskę potraktowałam najpierw Cutmaxem na niebieskim Nacie, bo była najbardziej porysowana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Wpadła wczoraj. Generalnie brat o auto dba, więc nie było tragedii - przeleciałam auto Sonaxem Profline NP 03-06 na żółtym Nacie (myślałam, by jeszcze podbić go jakimś finishem, ale po zrobieniu testowego "kwadracika" w sumie nie widziałam różnicy, a czas mnie gonił). Maskę potraktowałam najpierw Cutmaxem na niebieskim Nacie, bo była najbardziej porysowana.A co tam smarowane bylo mow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 @Birkhof Racja, wypadało by uzupełnić info. Na audi A3 wleciał Collinite 476s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 @Inka14 na drugim zdjęciu telefon psuje efekt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 [mention=3124]Birkhof[/mention] Racja, wypadało by uzupełnić info. Na audi A3 wleciał Collinite 476s No i mamy kolejne potwierdzenie ze dobra korekta to 90% sukcesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek88 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 45 minut temu, Birkhof napisał: No i mamy kolejne potwierdzenie ze dobra korekta to 90% sukcesu Raczej 90% tego zdjęcia to wpadające jasne światło dzienne do ciemniejszego pomieszczenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi