Lukasz-odkrywca Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Ogarnąłem mój nowy nabytek Mrfix już leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-odkrywca Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Nakładałem kostką dołączoną do zestawu i małym aplikatorem nie wiem jak się nazywa (taki czarny ) . Na dwie warstwy zeszło może 10ml. Przyznam, że nakładałem na pewno za dużo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Marca 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 57 minut temu, maciek-drummer napisał: @Domel chyba grubo smarujesz B2B, czy on tak ma? Sprawdzałem już na 6 różnych zestawach opon i na każdym dawał mi ten super błysk. Dla mnie bomba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 No właśnie zastanawiam się nad kupnem bo kończy mi się ciasteczkowy adbl, a SG swój B2B wszędzie przedstawia jako satynowy tylko w rzeczywistości jest chyba trochę inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Marca 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 10 minut temu, maciek-drummer napisał: No właśnie zastanawiam się nad kupnem bo kończy mi się ciasteczkowy adbl, a SG swój B2B wszędzie przedstawia jako satynowy tylko w rzeczywistości jest chyba trochę inaczej Ja zmieniam co tydzień dressing - ale jeśli chcesz używać jednego na dłużej - to B2B według mnie i mojego gusty "błysku" jest super A jak widzisz u mnie identycznie z ADBL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1419 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 U mnie na oponach yokohama advan sport b2b nie swieci sie tak, tylko jest fajna satyna. Efekt dla mnie bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Mam jeszcze dwie mamby i Black water. Koniec off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 @maciek-drummer b2b tak ma, połową saszetki co dostałem kiedyś w gratisie oblecialem opony i wszystkie plastiki na zewnątrz. Jest wydajny i bardzo przyciemnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aeropro Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 B2B ten na polimerach jest specyficzny, efekt petardy satyny jest po dwóch warstwach i przetarciu fibrą po 24h, no sztos, mi ten efekt o wiele bardziej siada niż w przypadku Tire Dressingu z którym niezbyt się polubiłem bo jest taki jakiś nijaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 A jak z trwaloscia B2B ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aeropro Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 zazwyczaj trzyma mi się koło miesiąca (~1.5kkm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Zawsze chciałem to zrobić, czyste nadkola. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @Crasher polecam przy okazji pomalować zaciski choćby pędzlem i Śnieżką na rdzę, jest różnica konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @lukeu Pomalowlem po uprzednim lekkim oczyszczeniu hammerite prosto na rdzę szary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @Crasher i jak wrażenia z użycia innoteca? Korzystając z pogody wytargałem siedzenia z e36: Mimo regularne odkurzania moim oczom ukazał się taki oto widok : Wykładzina kilka razy odkurzona i wyszczotkowana, a na fotelach przetestowany SG Extra Dry. Plastiki wyczyściłem IC od Soft99, zaś wybór dressingu padł na Gyeon Preserve. Melduję, że wnętrze jest w pełni przygotowane do nowego sezonu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Śmierdzący, ale takto przyjemny w użyciu. Puszka starczyło mi na cztery nadkola trzech aut. Psikane na bogato. W cenie fajna sonda do profili zamkniętych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 fura z Łodzi sie przewinęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Wyczyściłem boczki drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Nie dziś ale w weekend udało się zabezpieczyć letnie koła, na zabezpieczenie wybrałem MRFiX9H. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2805 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 W ostatnim czasie mały serwis: Nowe opony... I nowe koła zabezpieczone powłoką 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 @paperson Też mnie to czeka Jak ci się pracowało z extra dry? Widzę doposażyłeś trochę, radyjko i obc 18 wpadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-odkrywca Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Oczyszczenie skór za pomocą @Colourlock zestaw soft, pozostaje tylko nawilżyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 @DaV z SG pracowało mi się szybko, łatwo i przyjemnie. Może nie ma efektu jak po praniu odkurzaczem, lecz efekt osiągnięty został tak w 95%. Trochę się natargałem, lecz teraz we wnętrzu jest mega przyjemnie, nic nie paruje, czuję oddech wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 @Lukasz-odkrywca Fajna ta a5, widać dobra jakość wykonania i dbałość o detale we wnętrzu. Np pierdół a cieszy ze wtyczka pasa bezpieczeństwa ma filcowa izolacje żeby nie stukała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-odkrywca Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 @Crasher jak narazie nic nie stuka w środku i to cieszy. Plastiki również dosyć dobre w porównaniu do Passata b6 tam to one trzeszczały i były twarde na dodatek schodziła z nich ta cieńka warstwa. Żeby nie było OT jutro w tym poście wstawię auto siostry również po czyszczeniu skór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi