Geno Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Ściągam aktualnie z UK, bo wychodzi niewiele drożej niż z US, ale nie ma obaw o cło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Zmienilem grill z górnego na środkowy. Czyli obecnie chrom ramka + czarne podwojne zeberka. Zastanawiam się czy nie zrobić takiego jak na dole (caly chrom). Co radzicie ? https://imgur.com/a/xinHAyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beeercik Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 @lukasz_byd Moim zdaniem zostaw tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 11 godzin temu, lukasz_byd napisał: Zmienilem grill z górnego na środkowy. Czyli obecnie chrom ramka + czarne podwojne zeberka. Zastanawiam się czy nie zrobić takiego jak na dole (caly chrom). Co radzicie ? https://imgur.com/a/xinHAyd cały w chromie to najgorsza opcja z tych trzech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 A ja umyłem trolla, położyłem QD, NW i zaczęło padać :D Dziś peugeot idzie pod "szmatę" Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawek Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 U mnie niestety mycia nie było, ale za to wpadły w końcu nowe oryginalne reflektory Hella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Słowo się rzekło i żaba poszła pod wodęWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 @stawek ile za te nówki dałeś? Wstawiaj temu paskowi listwy w kolor to będzie już całkiem super maszyna na tej feldze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawek Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 @StreamHDtaki jest plan. Wiesz może jaki orientacyjnie jest koszt malowania wszystkich listew ? 900zł/2szt. za full, nawet żarówki były wszystkie zamontowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Września 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Ogarnąłem 3 auta dziś. Fokę, Toyotkę i Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Ogarniam felgi na zime,zakupione uzywane 12 letnie i zaszczurzone ze masakra z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 27 minut temu, stawek napisał: @StreamHDtaki jest plan. Wiesz może jaki orientacyjnie jest koszt malowania wszystkich listew ? Żadne malowanie tego plastiku. Szukaj w kolor z higline jak już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Ogarnąłem dziś Goferka Nigdy nie pomyślałbym że opony mogą być ładne (ok, bieżnik jeszcse zrozumiem) - ale że bok opon... Przy zakupie Vredestein Sporttrac zwracali mi na to uwagę i... rzeczywiście, przyjemnie wyglądają (felgi z powłoką K2 Gravon Lite, opony Tyre&Rubber Cleaner plus Sonax żel do opon): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Mycie fury, przy okazji wpadł nowy Qd a mianowicie finale 425 extra slick i nowy dresing do opon czyli B2B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 9 godzin temu, zibi-M napisał: finale 425 extra slick To jakaś mieszanina Auto Finesse i Finish Kare? Jak chyba każdy wykorzystałem piękną pogodę na ogarnięcie auta i strzeliłem z samego rana kilka fajnych fotek https://imgur.com/a/BBCw7My Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 16 minut temu, Pływak napisał: strzeliłem z samego rana kilka fajnych fotek Robisz dobre zdjęcia, fajnie kadrujesz, z pomysłem Moim zdaniem użyta przez Ciebie winieta jest tu niepotrzebna i jak dla mnie psuje końcowy efekt. Na jakim sprzęcie pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 W dniu 29.09.2018 o 00:26, ghost napisał: cały w chromie to najgorsza opcja z tych trzech Ale fabryczna Puki co zostało tak jak jest tj. Chrom ramka plus czarne żeberka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 4 godziny temu, paperson napisał: Robisz dobre zdjęcia, fajnie kadrujesz, z pomysłem Moim zdaniem użyta przez Ciebie winieta jest tu niepotrzebna i jak dla mnie psuje końcowy efekt. Na jakim sprzęcie pracujesz? Mówisz masz https://imgur.com/a/rcWJnVP Fotki robione Pentaxem K-5 + SIGMA 17-70 F2.8-4.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 4 godziny temu, Pływak napisał: To jakaś mieszanina Auto Finesse i Finish Kare? Tak to jest sobota wieczór, do tego trzeba świętować zwycięstwo siatkarzy i później wszystko się miesza. Masz rację chodzi oczywiście o Finisch Kare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 @Pływak ooo teraz mega wrzucaj do propozycji kalendarza 2019. Będę głosował Po zamontowaniu IC Twoje Megane prezentuje się dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Wczoraj mycie auta na lakierze ssw a dziś tylnie szyby przeleciał sonaxem bardzo fajnie posprzątał zacieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Z grubsza ogarnąłem trumnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 W dniu 30.09.2018 o 14:48, paperson napisał: @Pływak ooo teraz mega wrzucaj do propozycji kalendarza 2019. Będę głosował Po zamontowaniu IC Twoje Megane prezentuje się dużo lepiej Dzięki, osobiście uważam, ze mało "detajlingowe" te foty dlatego nie wysyłam z resztą i tak bym nie mógł zdecydować, które bo mam sporo fajnych fotek Dorzuciłem jeszcze kilka do ostatniego albumu https://imgur.com/a/rcWJnVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Ogarnąłem dzisiaj oliwe w silniku plus filtry. W weekend kolej na oliwę w skrzyni. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Dojechały zimówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi