Jump to content

Recommended Posts

• Master
Posted

YOGA

quick detailer

yoga_kosmetyka.jpg

Wiosna coraz bliżej

:) i sezon 'detailingowy' powoli nabiera tempa :D , dlatego miło mi przedstawić mój nowy produkt: YOGA quick detailer.

YOGA przeznaczona jest do szybkiego odświeżenia lakieru auta, pomagając w usunięciu kurzu, lekkich plam po twardej wodzie i innych drobnych zabrudzeń. Posiadając w swoim składzie naturalne woski roślinne, skutecznie przywraca blask i nadaje ciepły połysk lakierowanym powierzchniom. Dodatkowo, pozostawia bardzo cienki film na lakierze, co zabezpiecza go przed wpływem zewnętrznych zanieczyszczeń i nadaje powierzchni właściwości hydrofobowe. Preparat można stosować na wszystkich zewnętrznych elementach karoserii.

PRODUKT WOLNY OD ALERGENÓW !!!

Sposób użycia:

Wstrząsnąć przed użyciem. Spryskaj powierzchnię lakieru, rozprowadź i wytrzyj do sucha używając miękkiej mikrofibry.

YOGA oferowana jest w dwóch pojemnościach: 100 i 200 ml w cenach odpowiednio 31 i 49 złotych.

http://www.kecav.com/produkty/qd/yoga.php

• Moderator
Posted

[ref=#3366cc]kecav[/ref], kiedy mam zacząć wyglądać produktu w sklepach? :-]

Posted

To czekamy na pierwsze testy...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

• Master
Posted
697866 To czekamy na pierwsze testy...

Ja również :)

I chociaż wiem co Yoga potrafi, a czego nie, to takie testy, to jak pójście na b.ważny egzamin, czyli mam tzw. "pełne gacie" :D

• Master
Posted
698179 czy Yoga coś oznacza?

Oczywista oczywistość :D

Nazwa nie jest przypadkowa, ale o jej genezie może innym razem. Trzeba zostawić coś na później ;)

Posted

a dlaczego ma być? Polishangel Presto detail też nie jest konkurencyjny jeżeli chodzi o cenę, a jest rarytaskiem.

Posted

O Field Glaze nie wspomnę :D

Biorąc pod uwagę, że jest to hand job, to cena wydaje się normalna. Poza tym trzeba płacić za tzw,, Know-how how" :)

Posted

O cenie lepiej mówić w kontekście wydajności produktu, a nie tylko pojemności. Taki Funky Witch Amulet też nie jest najtańszy jak na 215-mililitrową buteleczkę, a ta wystarcza na dłużej, niż 500 ml ADBL QD1. ;)

Posted

tak czy inaczej środek musi robić robote, przy tej cenie. To że jest ręcznie robiony nie wiele znaczy, jak dla mnie. Ale jestem bardzo ciekawe efektów :good::)

• Master
Posted

Zapraszam do oglądnięcia kolejnego testu, tym razem wykonanego przez [ref=#00aa00]Piotrek[/ref],

Test do oglądnięcia tutaj

• 2 weeks later...
  • Master
Posted

MX Nowicki zaprezentował Yogę na swoim kanale youtube. Zapraszam do oglądnięcia relacji z pierwszego wrażenia używania quick detailera YOGA:

• Master
Posted

Na stronie quick detailera YOGA pojawił się kolejny test, tym razem autorstwa użytkownika WuWo. Zapraszam do oglądnięcia:

test_yoga1a.jpg

• 1 month later...
  • Master
Posted

MX NOWICKI na swoim profilu facebook zamieścił ciekawe zdjęcie z małą zagadką :shock: :

mxkurz.jpg

Posted

Jaka tu zagadka :), Skoro został użyty qd z sio2 to powierzchnia została naelektryzowana mikrofibrą, wszak każdy chyba kto używał, wie że takiego typy qd się mażą i trzeba się trochę namachać aby rozłożyły się idealnie na lakierze. Podobnie jest z naturaliami z carnaubami i innymi woskami w składzie. QD typu mist&wipe mniej przyciągają kurzu z braku wosków naturalnych oraz prostszym wycieraniem co cechuje mniejszym naelektryzowaniem powierzchni i takim moim daniem powinny byc qd :) taka moja teoria

• Master
Posted
709408 QD typu mist&wipe mniej przyciągają kurzu z braku wosków naturalnych oraz prostszym wycieraniem co cechuje mniejszym naelektryzowaniem powierzchni
No i mały 'zonk' ;) . YOGA jest typu mist&wipe, a jednak zawiera woski naturalne :mrgreen:

709408 i takim moim daniem powinny byc qd

Pełna zgoda :D i YOGA taka właśnie jest :)

Posted

Trzeba kiedyś spróbować ;) jak skończy się aktualne qd od finish kare, narazie nic nie jest w stanie pobić mojego ukochanego megs'a qd z serii ultimate jeżeli chodzi o mist&wipe, Polski botox gryzie go po nogach ale to jeszczeni nie to ;)

Posted

[ref]Gozdziu23[/ref], myślimy tak samo w tej kwestii, dlatego ja na prawdę to rzadko używam tak reklamowanych qd na naszym rynku. Praca z QD ma być szybka i przyjemna, akurat Yoga taka jest ale też używam np. last toucha od megsa którego bardzo lubię ;)

• Master
Posted

YOGA na targach ;)

Trochę z zaskoczenia i dzięki uprzejmości MX NOWICKI, YOGA zagościła na półkach wystawowych na Oldtimer Warsaw w Ptak Warsaw Expo:

yoga_oldtimer_warsaw.jpg