Pajko Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 22 godziny temu, rygryss napisał: najmilejszą Kminie i kminie i nie wiem co to znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 @Pajko chyba chodzi o małżonkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 @Tomas22, dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Przygotowałem klekota do zimy wnętrze pojechane APC i położony FW Mademoiselle założone zimowe gumiaki, na felunek dwie porcje Fusso, a na gumki Gyeon Tire na koniec skórka umyta Gliptonem G15, położony Zaino Z10 i jutro docieranko felunek letni umyty i leżakuje pozostało tylko wypsikać płyn letni (przy tej pogodzie nie będzie to żadnym wyzwaniem), zalać zimowy i czekać na śnieg ... zapomniałem, że jutro czochranie i namaszczenie uszczelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaio Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zazdroszczę samozaparcia ja jak ostatnio pojechalem na myjnie 6 rano niedziela wiadra sprzet wszystko gotowe skonczylem byla 14 ropuszka znaczy zonka poleciła mi lekarza powiedziala on ci pomoze Ale gdy pokazalem jesj twoja relację nastala cisza.Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 @vaio, moja najmilejsza jest bardzo wyrozumiała i na szczęście rozumie moją korbę , sama lubi dumnie turlać się wyczochraną TIGI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 klekot jeździ, skręca i hamuje... dzisiaj postanowiłem odetkać lakierek. zarzucony VALETPRO CITRUS PRE-WASH mycie ADBL PRO osuszony i przetarty GYEON PREP liźnięte GYEON CURE szybka pojechana AUTOGLYM GP i położona NW AUTOLAND Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Bardzo ładne zadbane volvo, masz swój styl ale ja mam jedną prośbe - opuść ramie wycieraczki kierowcy przynajmniej o jeden ząbek na mimośrodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 nic z tego, ramię będzie haczyć o klapę silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Bo na 99% masz ramiona zamienione miejscami od strony kierowcy wydaje mi się, że założyłeś ramie, które powinno być od strony pasażera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 1 godzinę temu, clavikord napisał: Bo na 99% ach ten 1%, wszystko siedzi na swoim miejscu no dobra, wrzucę fotkę znajomka, te kundle tak mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Okej, poddaje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaio Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam oglądałem poraz enty twoje zmagania z klekotem.Nic tylko bić pokłony za efekty twojej ciezkiej pracy.Mam pytanko co byś polecil na lotna rdze adbl mi nie podchodzi tenzi jeszcze jako tako.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 gyeon jest zajefajny ale drogi, teraz lecę na sg d-tox i jestem z niego bardzo zadowolony... Raczej już nie wrócę do tugi i adbl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 17 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 19 minut temu, vaio napisał: Mam pytanko co byś polecil na lotna rdze SG d-tox moge polecic od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaio Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Kurcze, przejrzałem całą galerię i nie wiem jak ci to powiedzieć. Jestem pod wrażeniem zaangażowania, nakładu pracy i przywiązania uwagi do najmniejszych detali. W moim odczuciu cały ten efekt psują karbonowe dodatki, felgi, przyciemniane lampy. Każdy ma swoje gusta ale jakbyś przywrócił auto do oryginalnego stanu wyglądało by co najmniej dwa razy lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 może kidyś, na chwilę obecną jeszcze mnie nie męczy ten widok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 zrobiłem sobie skrócik z tego roku w formie filmiku, wszystko widzieliście, więc nic ciekawego... WSZYSTKIEGO DETAILINGOWEGO W NOWYM ROKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 @rygryss Obejrzałem całe (tylko szybkość 2x ) świetne podsumowanie całego roku, przegląd prac, zmian.... rewelacja Podziwiam zapał do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 12 godzin temu, kursien napisał: tylko szybkość 2x myślałem, że będzie krótszy, ale to forum wymaga dużą ilość fotek... dzięki 3m się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Nowy rok zacząłem od zakupu oponek na lato- Giugiaro Design z felunku zrzuciłem ciężarki, klej usunąłem krążkiem firmy BRAYT- zdecydowanie lepszy od BOLL'a, z czystym sumieniem polecam później wystarczyło liznąć benzynką i jak nowe zapakowałem w gamonia i pojechały do zarzucenia teraz czekam na normalną pogodę, ogarnę felunek i gumki na igiełkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 przygotowania do wiosny trwają felunek i oponki umyte na pierwszy strzał PRICKBORT D-tox i pędzlowanie następnie zarzucony szmpon ADBL PRO z pianownicy, na koniec oponki potraktowane ExceDe suszonko MF od K2 MOLI zostawione do wyschnięcia wleciały do domu i czekały tydzień żeby zarzucić kwarc na felunek standardowo odtłuszczanie zmywacz sylikonowy IPA zarzucony GYEON PRIME efekcik po dotarciu za dwa dni wskoczy GYEON CURE na felunek, a na gumiaki GYEON TIRE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 trzy dni różnicy... dwa światy wiosenne zdjęcia robione w poniedziałek, a zimowe dzisiaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi