Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[ref]kaskra1[/ref], Świetne felgi :good:

Może zrobisz jakąś szybką relacje z cotygodniowego mycia :D ?

Nie mogę się napatrzeć na to auto ;)

Opublikowano

Świetna relacja, świetne auto, nie będe więcej cukrować :) . Można się czegoś nauczyć - właśnie kupuję zestaw mini ssawek do odkurzacza do kompa i samochodu. Biorąc pod uwagę dbałość autora o detale to włosie od mini ssawki nie porysuje plastików wewnątrzv :acute:

Opublikowano
Biorąc pod uwagę dbałość autora o detale to włosie od mini ssawki nie porysuje plastików wewnątrzv :acute:

Plastików nie porysuje, tylko uważaj na przezroczyste plastiki np.od zegarów bo to już rysuje. I nie dociskaj ich za bardzo bo pod włosem jest plastik którym można zrobić kuku

Opublikowano
Biorąc pod uwagę dbałość autora o detale to włosie od mini ssawki nie porysuje plastików wewnątrzv :acute:

Plastików nie porysuje, tylko uważaj na przezroczyste plastiki np.od zegarów bo to już rysuje. I nie dociskaj ich za bardzo bo pod włosem jest plastik którym można zrobić kuku

Myślę, że nie będzie trzeba dociskać bo ssanie będzie dobre. Włosie od ssawki-plastiki deski to i tak znacznie lepiej niż plastikowa ssawka-plastiki deski :)

A co do szybki zegarów to jak ją czyścisz aby uniknąć rys? Ja mam MF typu suede + i teraz: płyn do szyb albo może lepiej płyn do ekranów laptopa? Zabieram się do szybki zegarów jak pies do jeża od czasu przeczytania na forum tematu, gdzie jednemu koledze zrobiła się lipa z szybką zegara.

Opublikowano

[ref=#ff3366]Michcis[/ref],

Szczerze to staram się jej wogole nie dotykac, jeżeli już muszę to najdelikatniejsza fibra i zerowy docisk.

Opublikowano
co to za kółko?

BC Forged RZ22 19"

Kacper, :good::good::good: ale z tego co widzę na FB to filtr też zmieniłeś?

PicsArt_09-08-03.02.48_zpsu4evbyml.jpg

AMS, super sprawa bo jest naprwde dozywotni, nie ma potrzeby go smarować jak np. K&n

Opublikowano

A GWARA KOLESZKO? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Koło kozak, czekam na więcej, jakieś numerki z RL masz może? Jakieś rolki były grane ? :D

Opublikowano
A GWARA KOLESZKO? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Koło kozak, czekam na więcej, jakieś numerki z RL masz może? Jakieś rolki były grane ? :D

Rolki będą granę jak wleci mountune stage 1.

Nic jeszcze nie mierzyłem :dontknow:

Ale jako tako to jedzie na Oko ;)

Opublikowano

Wiesz, na oko to i ja nim jeździłem :kox: Felga dużo na bank zrobiła, bo 6 kg z jednej to już wychodzi gruby pasażer na pokładzie mniej ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Kilka razy już mi Ford wpadł w oko i pomyślałem ze dobrze auto zrobione :) Teraz się wyjaśniło. Good job! :good:

Jak to mówią na nowym nie widać różnicy ;):)

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam pytanko odnośnie tej rękawicy glinki g3. Czy ją trzeba używać z jakimś specjalnym szamponem czy ze zwykłym do mycia auta? Czy ta rękawica traci swoje właściwości chodzi mi czy się zapycha zbieranym brudem (jak normalna glinka) i trzeba ją potem jakoś specjalnie wyczyścić? Sorki za tyle pytań i proszę o wyjaśnienie ale zawsze używałem normalnej glinki a tu proszę jaki gadżet :D

Btw: na sprzęt do detailingu musiałeś wydać fortunę :song: (zazdro)

No i dołączam się do 12 stron ochów i achów nad robotą i furą :good:

Opublikowano
Mam pytanko odnośnie tej rękawicy glinki g3. Czy ją trzeba używać z jakimś specjalnym szamponem czy ze zwykłym do mycia auta? Czy ta rękawica traci swoje właściwości chodzi mi czy się zapycha zbieranym brudem (jak normalna glinka) i trzeba ją potem jakoś specjalnie wyczyścić? Sorki za tyle pytań i proszę o wyjaśnienie ale zawsze używałem normalnej glinki a tu proszę jaki gadżet :D

Btw: na sprzęt do detailingu musiałeś wydać fortunę :song: (zazdro)

No i dołączam się do 12 stron ochów i achów nad robotą i furą :good:

Rękawica do glinkowania podejdzie z każdym szamponem, najpierw myjesz normalnie wełniakiem lub czymkolwiek co używasz, wylewasz wodę i nalewasz drugi raz jak do mycia i możesz lecieć .

Co do płukania to faktycznie trzeba ja obmywac jak każdą rękawice, ja po prostu pocieram druga dłonią co jakiś czas w wodzie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakiś tam mały upload.

Oddałem kierownicę do obszycia alcantarą przy okazji pogrubiłem bo fabryczna była śmiesznie cieńka :thumbdown:

Do tego dorzuciłem gałkę z carbonu na którą wpadła również alcantara , to samo z mieszkiem.

Generalnie siadło jak złoto

PicsArt_11-23-12.29.11_zpsspdtrvvk.jpg

PicsArt_11-23-12.28.10_zpsjje8rpfu.jpg

PicsArt_11-23-12.27.49_zpsrcemlve1.jpg

2016-11-23-00-20-33_zpsuycwrkof.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak zapytam - jak sie sprawdza Master Blaster? Zastanawiam sie nad wersja 4 a 8hp - jednak roznica w cenie jest:-)

No a bryczka sliczna. Szczegolnie ten kolor...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.