Gardor Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 [ref]kaskra1[/ref], Świetne felgi Może zrobisz jakąś szybką relacje z cotygodniowego mycia ? Nie mogę się napatrzeć na to auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hemikalik Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 BEST-Performance działa jak należy Zakładaj i pokazuj foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildturkey Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Podobno te felgi robione są w oddziale NASA na Tajwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michcis Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Świetna relacja, świetne auto, nie będe więcej cukrować . Można się czegoś nauczyć - właśnie kupuję zestaw mini ssawek do odkurzacza do kompa i samochodu. Biorąc pod uwagę dbałość autora o detale to włosie od mini ssawki nie porysuje plastików wewnątrzv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek43 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Piękna fura i szacun za tyle poświęconego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Biorąc pod uwagę dbałość autora o detale to włosie od mini ssawki nie porysuje plastików wewnątrzv Plastików nie porysuje, tylko uważaj na przezroczyste plastiki np.od zegarów bo to już rysuje. I nie dociskaj ich za bardzo bo pod włosem jest plastik którym można zrobić kuku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michcis Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Biorąc pod uwagę dbałość autora o detale to włosie od mini ssawki nie porysuje plastików wewnątrzv Plastików nie porysuje, tylko uważaj na przezroczyste plastiki np.od zegarów bo to już rysuje. I nie dociskaj ich za bardzo bo pod włosem jest plastik którym można zrobić kuku Myślę, że nie będzie trzeba dociskać bo ssanie będzie dobre. Włosie od ssawki-plastiki deski to i tak znacznie lepiej niż plastikowa ssawka-plastiki deski A co do szybki zegarów to jak ją czyścisz aby uniknąć rys? Ja mam MF typu suede + i teraz: płyn do szyb albo może lepiej płyn do ekranów laptopa? Zabieram się do szybki zegarów jak pies do jeża od czasu przeczytania na forum tematu, gdzie jednemu koledze zrobiła się lipa z szybką zegara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 6 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 [ref=#ff3366]Michcis[/ref], Szczerze to staram się jej wogole nie dotykac, jeżeli już muszę to najdelikatniejsza fibra i zerowy docisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Felgi na aucie, Zupełnie inny samochód, jednak 13kg w porównaniu do 6,75kg na jednej feldze robi straszna różnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 co to za kółko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 co to za kółko? BC Forged RZ22 19" Kacper, ale z tego co widzę na FB to filtr też zmieniłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 co to za kółko? BC Forged RZ22 19" Kacper, ale z tego co widzę na FB to filtr też zmieniłeś? AMS, super sprawa bo jest naprwde dozywotni, nie ma potrzeby go smarować jak np. K&n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 A GWARA KOLESZKO? Koło kozak, czekam na więcej, jakieś numerki z RL masz może? Jakieś rolki były grane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 A GWARA KOLESZKO? Koło kozak, czekam na więcej, jakieś numerki z RL masz może? Jakieś rolki były grane ? Rolki będą granę jak wleci mountune stage 1. Nic jeszcze nie mierzyłem Ale jako tako to jedzie na Oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Wiesz, na oko to i ja nim jeździłem Felga dużo na bank zrobiła, bo 6 kg z jednej to już wychodzi gruby pasażer na pokładzie mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Kilka razy już mi Ford wpadł w oko i pomyślałem ze dobrze auto zrobione Teraz się wyjaśniło. Good job! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Kilka razy już mi Ford wpadł w oko i pomyślałem ze dobrze auto zrobione Teraz się wyjaśniło. Good job! Jak to mówią na nowym nie widać różnicy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Mam pytanko odnośnie tej rękawicy glinki g3. Czy ją trzeba używać z jakimś specjalnym szamponem czy ze zwykłym do mycia auta? Czy ta rękawica traci swoje właściwości chodzi mi czy się zapycha zbieranym brudem (jak normalna glinka) i trzeba ją potem jakoś specjalnie wyczyścić? Sorki za tyle pytań i proszę o wyjaśnienie ale zawsze używałem normalnej glinki a tu proszę jaki gadżet Btw: na sprzęt do detailingu musiałeś wydać fortunę (zazdro) No i dołączam się do 12 stron ochów i achów nad robotą i furą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Mam pytanko odnośnie tej rękawicy glinki g3. Czy ją trzeba używać z jakimś specjalnym szamponem czy ze zwykłym do mycia auta? Czy ta rękawica traci swoje właściwości chodzi mi czy się zapycha zbieranym brudem (jak normalna glinka) i trzeba ją potem jakoś specjalnie wyczyścić? Sorki za tyle pytań i proszę o wyjaśnienie ale zawsze używałem normalnej glinki a tu proszę jaki gadżet Btw: na sprzęt do detailingu musiałeś wydać fortunę (zazdro) No i dołączam się do 12 stron ochów i achów nad robotą i furą Rękawica do glinkowania podejdzie z każdym szamponem, najpierw myjesz normalnie wełniakiem lub czymkolwiek co używasz, wylewasz wodę i nalewasz drugi raz jak do mycia i możesz lecieć . Co do płukania to faktycznie trzeba ja obmywac jak każdą rękawice, ja po prostu pocieram druga dłonią co jakiś czas w wodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Jakiś tam mały upload. Oddałem kierownicę do obszycia alcantarą przy okazji pogrubiłem bo fabryczna była śmiesznie cieńka Do tego dorzuciłem gałkę z carbonu na którą wpadła również alcantara , to samo z mieszkiem. Generalnie siadło jak złoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Piękna Fordzina, jak kiedyś wygram w totka to już ich pewnie nie będzie nowych, ale kupię używkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 W końcu kierownica wygląda tak jak powinna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl212 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Focus piekny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Tak zapytam - jak sie sprawdza Master Blaster? Zastanawiam sie nad wersja 4 a 8hp - jednak roznica w cenie jest:-) No a bryczka sliczna. Szczegolnie ten kolor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 świetny, zastanawia mnie grubość lakieru, powyżej 200um , cos grubawo ? ale to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi