Dystrybutor ADBL Opublikowano 16 Listopada 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 przy niewielkich zabrudzeniach tapicerki IQD może je wyczyścić. Do konkretniejszych zabrudzeń stosujemy Bonnet :). IQD używasz na fibrę i przecierasz miejsce które jest przybrudzone.
Masa05 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2020 A jak w końcu ze skórzaną tapicerką ? 2 pytania w wątku padły ale bez odpowiedzi Ktoś próbował ?
MMCzysci Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2020 Ja. Na skórzanych kierach i skorzanym wnętrzu A6. Rzeczywiście, nieźle odświeża, matuje, ale do konkretnego czyszczenia brakuje mu mocy - chociaż to chyba wiadomo 1
Masa05 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2020 50 minut temu, MMCzysci napisał: Ja. Na skórzanych kierach i skorzanym wnętrzu A6. Rzeczywiście, nieźle odświeża, matuje, ale do konkretnego czyszczenia brakuje mu mocy - chociaż to chyba wiadomo Właśnie zastanawiałem się nad nim jako zamiennikiem typowych qd do skór. Mocy w takim wypadku nie potrzeba, od tego są cleanery. Bardziej o samo przetarcie i pozostawienie jakiegoś filmu.
MMCzysci Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2020 Próbuj - inaczej się nie dowiesz. Na pewno coś zbierze.
Adaszek96 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2020 Bardzo fajnie zbiera, używam go jako qd do skóry i jestem zadowolony. 1
Moderator Streat Opublikowano 18 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2020 40 minut temu, Masa05 napisał: qd do skór z fajnych qd do skór to polecam Nielsena, uzywam i jestem z niego bardzo zadowolony
smerf91 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2020 O ile bardzo lubię IQD do plastików to do skór polecę QD od Detailink. Fajnie odświeża, delikatnie czyści i mega pachnie
Rekomendowane odpowiedzi