Piotrek Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2017 715191 nie ma neutralnego ph tak jak i tenzi Jak nie ma? Wstawiałem nawet zdjęcia z papierkiem lakmusowym do tematu i jest neutralny. Co prawda nie ranty, ale końcówkę i część puszki wydechu mam polerowaną i nic się nie stało
Michał126 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2017 Jakiś substytut dla Tugi zielonej w dobie braku produktu w sklepach? Najlepiej jakby domywał tak samo, albo i lepiej, był ekonomiczny w zakupie i użytkowaniu i był bezpieczny dla polerowanych rantów. Tak jak już pisałem dziś w wątku o D-Toxie, nowy siuwaks Tenzi, który miałem okazję przetestować. Michał, sprawdzałeś na polerowanych rantach czy jest bezpieczny, skoro polecasz? Przyjąłem ad hoc że jest, skoro jest neutralny i producent wyszczególnia je jako jedną z opcji, w przypadku których nadaje się do zastosowania. Piotrek mnie tylko teraz utwierdził.
CrisAGC Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2017 Pytałem 4 sprzedawców na Allegro, w sklepach internetowych również. Mają tylko opakowania 1L, a i tak nie wszyscy, a ja potrzebuję bańkę 5L
powalla Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2017 Po co allegro? Daniel z bestsellera ma na stanie https://bestseller.pl/tuga-chemie-alu-t ... al-5l.html
ghost Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Rzeczywiście odczyn w okolicach neutralnego. Papierek pokazał ok. 6-6.5 pH
Shaq3134 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Czy Tugę można rozrobić z wodą, a jeśłi tak to w jakich proporcjach żeby dalej skutecznie domywała? Planuję dekontaminację a mam pół butelki Tugi. Boję się czy wystarczy dlatego pomysł z rozrobieniem.
zawisza Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 a nie przysycha wam za szybko przy takim rozcieńczeniu?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Shaq3134 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2017 @Arkeolowy, dziękuję za info.
Rekomendowane odpowiedzi