swietlikk Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Co sądzicie o odkurzaczu półprofesjonalnym Nilfisk Aero 20-01 , z tego co widze na stronach przystosowany do pracy na sucho i mokro, zbiornik 20l, bogate akcesoria etc. Sądzę że do samego odkurzacnia autka czy do garażu by się nadał? I cena 450 zł brutto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Adam_ Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Tutaj masz tanie NUMATICi http://www.chemiclean.co.uk/Numatic-Cleantec.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matteo Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Panowie może polecicie jakiś w miare dobry i niedrogi odkurzacz na sucho? Do tej pory korzystałem z Philipsa, wcześniej używanego w domu, jednak spalił się ostatnio. Warto inwestować w jakiś większy przemysłowy, czy lepiej szukać zwykłego workowego? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowpicture Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam, zastanawiam sie nad: Numatic Henry vs: Karcher WD 3.500 Odkurzacz będzie miał u mnie łatwe życie. Raz w tygodniu odkurzanie zakamarków i 60m2 podłogi. Raz na 2 tygodnie odkurzanie małego, miejskiego autka, które brudne nie jest:) Który polecacie?? W zasadzie skłaniam się ku Henremu, ale Karcher ma nadmuch... Numatic jest też sporo mniejszy.. Dzięki za opinie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1980 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam, zastanawiam sie nad: Numatic Henry vs: Karcher WD 3.500 Odkurzacz będzie miał u mnie łatwe życie. Raz w tygodniu odkurzanie zakamarków i 60m2 podłogi. Raz na 2 tygodnie odkurzanie małego, miejskiego autka, które brudne nie jest:) Który polecacie?? W zasadzie skłaniam się ku Henremu, ale Karcher ma nadmuch... Numatic jest też sporo mniejszy.. Dzięki za opinie! To ma być do domu czy garażu? Jak do domu to zdecydowanie Henry, a jak do garażu to WD bedzie praktyczniejszy, poza tym jest na sucho i mokro praca. [ Dodano: 9 Wrzesień 2013, 20:30 ] Ma ktoś taki odkurzacz WD 7.700? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowpicture Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 To ma być do domu czy garażu? Jak do domu to zdecydowanie Henry, a jak do garażu to WD bedzie praktyczniejszy, poza tym jest na sucho i mokro praca. Dzięki za odpowiedź... odkurzacz do domu i samochodu... mam miejsce postojowe w bloku, więc tu się nie pobawię.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1980 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Używa ktoś karcher WD 7.700? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas123w Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 tomekk1980, nie używam WD 7.700 tylko WD 5.600 i po danych technicznych to te same odkurzacze tylko cena tego 5.600 jest niższa. Możliwe że się mylę to niech ktoś bardziej w temacie się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fomu Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Czy orientujecie się gdzie można dostać jak najtaniej silnik do makity 440? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam Czy to jest dobra oferta na henrego ? http://sklep.henryszukadomu.pl/pl/p/odkurzacz-Henry-HVR200A-z-2-letnia-gwarancja-door-to-door-odswiezacz-powietrza-EnglishRose-gratis-Warszawa/147 Mam możliwość zakupu w UK czy warto?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Panowie jakieś opinie na temat tego odkurzacza z biedronki? http://produkty-z-bdr.blogspot.com/2014 ... ronki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1987 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Może ktoś używa PROFI 4 ? I podzieli sie opinią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxManiekxx Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Planuję zakup porządnego odkurzacza do studia. Prace typowo detailingowe. Obecnie mam na uwadze.. Numatic GVE 370-2 przy czym sprzedać obecnego Puzzi 100 lub nieco z innej beczki bo dwu zadaniowy VAC 'N' BLO, CAR VAC PRO SERIES PRO-83BA do odkurzania i osuszania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxManiekxx Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ktoś coś pomoże? Bo cisza... a czas nagli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja polecam odkurzacz Karchera WD z seri 5.200,5.300 ale między wiadro a pokrywę trzeb sobie dorobić uszczelkę(ja mam zrobioną z uszczelki do okien grubość 2mm) i w tedy ciągnie jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Mogę polecić od siebie Nilfisk-a multi 20, w zależności od wersji może być z dodatkowym gniazdkiem lub z inoxu. Sucho/mokro , ma otrząsacz filtra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1987 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Posiada ktoś odkurzacze Profi ? Interesuje mnie model PROFI 45.40 ewentualnie może wyrazic opinie o innym modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniwiec1982 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam, również podepnę się do tematu. Jestem na etapie kompletowania na papierze sprzętu do prania/czyszczenia tapicerek samochodowych (mam zakład wymiany i sprzedaży szyb samochodowych i chce dodać to do naszej działalności). Już wiem że piorący będzie puzzi 100, ale mam problem z odkurzaczem "normalnym". Myślałem najpierw że to będzie na sucho ale po przeczytaniu kilkunastu stron tego forum doszedłem do wniosku że ma to być sucho/mokro bo m.in. będzie mógł odessać część wilgoci z tapicerki (tak sądzę). Pytanie tylko który (budżet max 1000pln). Moje typy to Karcher MV5 lub MV6 (tylko nigdzie nie ma podanego podciśnienia), Nilfilsk Multi 30T oraz podobnie jak w poście powyżej Profi 45 (wg producenta ma niesamowite podciśnienie 40 kPa) chyba że jeszcze coś innego. Proszę o pomoc w podjęciu decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubszmyt Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 a moze odkurzacz stihl 62 wydaje mi sie fajnym wyborem troche głosniejszy od profi45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1987 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Nilfilsk Multi 30T ma 230kPa Biorę pod uwagę Profi z racji tego podciśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniwiec1982 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Tylko co ten Profi 45 daje w zestawie, bo jednak i Karcher i Nilfilsk dają zestaw ssawek no i z dokupieniem nie ma problemu. Jak wygląda wykonanie tego Profi i ogólnie z żywotnością?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1987 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 http://profieurope.eu/oferta.html w ofercie jest dużo końcówek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Planuję zakup porządnego odkurzacza do studia. Prace typowo detailingowe. Obecnie mam na uwadze.. Numatic GVE 370-2 przy czym sprzedać obecnego Puzzi 100 lub nieco z innej beczki bo dwu zadaniowy VAC 'N' BLO, CAR VAC PRO SERIES PRO-83BA do odkurzania i osuszania. Tak z ciekawości sprawdziłem jakie podciśnienie deklaruje producent CAR VAC-a - jest to 95" czyli 2413mm/h2o, czyli tyle co George Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxManiekxx Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Juz kupiłem od Ciebie George;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virllix Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Panowie i Panie, czy Wodnikiem Zelmera zdziałam coś przy tapicerce w swojej Megance? Jaki środek ewentualnie używać z tym odkurzaczem? Myślałem o VP Classic Carpet Cleaner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi