Strus Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Auto stało po myciu i aplikacji. Nie dawało mi to spokoju. I dziś znowu maska umyta. Tym razem po myciu i suszeniu przetarta IPA. No I w końcu zobaczyłem różnice pomiędzy produktami. Zgadujcie gdzie jest QD1 a gdzie Amulet/Botox (oba przyciemniają praktycznie w identyczny sposób) Waszego QW nie mam obecnie pod ręką więc z porównania QW nici. A szkoda bo już w tym tygodniu będę miał Megsa UQW i Good Stuff QW. Więc pewnie w następny weekend zestawię z nimi znów QD1
Dystrybutor ADBL Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 qd1 po prawej? a tu przykład jak wyglądają kropelki na czystym lakierze po qd1. https://www.facebook.com/CzarnaMiata/ph ... 91/?type=3
Ojciec Dyrektor Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2017 Zakupiłem QD1 i zauważyłem literówkę na etykiecie. Czy to normalne dla nowej dostawy czy mam niewiadomą edycje? https://imgur.com/a/6HRV0 1
Dystrybutor ADBL Opublikowano 20 Września 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2017 wszystko w normie dzięki za wyłapanie literówki
zawisza Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Jak zawsze czytałem narzekania na butelki i atomizery to myślałem ze mam farta bo nic się nie działo - do wczoraj jak wziąłem moje qd1 nieużywane z miesiąc . Atomizer psika tylko punktowo przy tym dając mega dużo produktu, obojętnie w jakiej pozycji atomizer się znajduje A co do butelek już mi nowego litrowego IQD wciąga Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Dystrybutor ADBL Opublikowano 15 Grudnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 spróbuj przepompować przez atomizer ciepłą wodę. powinno pomóc. Przy obecnych zmianach temperatur (magazyn, kurier,magazyn) butelki są podatne na zmianę wewnętrznej objętości.
kursien Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Panowie z @ADBL gratuluję QD1 Na koniec roku wpadł mi literek i już po pierwszym użyciu jestem bardzo zadowolony Świetny zapach, łatwa aplikacja (choć w warunkach kilku stopni i wilgoci nie obyło się bez dotarcia sucha stroną fibry), zauważalne przyciemnienie, bardzo dobra śliskość i lustro Jeszcze raz gratuluję produktu!! efekt na Colli 476 plus SSW i teraz po ok 2-3tyg QD1 Polecam każdemu! 1
kusiu Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 @kursien Co będzie lepsze SSW czy QD1? Widzę że używałeś oba produkty O look jakoś za bardzo mi nie chodzi, bardziej wytrzymałość i łatwość aplikacji po myciu.
Moderator Domel Opublikowano 7 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 3 minuty temu, kusiu napisał: bardziej wytrzymałość i łatwość aplikacji po myciu. SSW
kursien Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 @kusiu SSW. Bezapelacyjnie bo: QD1 to quickdetailer a SSW to syntetyczny wosk (utrzyma się dobry miesiąc nawet stojąc pod chmurką) w dodatku można go aplikować na mokre auto a docieranie często kończy się na etapie aplikacji produktu 1 1
kusiu Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 @kursien @Domel Dziękuję, muszę się na niego skusić - same pozytywne opinie Mam nadzieje że jakieś delikatne smugi po myciu zmyję.
ttttom Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2018 Trochę mam głupie pytanie dostałem właśnie QD1 od kuriera, a że jest dosyć zimno to widzę trochę lodu w środku (zmroziło go lekko) , myślicie że to wpłynie na jakość produktu potem?
lolomanolo Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2018 Sprawdź czy po ogrzaniu mikstura jest jednorodna.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 28 Lutego 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2018 Wrzuć na noc butelkę na kaloryfer. Powinno być ok.
kaktusPL Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2019 Aplikował ktoś ten produkt na fusso ? jest bezpieczny ? Czy podgryza ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Lipca 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2019 Nasze qd, ssw czy qw nie podgryzają żadnych woskow.
asaledr Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Czy QD1 dobrze wypełnia również wszelkie mikrorysky i zarysowania? W sensie są mniej widoczne po aplikacji czy moze wręcz przeciwnie je jeszcze podkreca jeśli auto jest porysowane?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 taki mały pokaz możliwości. zrobiony przez naszego dystrybutora w Danii. https://www.facebook.com/adbldanmark/videos/420886475435537/
asaledr Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 Doczytałem, że do pielęgnacji wosku np. takiego Fusso, dobrze jest stosować Quick Detailery na bazie polimerów, przez co przedłużymy żywotność wosku. I tu pojawia się pytanie czy zarówno ADBL QD1, jak i Shiny Garage Morning Dew są na bazie polimerów i oba nadają się do poprawnej pielęgnacji wosku?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 25 Września 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2019 QD1 nie ma problemów ponieważ jest w pełni syntetyczny. za produkty konkurencyjne nie odpowiadamy ;).
gromog Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2020 O co chodzi z tymi temperaturami produktu? Mamy lato i różnie może być. Nie wstawię 5l do lodówki.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 2 Lipca 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2020 12 minut temu, gromog napisał: O co chodzi z tymi temperaturami produktu? Mamy lato i różnie może być. Nie wstawię 5l do lodówki. Czy mógłbyś doprecyzować?
MlodyKoguT Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2020 Pewnie chodzi mu o to że macie napisane przechowywać w temp. +5/+25 a na polku jest więcej
Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Lipca 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2020 Jak nie zagotujesz produktu powyżej 45 stopni to nic mu się nie stanie.
Rekomendowane odpowiedzi