itom_vu Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2016 Prawda. Zapach adbla jest taki ze chce sie go zjesc a efekt po aplikacji jak dla mnie lepszy od endurancea ktory kiedys byl moim faworytem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
robertus Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 ok, niestety adbl jest bardzo drogi, ale może warto a AutoGlym Instant Tyre Dressing albo Shiny Garage Back2Black TTD? śmierdzą ?
mateeusz_sz Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 ok, niestety adbl jest bardzo drogi, ale może warto a AutoGlym Instant Tyre Dressing albo Shiny Garage Back2Black TTD? śmierdzą ? B2B od SG jest fajny, tylko dosyć tłusty. Cieżko sie go rozprowadza pędzlem do dressingu, ale jezeli chodzi o zapach to jest okej, nie śmierdzi. Ja używam go na zmianę z czarna mamba która ma fajny zapach świeżej gumy i zdarza sie tez ze pryskam nią dywaniki gumowe
zawisza Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autoglym bardzo ładnie oponke wykańcza, ale trwałością nie wiem jak do końca jest bo mam dosyć zniszczone zimowki ( może to przez to że) i po 1-2 przejazdach w chlapę nic nie było. Ale pachnie za to super
Gesiu_15 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 ok, niestety adbl jest bardzo drogi, ale może warto a AutoGlym Instant Tyre Dressing albo Shiny Garage Back2Black TTD? śmierdzą ? SG w porównaniu z Good Stuff Black mamba słabo wypada . B2B po dłuższym deszczu spływa a Black mamba dobrze się trzyma . Dressing od SG ma zapach chyba grejpfrutów a mamba nie posiada żadnego zapachu
Michał126 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Mamba ma przecież zapach, taki naftowy.
Gesiu_15 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Mamba ma przecież zapach, taki naftowy. nom może nie dopisałem Ale do przyjemnych nie należy Mamba zyskuje to że dobrze leży na oponach , łatwo się aplikuje i 500 ml butelka na długo starczy
Michał126 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 No z tej butelki, którą kupiłem na początku grudnia, zrobiłem tak jakby 24 "strony" opony (dwa komplety po dwóch stronach i dwa po jednej) i praktycznie zero zużycia, chociaż przyznaję, że te dwa które robiłem tylko z jednej strony robiłem trochę po januszowsku, tak na szybko.
itom_vu Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 ok, niestety adbl jest bardzo drogi, ale może warto a AutoGlym Instant Tyre Dressing albo Shiny Garage Back2Black TTD? śmierdzą ? B2B od SG jest fajny, tylko dosyć tłusty. Cieżko sie go rozprowadza pędzlem do dressingu, ale jezeli chodzi o zapach to jest okej, nie śmierdzi. Ja używam go na zmianę z czarna mamba która ma fajny zapach świeżej gumy i zdarza sie tez ze pryskam nią dywaniki gumowe Nie lataja Ci nogi po tych dywanikach? Dalem kiedys endurance to zrobilo sie lodowisko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gesiu_15 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 [ref=#ff3366]itom_vu[/ref], black mamba fajnie siada na dywanikach gumowych. Aplikuje pędzlem i przecieram fibra Nogi się nie slizgaja ale dużo zależy od dywaników
itom_vu Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Dzieki za info Gesiu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mateeusz_sz Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 [ref=#ff3366]itom_vu[/ref], black mamba fajnie siada na dywanikach gumowych. Aplikuje pędzlem i przecieram fibra Nogi się nie slizgaja ale dużo zależy od dywaników Dokładnie tak samo robię. Moze sa lekko śliskie ale efekt fajny i nie przeszkadza to w użytkowaniu
itom_vu Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Skoro tak mowicie to czas zakupic mambe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kier Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 Na początku należałoby dokładnie umyć opony. Aby ewentualny preparat zastosować bezpośrednio na opony. W szafie am spray firmy K2 - i powiem szczerze, że średnio się sprawdza. Gdybym miał wydać kasę to tylko na Megsa. Warto dodać do zakładek jeszcze tą stronę- często pojawiają się tam specjalistyczne treści branżowe.
cinek1 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Osobiście mam mambe i jestem zadowolony ale jak się skończy a to niedługo to spróbuje czegoś innego aby mieć porownanie
lukaszlukasz Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 Do nabłyszczania opon kupiłem Nielsena Brillance. Ważna rzecz to czyste i suche opony. Sporo grubych warstw preparatu, kilka myć, błoto z nieutwardzonych dróg, trochę soli, ulew.... Opony tak ładnie wciągnęły preparat, że nadal - nawet bez użycia preparatu trzymają efekt "mokrego i lekko satynowego". Jestem mega zadowolony i polecam.
Fredi88 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 Również kończę właśnie nielsena i wg mnie PB trim restorer był lepszy. Bardziej przyciemniał i dłużej siedział na oponie. Teraz czeka ADBL to powównam 50/50 z nielsenem na jakiejś oponie.
Yakuz89 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 A trim restorer od pb nie jest do plastikow? Do opon jest boldnbrigth. Mam oba ale nie wpadlem na to zeby trima uzywac do opon
Fredi88 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 Byl, ale na oponie spisywal sie wysmienicie polecam sprobowac.
Pływak Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 Również używałem Trima do opon i również potwierdzam, ze siedział dłużej nic Brillance. Trima miałem tester, a starczył na wiele dłużej niż butelka 500ml Nielsena. Następna leci Black Mamba.
Gesiu_15 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 [ref]Pływak[/ref], Black mambe mam polecam jest bardzo wydajna i w warunkach zimowych świetnie sobie radzi
Fredi88 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 691910 Również używałem Trima do opon i również potwierdzam, ze siedział dłużej nic Brillance. Trima miałem tester, a starczył na wiele dłużej niż butelka 500ml Nielsena. Następna leci Black Mamba. Nie wiem czy nawet razem nie zamawialiśmy wtedy ale tak jak mówisz, tester starczył na mega długo... Nielsenowi już raczej podziękuję. Jest ok, ale jest tylko ok
Yakuz89 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 Kurde ja mam litre boldnbrighta i polowke trima .....
Light03 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 naczytałem się tyle tego że dalej niewiem który z tych wszystkich środków najmocniej nabłyszcza opone a na tym mi najbardziej zależydoradźcie coś, zastanawiam sie nad tymi -TuningKingz Tire Dressing -SONAX XTREME ŻEL DO NABŁYSZCZANIA OPON a może co mycie -K2 SIGMA W poprzednim sezonie właśnie testowałem K2 i TuningKingz i K2 wypadło lepiej pod względem błyszczenia opony i co najważniejsze wydajności TuningKingz jakoś więcej trzeba było nakładać na opone żeby był efekt a i tak był słabszy.
Moderator Domel Opublikowano 5 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Używacie może "Lahega Tire Shine" ? Dziś zaaplikowałem. - Rewelacyjny zapach. - Jest mikro lżejsza i rzadsza niż ADBL i SG BB. - Aplikowałem pędzelkiem także połysk ma duży - tak jak lubię. - Ogólnie bardzo pozytywne pierwsze wrażenie. Ciekawe jak z trwałością. Jutro deszcze także zobaczymy. Kilka fotek. Na felgi nie patrzcie - rdza zżarła w zimę.
Rekomendowane odpowiedzi