borda01 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Tani i dobry tar and glue remover? Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaq3134 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Standardowo - Prickbort, ew SG Green T&G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 co będzie lepsze na 14 miesięczny perłowy biały? Chciałem kupić używane auto w czarnym kolorze, ale teraz biały modny... a jak wiadomo z kolorem to można wybrzydzać przy zakupie nowego Mam finish care Hi wax1000(chyba dobrze napisałem) albo DG 111 Myślałem żeby go tak przed woskowaniem przelecieć DA + menzera 3000 na średnim padzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Horas91 co prawda używałem na srebrnym, zarówno FK jak i DG #111 i obydwa dawały fajnej szklistosci, także na białym również powinny się sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 wątpie aby na białym były jakie śrózncie w wyglądzie. DG na mnie szału nie zrobił żadnego, w dodatku jest w płynie i jak dla mnie jest masakra z nakładaniem płynnych wosków, wolałbym FK dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatron007 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 jest w płynie i jak dla mnie jest masakra z nakładaniem płynnych wosków A co takiego strasznego w nakładaniu wosku w płynie? Nakładanie bajka, o polerowaniu nie wspomnę. Mam DG 111 i złego słowa nie powiem. 601 + dwie warstwy 111 trzyma na lakierze dluuuugo, do tego efekt dla mnie jest jak najbardziej ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 mi sie nie dobrze pracuje z płynnymi woskami, lepiej nabiera mi się ze słoiczka w płynie nie raz mi sie zdarzało za dużo dac na aplikator itp ale to moja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszkietka Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Witam na forum zarejestrowałem się ponieważ poszukuje pomocy doświadczenia specjalistów takich jak Wy, jestem młody i szukam pomysłu na siebie i coś takiego wpadło mi do głowy... dodam, że mieszkam w Anglii. Chciałbym spróbować dorabiać na czyszczeniu praniu dywanów, wykładzin u ludzi po domach, na telefon (tak wiem to forum bardziej samochodowe, lecz nie ma fora kosmetyka-dywanów ). Problem w tym, że mój budżet początkowy jest ograniczony, a zapał i chęć do wykonania roboty porządnie jest wielka, tak wielka by u mojego klienta pojawił się na twarzy uśmiech, a na mojej uczucie satysfakcji z dobrze wykonanej roboty. O chemię nie pytam bo informacji na forum jest wiele, wiec ją pozyskam. Pytaniem do Was moi drodzy jest jaki odkurzacz wybrać/kupić by był lepszy od domowego (moc, uniwersalność) i choć trochę pomógł by mi spowodować ten uśmiech i "WoW" u klienta po wykonanej pracy. Dopisze, jestem zdeterminowany chce skompletować starter którym nie zrobię totalnej fuszerki (pomijając brak doświadczenia, które przyjdzie z czasem) Ktoś z doświadczaniem chciałby pomoc mi radą ? Sam kierowałem się w stronę kupna któregoś puzzy. Pozdrawiam i Dziękuje z góry za wszelaką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 666280 O chemię nie pytam bo informacji na forum jest wiele, wiec ją pozyskam. Pytaniem do Was moi drodzy jest jaki odkurzacz wybrać/kupić Myślisz że o odkurzaczach nie mamy jeszcze tematu? viewtopic.php?f=20&t=203&hilit=hyundai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macios Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Panowie problem,podczas prania tapicerki znalazłem na welurze jakby ktoś zrobił małą kreskę białym korektorem (welur kolor czarny), jak usunąć to? lub jakim środkiem bo na mokro nie chce puścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Cześć wszystkim Mam problem z plastikową szybą od skutera (peugeot). Dość mocno porysowana, miejscami spękana. Zacząłem prace od Menzerna 400 + futro, lecz bez rezultatu po kilku seriach dalej lipa. Zabrałem sie wiec za papier - kolejno 600, 800, 1000, 1200, 1500, 2000. Ponownie menzerna 400 po czym rysy powstałe po papierze nie znikają.. Czytałem watki na temat słabej jakość papieru (mój jest z marketu), ale dziwi mnie fakt ze rysy te nie znikają przy kilkuetapowej próbie polerowania menzerna 400. Jedynie zaokrągliłem rysy ale pod światło dzienne szyba jest cała w rysach. Jakiś pomysł? Zdjęcie wstawię wieczorkiem bo teraz siedzę na telefonie. Dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Wykończ porządnie P2500/P3000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolina_crewe Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Panowie kupiłem samochód z jak przypuszczam cementen na drzwiach nadkolu i progu. Czym mogę to usunąć? Namacznie wodą i drapanie za bardzo nie działa. A wygląda to tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simoooon97 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Tenzi ma produkt do usuwania betonu ale nie wiem jak działa bo nie miałem okazji testować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaWe Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Kupiłem kiedyś komplet szmatek z mikrofibry, pytanie która do czego ma być, były 3 Jedna jak zwykła fibra no to wiadomo do czego Druga była taka puchata - czy to do polerowania ?? Trzecia przypomina wyglądem szmatkę z irchy zadnych włókien, coś ala szmatki do okularów - czy to do szyb ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Jaki zapach ma ANGELWAX GUARDIAN ? Ktos podpowie jak wyglada sprawa zapachu Guardiana? Body wax pachnie bananami jalby ktos byl zainteresowany:) Jak na mój nos to Guardian trochę trąci kokosem Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macios Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Panowie proszę o pomoc bo mam samochód prawie że do wydania: podczas prania tapicerki znalazłem na welurze jakby ktoś zrobił małą kreskę białym korektorem (welur kolor czarny), jak usunąć to? lub jakim środkiem bo na mokro nie chce puścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk9017 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Jaki zapach ma ANGELWAX GUARDIAN ? Ktos podpowie jak wyglada sprawa zapachu Guardiana? Body wax pachnie bananami jalby ktos byl zainteresowany:) Jak na mój nos to Guardian trochę trąci kokosem Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Mi też na kokoś podchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz747 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Po udanym woskowaniu i pierwszym myciu muszę zakupić jakiś porządny ręcznik, bo mam wrażenie, że po pierwszym myciu cały wosk zszedł mi z auta Zastanawiam się nad Fluffy DeLuxe oraz FLUFFY DRYER? Co o tym sądzicie, może coś innego możecie polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Jaki cleaner bedzie dobry do carbona pomijając hdc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Jaki cleaner bedzie dobry do carbona pomijając hdc? Ja kladlem Destiny na squeaky clean i dał radę. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Po udanym woskowaniu i pierwszym myciu muszę zakupić jakiś porządny ręcznik, bo mam wrażenie, że po pierwszym myciu cały wosk zszedł mi z auta Zastanawiam się nad Fluffy DeLuxe oraz FLUFFY DRYER? Co o tym sądzicie, może coś innego możecie polecić? żólta Cobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piepia Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Polecicie jakis tanszy zestaw do wyczyszczenia i zabezpieczenia skorzanej kierownicy? Wolalbym nie kupowac litrowych opakowan bo ze skory w aucie jest wylacznie kierownica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawek Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Koledzy jakie proporcje APC cyclone do mycia osłony silnika i wszelkich plastików pod maską ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qub@ Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 a spróbuj 1/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi