nabagb Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Poszukuje na terenie warszawy najlepiiej w jednym miejscu filce z glori do melorexa i lance 15 cm. Poproszę link gdzie kupić lub czy ktoś ma na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekc001 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Raczej masa trwale plastyczna. http://denbraven.pl/produkt.php?idp=136 ... tosowania= lub coś zdecydowanie lepszego http://archiwum.allegro.pl/oferta/sika- ... 89431.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rules122 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Którą stroną tricolora nakładać cleaner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek1993 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Czarna miekka kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/miodu/ Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Poszukuje na terenie warszawy najlepiiej w jednym miejscu filce z glori do melorexa i lance 15 cm. Poproszę link gdzie kupić lub czy ktoś ma na sprzedaż. Nie wiem z której części Warszawy jesteś,jeśli ze wschodniej to polecam Ci centrum ogrodnicze w Rembertowie przy ul Instruktorskiej. Mają tam pełną gamę urządzeń Marolexa. Niestety filców do glorii brak.W Warszawie je jedndak spokojnie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kskej Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 bergsonek, dzięki za odpowiedź również, będę pamiętał na przyszłość, bo od razu po odpowiedzi mario704 zamówiłem filtry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciason Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Siemanko! 1) Na jak długo wystarczy mi puszka Collinite 476 266ml? Planuję woskowac autko cieńko dwuwarstwowo. Na 3 pełne woskowania powinno wystarczyć? 2) Czy świeżo po glinkowaniu gdy autko jest suche można przejść do woskowania bez żadnego odtluszczania powierzchni itd.? 3) Jak często woskować autko które stoi pod chmurką? Wiem że sporo zależy od żywotności wosku i przejechanych km, ale chodzi mi i taką średnia. Raz na 3 miesiące wystarczy? Z góry dzięki za te odpowiedzi, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 zamierzam zakupić Meg Ultimate Compound w celu wykorzystania do przygotowania samochodu taty. Mam pewną wątpliwość w którym momencie wrzucić go do pracy. Jak robiłem moje auto to wykorzystałem taka kolejność : 1. mycie (odsmalanie, deironizacja) 2. glinka valetpro żółta 3. mycie 4. cleaner : Meg Deep Crystal Step 1 Paint Cleaner 5. politura: Me Deep Crystal Polish 6. wosk: Megs #16 auto które zamierzam robić ma trochę zarysowań które chciałbym wypracować Meg Ultimate Compound - czy zastosować ten środek w miejscu dotychczasowego cleanera ? Jeżeli chcesz użyć Meguiar's UC to kolejność powinna wyglądać tak: 1. mycie (odsmalanie, deironizacja) 2. glinka valetpro żółta 3. mycie 4. Meg's UC (nie ma potrzeby używać cleanera. UC jest w pewnym sensie cleanerem)) 5. politura: Me Deep Crystal Polish (czysta politura bez właściwości ściernych) 6. Meg's #16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiancd Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 1) Na jak długo wystarczy mi puszka Collinite 476 266ml? Planuję woskowac autko cieńko dwuwarstwowo. Na 3 pełne woskowania powinno wystarczyć? Na 3 pełne woskowania, tak, czterdziestu aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaxItCar Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 zamierzam zakupić Meg Ultimate Compound w celu wykorzystania do przygotowania samochodu taty. Mam pewną wątpliwość w którym momencie wrzucić go do pracy. Jak robiłem moje auto to wykorzystałem taka kolejność : 1. mycie (odsmalanie, deironizacja) 2. glinka valetpro żółta 3. mycie 4. cleaner : Meg Deep Crystal Step 1 Paint Cleaner 5. politura: Me Deep Crystal Polish 6. wosk: Megs #16 auto które zamierzam robić ma trochę zarysowań które chciałbym wypracować Meg Ultimate Compound - czy zastosować ten środek w miejscu dotychczasowego cleanera ? Jeżeli chcesz użyć Meguiar's UC to kolejność powinna wyglądać tak: 1. mycie (odsmalanie, deironizacja) 2. glinka valetpro żółta 3. mycie 4. Meg's UC (nie ma potrzeby używać cleanera. UC jest w pewnym sensie cleanerem)) 5. politura: Me Deep Crystal Polish (czysta politura bez właściwości ściernych) 6. Meg's #16 Hoffmann, masz już zakupionego Megsa #16? ostatnio duże problemy z nim są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcok Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Którą stroną tricolora nakładać cleaner? Twardą jeżeli masz ścierny cleaner i silną łapę, miękką jeżeli chcesz wypracować do końca cleaner i później ewentualnie resztki dotrzeć fibrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffmann Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Hoffmann, masz już zakupionego Megsa #16? ostatnio duże problemy z nim są. mam. jakie problemy masz na myśli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barista Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Raczej masa trwale plastyczna.http://denbraven.pl/produkt.php?idp=136 ... tosowania= lub coś zdecydowanie lepszego http://archiwum.allegro.pl/oferta/sika- ... 89431.html Dzięki, kupiłem uszczelniacz Sika. Na szczęście był dostępny w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Czym usunąć klej z lakieru po oznaczeniu modelu? Glinka nie chciała tego ruszyć, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comando Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Prickbortem lub innym t&g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Chu-sol'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 poszukuje fibry z krótkim włosiem glównie do polerownia quik detailera. Dobrze by było aby sie nic nie mazało bo niektóre tak mają że za diabła nie chcą do sucha spolerować tylko rozmazują. Co polecanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haks Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 poszukuje fibry z krótkim włosiem glównie do polerownia quik detailera. Dobrze by było aby sie nic nie mazało bo niektóre tak mają że za diabła nie chcą do sucha spolerować tylko rozmazują. Co polecanie ? Ja z tej jestem bardzo zadowolony http://www.shiningcar.pl/pl/p/ShiningCa ... 420gr/1110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilkok Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Czy na lakierze akrylowym pokrytym powłoką C1 mogą wyjść rysy ? Kolega ma malucha zabezpieczonego właśnie c1 i po około tygodniu wyszło mnóstwo rys Oczywiście lakier był wypolerowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 A powłoka jeszcze jest na nim? Bo może już wymyta razem z pastą która maskowała rysy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilkok Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Rysy wyszly tydzień po aplikacji powłoki. Auto było myte tylko raz na bezdotyku sama woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hshadow14 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Na lakierze siedzi Coli 476, jako QD: BSD, Fukipika czy MorningDew ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaxItCar Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Na lakierze siedzi Coli 476, jako QD: BSD, Fukipika czy MorningDew ? spróbuj Fukupike, ładnie kropelkuje podobnie jak BSD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ja bym wziął morning dew:) ładnie przyciemni i doda połysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_acc Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Czy można wymieszać zimowy koncentrat płynu do spryskiwaczy Sonaxa z letnim płynem? Letniego mam bardzo dużo w zbiorniku. Z wlanych 4 litrów może z 0,5 zużyłem tylko a trzeba by już było przygotować samochód do mrozów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi