Dziki Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Może przejrzyj ten dział. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=39
Drake1 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Mnie interesują wszystkie sklepy a nie tylko te z forum. Dostaję lepsze rabaty w innych sklepach niż u Parterów Forum
Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Września 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Drake1, już mówie: Ochrona Lakieru, Wax Paradise, Detailer Shop, Motogo, Centrum Blasku, te sklepy już mają produkt u siebie. Kilka kolejnych czeka w kolejce. Powiedz w jakich sklepach się zaopatrujesz a my się do nich odezwiemy , Albo pytaj w swoich sklepach dlaczego jeszcze nie maja naszego V.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 19 Września 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 Oficjalnie Showcarshine.pl ma już na stanie naszego V . Za chwile dołączą MasterShine, MX Nowicki i kilku kolejnych
kerad Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Kuba tak będzie prościej, nie będzie trzeba w nowej karcie otwierać
manio49 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 No, no Chętnie porównam z DG 701, bo wygląda to zacnie
Dystrybutor ADBL Opublikowano 20 Listopada 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 manio49, my już porównywaliśmy. Ale najlepiej będzie jak sam sprawdzisz
art'ek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Autodbalnia.pl, a ja mam pytanie ... jak środek działa na polerowane felgi??
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Autodbalnia.pl, a ja mam pytanie ... jak środek działa na polerowane felgi?? Nie jestem Autodbalnia.pl ale odpowiem: jeżeli masz gołe polerowane alu to środek ze względu na skład wejdzie z felgą w reakcję i utleni wierzchnią warstwę i zmatowi ją nieznacznie. Na etykiecie produktu i w instrukcji na forum będą te informacje zawarte.
Moderator krd Opublikowano 2 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Co do pomyslow to przydaloby sie cos do silnika. Moze byc pryskane na mokro. Dwa produkty, ktore "sa" na rynku, ale nie mozna ich kupic. (School Boost, APP M WET Care)
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Co do pomyslow to przydaloby sie cos do silnika. Moze byc pryskane na mokro. Dwa produkty, ktore "sa" na rynku, ale nie mozna ich kupic. (School Boost, APP M WET Care) Bardzo fajne mają działanie tego typu produkty. Używałeś, znasz i Ci tego brak?
Moderator krd Opublikowano 2 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Tzn jakie jest negatywne skutki uzywania w/w produktow ? Bo nie zauwazylem.
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Tzn jakie jest negatywne skutki uzywania w/w produktow ? Bo nie zauwazylem. Wiedziałem, że źle to odbierzesz skoro nie odpisałeś od razu Nie ma negatywów oprócz dobrym wyglądem pod maską. Za bardzo skróciłem swoją wypowiedź, nie odbieraj jej źle. W związku z Twoją propozycją chciałem Cię po prostu zapytać czy masz czas i ochotę od początku "zrobić" produkt o takim zastosowaniu (może nie tylko takim ) ?
Moderator krd Opublikowano 2 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Chemik ADBL, jak jest cieplo to cos sie znajdzie, w obecnych warunkach nic poza to co juz dogadane nie mam w planach testowac
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 W takim razie mam Twoją odpowiedź odebrać: "Tak, ale jak będzie cieplej"??
Moderator krd Opublikowano 2 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Chemik ADBL, jak temat do tego czasu nie upadnie to chetnie. Chyba, ze konkurencja zaproponuje cos ciekawego
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 krd, a Ty od razu o upadaniu tematu i o konkurencji. Jak zaświeci wczesne wiosenne słońce wrócimy do tematu...
Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Śledźcie dziś nasz FP na facebooku. Będzie można bardzo łatwo zgarnąć naszego V i tester nowego zawodnika .
Dystrybutor ADBL Opublikowano 9 Lutego 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Szybkie ogłoszenie. Niedługo będziemy mieli swoje konto ADBL w dziale dystrybutorów. zostaną tam przeniesione wszystkie najważniejsze tematy z tego działu i zostanie otwartych pewnie jakieś 8-9 nowych ale niech to będą niespodzianki ...
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Dzięki
Dystrybutor ADBL Opublikowano 11 Marca 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 U nas niby nic się nie dzieje a tak naprawdę na koniec miesiąca szykujemy niezła bombę . Wtedy też poznacie listę eventow na których będziemy obecni. A tymczasem szukamy testerów. Zajrzyjcie do odpowiedniego działu .
wojciechch Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 A nie myśleliście o czymś dedykowanym do prania mikrofibr i padów? Żeby nie katować już Białego Jelenia . No i produkt tylko i wyłącznie do mycia opon?
wojciechch Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 Do mycia opon juz jest. A to przepraszam zaraz nadrobię lekturę...
Rekomendowane odpowiedzi