S3ci0r Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Przed chwilą byłem w @Clinic4Car sprawdzić Wasze perfumy więc recenzja będzie na gorąco. Pierwszy, który wpadł mi w łapki był Hays, zapach wg mnie typowo dla mężczyzn, intensywny, ale nie zbyt mocny/męczący. Nie jest to tzw Brutal Do samochodu którym jeździ tylko facet, myślę że się nadaje, w przypadku użytkowania auta też przez kobietę już nie koniecznie. Kolejnym był Desire. Tutaj nuty zapachowe w ogóle nie dla mnie. Zapach świeżych ogórków (tak ja to nazywam) jest przeze mnie znienawidzony do tego stopnia że robi mi się niedobrze, więc szybko odłożyłem flakonik To nie dla moich receptorów No i na sam koniec został Speed. Zapach w którym pokładałem największe nadzieje po obejrzeniu unboxingu u @mx_nowicki i rzeczywiście nie pomyliłem się. Świeże nuty owocowe to to co mój organizm lubi Zapach delikatny, ale wyrazisty, nie mdlący/mulący, dobrze wyważony. Myślę że podpasuje zarówno mężczyznom jak i kobitom. Wg mnie najlepsza propozycja z całej trójki. To tylko moja opinia więc proszę się tym nie sugerować co napisałem. W tym przypadku to czy komuś podejdzie zapach czy też nie jest tak mocno indywidualną sprawą że trzeba po prostu samemu to powąchać. Po powrocie do domu dałem dłoń do powąchania mojej dziewczynie. Speed tak samo jak i mnie przypadł jej do gustu. Zapytała się co to? -Perfumy do auta od ADBL. Na co ona: Mogłabym takimi psikać się na co dzień. Myślę że to zdanie dobrze podsumowanie Waszą pracę @ADBL włożoną w ten produkt. Na koniec odniosę się jeszcze do porównywania odświeżaczy z perfumami. Nie wiem jak można to porównywać, ale w przypadku Spiritów, wąchając je nie ma się żadnej wątpliwości z czym ma się do czynienia. @ADBL jak wasze perfumy wyglądają z dermatologicznego punktu widzenia? Są bezpieczne czy lepiej ich nie stosować na skórę Sam chętnie bym ich używał 1
DZIADZIA Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 dzisiaj też wąchałem i zdecydowanie SPEED, DESIRE to jakaś masakra
Gesiu_15 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 @rygryss ten SPEED jaki zapach ci przypomina?
DZIADZIA Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 ciężko określić, dla mnie mix owocowy, delikatny, nienachalny i przyjemny.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 23 Grudnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 @S3ci0r jeżeli chcesz ich używać na sobie to radzimy pryskac na ubranie. Ten produkt nie jest przeznaczony do używania na ludzkiej skórze. Dzieki wszystkim za opinie. Bardzo fajnie się je czyta ;).
Piotrek Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 @Gesiu_15 Któryś z tej trójki pachnie (nie pamiętam który) dokładnie tak jak IQD Limited i białe Imao, a wiem że bardzo lubisz Ogólnie same nuty według mnie na plus, 2 z 3 wydały się bardzo fajne dla mnie.
ŻuReK Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2017 16 godzin temu, Piotrek napisał: @Gesiu_15 Któryś z tej trójki pachnie (nie pamiętam który) dokładnie tak jak IQD Limited i białe Imao, a wiem że bardzo lubisz Desire
sT3VE Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 @ADBL czy zamierzacie wprowadzić Frost Eater oraz Bubble Maker w 5l bańkach?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 7 Stycznia 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Fe nie. Bm moze:)
Strus Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2018 Ma sens dodanie Bubble Makera do pianownicy ?
Moderator Domel Opublikowano 12 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2018 22 minuty temu, Strus napisał: Ma sens dodanie Bubble Makera do pianownicy ? tak. ja juz tylko tak robie. Strasznie mnie intryguje i fascynuje ten produkt. Robię testy ciągle i porównanie z Atomem - niby inne produkty a coś je łączy. Zobacz co BM robi z wodą Wygląda jak kalejdoskop z dzieciństwa 2
Tomas-sg Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2018 @sT3VE@ADBL W piątek na następny dzień miał być #bang i coś jakoś cicho 1
sT3VE Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2018 2 minuty temu, Tomas22 napisał: @sT3VE@ADBL W piątek na następny dzień miał być #bang i coś jakoś cicho No cóż, trzeba czekać
Strus Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2018 To "bang" to chyba było pokazanie że są nowe butelki. Coś mi się na fb widziało chyba
Dystrybutor ADBL Opublikowano 6 Lutego 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2018 Był. Ale jego efekty zobaczycie dopiero za kilkanaście dni. Możemy zagwarantować że będziecie w szoku. Edit. Nie chodziło o butelki...
Maciej WTN Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 Czy ktoś już może sie wypowiedzieć na temat trwałości zapachów od ADBL? Osowiście ostatnio wąchałem testery i musze powiedzieć, że pachną bardzo ciekawie, w szczególności Hays i Desire
Piotrek Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 Mam i miałem okazję testować Hays. Same nuty moim zdaniem dosyć udane. Mi najbardziej do gustu przypadł właśnie Hays i Desire, ale jak widaomo są gusta i guściki. Ze względu na gumowe dywaniki na zimę, psikałem w "powietrze" i na mikrofibrę którą położyłem na dywaniku. Przy temperaturach około 0 moim zdaniem praktycznie niewyczuwalny, dopiero jak samochód się trochę rozgrzeje (okolice 15 stopni) zaczyna być coś czuć. Jak samochód stał w pracy w garażu podziemnym (około 17-18 stopni) to przy wejściu zapach był wyczuwalny. Ogólna trwałość zapachu u mnie wyszła około 2 dni. "Bawię się w to" już jakiś czas więc trochę psikanych zapachów przeszło mi przez ręce ( te od Chemical Guys w tym Stripper, praktycznie cała gama Mainza, jakiś epizod z PB też chyba miałem) i te są w sumie podobne pod względem wrażeń z używania, trwałości itd. Cena 60 złotych za 50 ml biorąc pod uwagę powyższe, według mnie mocno wygórowana 2 3
coded Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 28 minut temu, Piotrek napisał: Mam i miałem okazję testować Hays. Same nuty moim zdaniem dosyć udane. Mi najbardziej do gustu przypadł właśnie Hays i Desire, ale jak widaomo są gusta i guściki. Ze względu na gumowe dywaniki na zimę, psikałem w "powietrze" i na mikrofibrę którą położyłem na dywaniku. Przy temperaturach około 0 moim zdaniem praktycznie niewyczuwalny, dopiero jak samochód się trochę rozgrzeje (okolice 15 stopni) zaczyna być coś czuć. Jak samochód stał w pracy w garażu podziemnym (około 17-18 stopni) to przy wejściu zapach był wyczuwalny. Ogólna trwałość zapachu u mnie wyszła około 2 dni. "Bawię się w to" już jakiś czas więc trochę psikanych zapachów przeszło mi przez ręce ( te od Chemical Guys w tym Stripper, praktycznie cała gama Mainza, jakiś epizod z PB też chyba miałem) i te są w sumie podobne pod względem wrażeń z używania, trwałości itd. Cena 60 złotych za 50 ml biorąc pod uwagę powyższe, według mnie mocno wygórowana Przynajmniej butelki nie zasysa 5 1
Piotrek Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 Dokładnie kolego, plusik dla Ciebie. Od pamiętnego spotu gdzie jako paski do testów używaliśmy kartonu z Pizzy Hut, butelka trzyma się jak nowa
Dystrybutor ADBL Opublikowano 9 Lutego 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 @Piotrek ile psiknięć na jedną aplikację? przy dozie 0,01 ml na psiknięcie produkt starczy na naprawdę długo więc ta cena czy az tak duza?
DZIADZIA Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 a ja zakupiłem CHEMICAL GUYS Purple Stuff - Grape Soda Scent, fantastyczny zapach winogron... następny będzie Stripper
Piotrek Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 W dniu 9.02.2018 o 14:42, ADBL napisał: @Piotrek ile psiknięć na jedną aplikację? przy dozie 0,01 ml na psiknięcie produkt starczy na naprawdę długo więc ta cena czy az tak duza? 5-6, coś takiego. Fakt, znika bardzo powoli, atomizer jest taki jak perfumach więc siłą rzeczy dozuje mniej niż np. w takim Stripperze. Strippera też przelewałem do mniejszych, bardziej oszczędnych butelek z atomizerem (np. aby nie zabierał całego schowka) i wydajność była mniej więcej podobna. 2
Dystrybutor ADBL Opublikowano 12 Lutego 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 ja dajemax 2 strzały ale w sumie lubie jak zapach jest delikatnie wyczuwalny. szkoda ze produkt Cie nie przekonał. może uda się w przypadku odwiezaczy powietrza o zapachach naszych kosmetykow ;).
Qlimaxss Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 @ADBL A zapach Frosta będzie. Bardzo lubię jego zapach nawet jak podchodze. W ciągu dnia po użyciu wciąż go wyczuwam. Nawet zapach Detailer's Magic mi tak nie podchodzi dobrze jak wasz Frost. 1
Arkeolowy Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 Widzę, że ADBLE wchodzą powoli z nowościami
Rekomendowane odpowiedzi