vertix Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Niestety potwierdzam, wozilem w bagazniku przez tydzien litrowego Vampira Liquid z nakreconym atomizerem, pol butelki wylalo się do bagaznika co skutkuje fioletowymi plamami na gumowej (na szczescie) wkladce do bagaznika
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ja od razu przelalem do innej butelki z atomizerem. Bo litrowka za duza do wozenia.
samwdomu Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 dlatego od jakiegoś czasu tylko 5l bańki kupuje, z nimi nie ma problemu, na nadmiar zawsze znajdzie się ktoś chętny
Fredi88 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Póki co nie miałem problemów ani z butelkami ani z atomizerami. Nestety dziś otwieram paczkę i muszę potwierdzić... Kiedy planujecie nowe butelki? I drugie pytanie na ktore odp nie padla kiedy mozna spodziewac sie rekawicy do mycia?
piotr@sta Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Witam ADBL - nowa polska marka Zastanawia mnie jedno skoro to polska marka to dlaczego nie macie Polskich nazw? Źle są one odbierane przez polskich/zagranicznych odbiorców?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 [ref]piotr@sta[/ref], sprzedajemy też za granicą, taką strategię przyjęliśmy. [ref]Fredi88[/ref], butelki jak najszybciej ale jest to proces. zapewne jakoś w połowie roku. co do rękawicy też nie wcześniej niż półtorej miesiąca.
Tomas-sg Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 [ref]piotr@sta[/ref], sprzedajemy też za granicą, taką strategię przyjęliśmy. [ref]Fredi88[/ref], butelki jak najszybciej ale jest to proces. zapewne jakoś w połowie roku. co do rękawicy też nie wcześniej niż półtorej miesiąca. A nazwa już chociaż wybrana dla rękawicy ?
Kristo23 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Panowie, tak więc ile jeszcze będziemy musieli czekać na nowe butelki i atomizery? W Shiningcar w Kielcach mają już nowe atomizery nie wiem jak w innych sklepach
Creteriv Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 butelka jak butelka... nie przecieka to wystarczy aale nowe atomizery tez dostałem przy ostatnich zakupach i są meega
Moderator BiałyGTi Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Moj atomizer cieknie . Dlatego przelalem do mniejszej buteleczki a litrowa stoi zakrecona
Gesiu_15 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 [ref=#ff3366]Creteriv[/ref], a masz zdjęcie jak wyglądają te nowe atomizery?
Fredi88 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 butelka jak butelka... nie przecieka to wystarczy aale nowe atomizery tez dostałem przy ostatnich zakupach i są meega Coz... miej na uwadze pedantyzm. W tej chwili mam wszystkie kosmetyki z adbl ktore chcialem miec w arsenale. Moj pedantyzm polega na tym ze majac np glass cleaner 1l kupilem wlasnie kolejny 0.5l zeby wszystkie opakowania na polce byly jednakowej wielkosci I teraz 2 wciagniete beda mnie wkurzac Tak po prostu... Gdyby mi nie zalezalo to kupowalbym 5l baniaki i przelewal w jakies butelki pet podpisane markerem. Takze co kto lubi.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 [ref=#ff3366]Creteriv[/ref], dolaczam sie do pytania [ref]Gesiu_15[/ref],
Creteriv Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 jutro zrobię bo u rodziców mam miejsce do mycia itd ;>
Alfa47 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Wczoraj byłem w sklepie gdzie sprzedają akurat produkty ADBL, Prostaff itd. i widziałem na Wheel Cleaner jak cała butelka powciągana Trochę lipa bo przecież nówka sztuka stoi a taka powciągana jest że masakra...
Creteriv Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Nowy atomizer upload a gifcertificity.com no dokladnie takie cuś : D fajnie rozpyla tylko trudno zabezpieczyć, ale to raczey nie problem mając na półce gdzie dzieci nie sięgają.
Koszal Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Od kilku dni próbuje kupić Vampire Liquid'a wśród waszych dystrybutorów i mam z tym problem ponieważ nigdzie nie jest on dostępny. Jak twierdzą problem leży w braku dostępności butelek do przelewania produktu u producenta. Jest to prawda? Jak długo potrwa taki stan rzeczy?
KapselK Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2017 [ref=#ff3366]Koszal[/ref], na autonablask masz w pojemności 1l oraz 5l do kupienia od zaraz.
Koszal Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 [ref]KapselK[/ref], dzięki za informacje
Lukasz-odkrywca Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 [ref]KapselK[/ref], dzięki za informacje W MrCleaner też jest 5l baniak
Moderator BiałyGTi Opublikowano 1 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Mam taki i wlasnie przez niego mi ciekło
maciek-drummer Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Czy wszystkie produkty ze świeżych partii są wyposażone w atomizery z pomarańczowym napisem push to unlock?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 5 Maja 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 [ref]maciek-drummer[/ref], tak
maciek-drummer Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 A wiadomo kiedy pojawią się produkty w nowych butelkach 500ml np. QD1 bo ciężko dostać?
Rekomendowane odpowiedzi