Skocz do zawartości

ADBL - nowa polska marka tworzona dla Was i dzięki Wam!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie z innej beczki. Tylko wybrane sklepy mają promocję na Mr. Gray'a? Bo z tego co widzę nie wszyscy mają tą cenę promocyjną. Czy muszę pytać np. wybrany sklep o to? Dzięki za odpowiedz.

Opublikowano

Jest duzy problem z zakupem niektorych produktow od was od dluzszego czasu. Zarowno w sklepach stacjonarnych, jak i przez Allegro. Sprzedawcy sprzedaja fikcyjny towar, ktorego nie maja na stanie. Coraz wiecej osob pisze o tym. Kiedy przewidujecie poprawe sytuacji?

• Dystrybutor
Opublikowano

[ref]rune[/ref], od piątku codziennie dostajemy kilka palet z opakowaniami. Pozostaje ich napełnienie które też musi trochę potrwać.

przepraszamy za braki, staramy się jak możemy by jak najszybciej uzupełnić stany. niestety nie możemy obiecywać konkretnych dat bo sytuacja nie zależy od nas a od fabryki produkującej opakowania.

Opublikowano

mam pytanie, czy ktoś miał podobny kłopot z butelką Micro Wash ? za diabla nie moge jej odkręcić, pare razy użyłem i było ok ale teraz mam połowe butelki i przy odkręcaniu korek strzela i nie da rady go odkręcić. Mam drugą butelkę i z pierwszą był ten sam kłopot, myślalem że to jednostkowy przypadek i wywalilem mechanicznie ten korek i przelalem do innej butelki niestety z drugą sprawa się powtarza :thumbdown:

Opublikowano

Wiesz to świeża firma, więc trochę lat musi minąć zanim osiągną poziom zagranicznych marek ale ogólnie kosmetyki są OK :) Osobiście nie miałem problemów z korkiem ale za to z atomizerami już tak.

Opublikowano

kwestia złych butelek raczej nie jest tematem który trzeba rozkminiać przez lata, jak coś jest złe to sie to zmienia zważywszy że słyszałem już wcześniej historie o atomizerach/butelkach. Pierwsze posty są z przed 3 lat wiec chyba wystarczająco dużo aby coś zmienić w tej kwestii ;)

Opublikowano

U mnie z korkiem narazie ok, a prałem fibry 3 razy. Trzeba go po prostu dobrze nacisnac i przekrecic.

Co do braku towaru to chyba lepszej sprzedazy nie mozna sobie zazyczyc skoro nie wyrabiacie sie z produkcja :D

Opublikowano
a jakie są tam korki że jest problem z ich odkręceniem?

korki zabezpieczające które trzeba wcisnąć aby odkręcić. Niestety mi sie trafiły takie że po 2 odkręceniach nie da sie ich odkręcić

Opublikowano

Też miałem ten problem, z adbl shampoo pro...musiałem tą czarną nakrętkę "zabezpieczającą" usunąć poprzez podważenie nożem, bo za nic nie szło jej odkręcić.

Opublikowano

A ja myślałem że po prostu nie potrafię tego otworzyc :D od 3 pran próbuje odkręcić adbla a kończę na białym jeleniu :D zostalo mi może akurat na 1 pranie więc żadna strata.... :)