Fitte Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2017 skąd Wy bierzecie zawsze to przedpremierowe info? Zgaduje, że kolejny będzie Clay Towel
Fredi88 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2017 [ref=#000033]ADBL[/ref], planujecie wypuścić jakieś woski w paście?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Lutego 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2017 [ref]Fitte[/ref], nie [ref]Fredi88[/ref], jak będą spełniać nasze wymagania to tak
Michał126 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2017 A którego roku? Z perspektywy studia detailingowego jest to bardzo opłacalne, ale z punktu widzenia użytku osobistego, kupowanie wielkich opakowań ma mocny minus: w jeden sezon nie ma opcji "przejeść" takiej objętości, a w kolejnym sezonie będą kolejne nowości, jeszcze fajniejsze, jeszcze bardziej kuszące i trudno jest się wiązać z jedyną dostępną 5-litrową butlą która w domowym użytku będzie męczona przez kilka lat, skoro można wziąć produkt konkurencji w mniejszym opakowaniu nie tak opłacalny w przeliczeniu na ilość oczywiście, ale dający mniejszą "bezwładność zakupów". Ale z drugiej strony piana to piana, można się jarać jej skutecznością czy zapachem, jednak nie jest to produkt służący do postawienia tej przysłowiowej kropki nad "i", czyli dający najwięcej radości Rzekłbym - użytkowy. Gdyby zaś taki QD1 był dostępny tylko w bańkach 5l, to musiałbym na głowę upaść, by go kupić.
yacek _b Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 [ref]Fitte[/ref], nie [ref]Fredi88[/ref], jak będą spełniać nasze wymagania to tak No dobrze , co to jest MP Bodywork Cream , kiedy będzie można nabyć ? Bo Na waszych reklamówkach już jest ... Z tego co czytam szykuje się jakiś wosk/krem o zapachu kokosa i czekolady
Dystrybutor ADBL Opublikowano 23 Lutego 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 [ref]yacek _b[/ref], mp bodywork to krem do karoserii. plany były żeby był wcześniej ale trzeba będzie jeszcze trochę poczekać. o zapachu kokosa i czekolady jest clay glide czyli poslizg pod glinke .
Gość Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 695061 o zapachu kokosa i czekolady łooo, szanuje mocno
yacek _b Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 o zapachu kokosa i czekolady jest clay glide czyli poslizg pod glinke . no to musicie poprawić druk folderu reklamowego bo jest wyraźnie w opisie MP Bodywork Cream ( cytuję ) to mieszanina najwyższej jakości wosków i polimerów w postaci kremu o wspaniałym zapachu kokosa i czekolady.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 23 Lutego 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 [ref]yacek _b[/ref], nikt nie powiedział ze zapach nie będzie podobny
Alfa47 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 [ref=#000033]ADBL[/ref], Ja bym proponował nad popracowaniem nad mleczkiem nabłyszczającym. Zawsze przydatne po jedno-etapowej korekcie
yacek _b Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2017 Muszę was pochwalić za ADBL Mr.Gray Towel , dzisiaj dotarła przesyłka i oczywiście wypróbowałem z ADBL QW . Nie miałem problemów z docieraniem , samo nakładanie i polerowanie przyjąłem takie jak na waszym filmie ( oszczędnie ze środkiem ) , lakier to Magnetic Gray . Sama fibra bardzo dobrej jakości ( na razie ) i na pewno kupie jeszcze jedną przed sezonem letnim .
Dystrybutor ADBL Opublikowano 24 Lutego 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2017 [ref]yacek _b[/ref], dzięki za dobre słowa . będziemy mieli dla Ciebie przed sezonem dobrą wiadomość w związku z Twoim postanowieniem .
KapselK Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Bardzo jestem zadowolony z waszego Quick Waxa. Bałem się tych mazów, ale aplikowałem go już 3 razy i bez problemowo. Minęły dwa tygodnie a kropelki dalej...
Dystrybutor ADBL Opublikowano 2 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 [ref]Arkeolowy[/ref], dopiero raczkuje . podchowamy go, podrośnie to pokażemy światu . [ref]KapselK[/ref], dziękujemy. Tym niemniej planujemy upgrade tego środka.
Gesiu_15 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 [ref]KapselK[/ref], dziękujemy. Tym niemniej planujemy upgrade tego środka. Czekam
Gesiu_15 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 Czyżby kolejna nowość w planach? Rękawica do mycia jak D-wash Pinky Mitt?
Gość Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 [ref]Michał126[/ref], no właśnie ostatnio się za nową rękawicą rozglądałem
Gesiu_15 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 ta od razu bijta się o nią jak nie ma jeszcze premiery
Michał126 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 [ref]Gesiu_15[/ref], mje sami przyślą, niby żeby zrecenzować, a tak naprawdę żeby dyplomatycznie powiedzieć: milcz na następny raz, zdrajco.
Rekomendowane odpowiedzi