Skocz do zawartości

ADBL - nowa polska marka tworzona dla Was i dzięki Wam!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W produktach np. Woski, piany aktywne itp. Tez specjalizuja sie inne firmu (np shiny garage)

:D Sorry, ale Shiny Garage nie robi dobrych wosków. Piana ujdzie, ale woski to kicha i w dodatku cena nieatrakcyjna.

Opublikowano

Lepiej robić mało produktów, a konkretnych jak np Zymol czy Autobrite, jak pełno średniaków jak moim zdaniem Shiny :D zgadzam się z przedmówcą :)

Opublikowano

Oj, chlopaki nie twierdze ze SG ma dobre woski, tylko na pierwsza mysl mi wpadlo i tyle.

Stosowalem kilka marek srodkow do konserwacji i nie bylem zbytnio zadowolony. A sadzac po ADBL to pewnie bylbym zadowolony :)

• Dystrybutor
Opublikowano

problematyczna czasem moze byc aplikacja na niektorych lakierach (stad wypuscilismy mr gray, oraz niedlugo nowy film na yt ktory pokazuje aplikacje na trudnych lakierach).

czy qw problematyczny jest w tym ze lezy przynajmniej 3 miesiące, kropli jak powłoka i podbija podobnie look? no wlasnie ;)

Opublikowano

Ja z qw na granatowym aucie nie mialem problemów. Ale z kolei na czarnym lakierze sluzbowki mazy byly straszne i sporo bylo roboty aby je wyprowadzic. Ale wiem ze miale m tanie fibry stad takie problem . Ale jak zobaczyłem auto po skończonej robocie a potem zrobilem zdjęcie to kopara mi opadala jak wygląda Auto :good: . Dlatego nie skreslam Qw kupie grube fibry bo wiem ze po ciężkiej pracy będzie super efekt i miodzio kropelki :D:D

Opublikowano

a ja mam takie pytanie trochę z innej beczki nie wiem czy jest coś dedykowanego ale przeglądałem pare razy forum czy inne strony i nie znalazłem sensownej odpowiedzi

Coś bezpiecznego do usuwania z plastików kleju typu Super Glue ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dostałem ostatnio ulotkę w formacie A4 z opisem Waszych produktów. Zainteresowały mnie MP BODYWORK CREAM, MPTIRE MOUSSE, AIO, pod opisami jest podana strona www, ale po wejściu na stronę wyskakuje błąd.

Opublikowano
Czepiacie się, napisałem dobrze. :D

mouse - mysz

mousse - mus

także źle napisałeś.

[ref=#000033]ADBL[/ref], czekamy na więcej info :D