Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Listopada 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 [ref]daniel87[/ref], tez nie do końca . to co na ulotce to jeszcze coś innego
FG400 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 W produktach np. Woski, piany aktywne itp. Tez specjalizuja sie inne firmu (np shiny garage) Sorry, ale Shiny Garage nie robi dobrych wosków. Piana ujdzie, ale woski to kicha i w dodatku cena nieatrakcyjna.
Arkeolowy Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Lepiej robić mało produktów, a konkretnych jak np Zymol czy Autobrite, jak pełno średniaków jak moim zdaniem Shiny zgadzam się z przedmówcą
Mateusz65 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Oj, chlopaki nie twierdze ze SG ma dobre woski, tylko na pierwsza mysl mi wpadlo i tyle. Stosowalem kilka marek srodkow do konserwacji i nie bylem zbytnio zadowolony. A sadzac po ADBL to pewnie bylbym zadowolony
yacek _b Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 675986 A sadzac po ADBL to pewnie bylbym zadowolony no nie wiem , QW jest raczej "problematyczny"
Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Listopada 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 problematyczna czasem moze byc aplikacja na niektorych lakierach (stad wypuscilismy mr gray, oraz niedlugo nowy film na yt ktory pokazuje aplikacje na trudnych lakierach). czy qw problematyczny jest w tym ze lezy przynajmniej 3 miesiące, kropli jak powłoka i podbija podobnie look? no wlasnie
Qlimaxss Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Ja z qw na granatowym aucie nie mialem problemów. Ale z kolei na czarnym lakierze sluzbowki mazy byly straszne i sporo bylo roboty aby je wyprowadzic. Ale wiem ze miale m tanie fibry stad takie problem . Ale jak zobaczyłem auto po skończonej robocie a potem zrobilem zdjęcie to kopara mi opadala jak wygląda Auto . Dlatego nie skreslam Qw kupie grube fibry bo wiem ze po ciężkiej pracy będzie super efekt i miodzio kropelki
Treys Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 a ja mam takie pytanie trochę z innej beczki nie wiem czy jest coś dedykowanego ale przeglądałem pare razy forum czy inne strony i nie znalazłem sensownej odpowiedzi Coś bezpiecznego do usuwania z plastików kleju typu Super Glue ?
Yakuz89 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2016 Do super glue to jakis debonder...
Dystrybutor ADBL Opublikowano 14 Listopada 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 [ref]Treys[/ref], z naszych środków to nic . ale zapytam chemika co by polecił .
KapselK Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 Dostałem ostatnio ulotkę w formacie A4 z opisem Waszych produktów. Zainteresowały mnie MP BODYWORK CREAM, MPTIRE MOUSSE, AIO, pod opisami jest podana strona www, ale po wejściu na stronę wyskakuje błąd.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 15 Listopada 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 [ref]KapselK[/ref], ponieważ te produkty jeszcze nie weszły na rynek
TfB Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 A czo to za myszka?:-) kiedy wejda?:-)
TfB Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 Mysz Myszka co to za ciekaowstka:D
Dystrybutor ADBL Opublikowano 16 Listopada 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2016 wyprowadzając z błędu: mus a nie mysz/myszka
KapselK Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2016 Czepiacie się, napisałem dobrze.
dejwid92 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2016 Czepiacie się, napisałem dobrze. mouse - mysz mousse - mus także źle napisałeś. [ref=#000033]ADBL[/ref], czekamy na więcej info
Arkeolowy Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2016 Kiedy ten yeti, bo juz nie mogę wytrzymać
Dystrybutor ADBL Opublikowano 17 Listopada 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 [ref]Arkeolowy[/ref], robim co możem chcemy do końca miesiąca.
shinekamcar Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 Witam czy jest moze w planach jakaś seria zapachów do rozpylania wewnątrz auta....idealnie nadaje sie do tego zapach qd1 albo interior wow uważam że byla by to fajna propozycja...
Dystrybutor ADBL Opublikowano 20 Listopada 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2016 [ref]shinekamcar[/ref], planów mamy dużo tylko czasu brak żeby wszystko zrealizować, przetestować itd
shinekamcar Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2016 [ref]shinekamcar[/ref], planów mamy dużo tylko czasu brak żeby wszystko zrealizować, przetestować itd Nie wątpię .... ale jak coś to pomyślcie o tym...a my będziemy testowac :)heh pozdr
Rekomendowane odpowiedzi